POKROVA ZEM

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: POKROVA ZEM

Odoslaťod revasd 11 Sep 2014 07:17

cau,

pozeram, ze latku stavias vysoko :) odohrat denne 10h je pre mna nepredstavitelne :D prajem gl v plneni cielov :)

inak nechces pridat svoje postovanie do threadu 13/300? ak sa smiem spytat ake hravas limity a na akej herni?
revasd

Založený: Aug 2014
Poďakoval/li: 9 krát/4 krát

Odoslaťod theproksa 11 Sep 2014 17:42

revasd napísal:cau,

pozeram, ze latku stavias vysoko :) odohrat denne 10h je pre mna nepredstavitelne :D prajem gl v plneni cielov :)

inak nechces pridat svoje postovanie do threadu 13/300? ak sa smiem spytat ake hravas limity a na akej herni?

jj, postnem aj tam priebezne asi po tomto tyzdni, 10h je dost ale neni to take strasne pokym sa clovek zobudi pred obedom :) moj main stake je 100nl ale v poslednom case som hraval 50nl lebo som mal problemy s kompom (nehral som vacsinu augusta) a chcem sa rozohrat a citit sa dobre aby som potom netiltoval a veril si, ze hram dobre aj ked prehram par stackov za sebou..
theproksa

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod theproksa 11 Sep 2014 17:44

A ked uz som spominal vstavanie pred obedom... Dnes som vstal vynimocne neskoro, asi aj z posilky si telo vybralo svoju dan, takze dnes posilku vynechavam a hodinovy ciel znizujem.

Takze ciele na dnes:

1) dobre sa zregenerovat (nech to znamena cokolvek :) )
2) ak odohram 6h budem spokojny, 5 je minimum
3) posilku vypustam, mam svalovicu na celom tele a k tomu zajtra rano trening
theproksa

Odoslaťod tucniak 11 Sep 2014 18:47

akurat som sa isiel spytat co mas za treningovy plan ktory ti kaze cvicit kazdy den, ci nejake kulturisticke biceps triceps splity alebo co..

lebo ked cvicis normalne velke cviky tak cvicit kazdy den bude snad aj kontraproduktivne nie? :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod theproksa 11 Sep 2014 18:55

tucniak napísal:akurat som sa isiel spytat co mas za treningovy plan ktory ti kaze cvicit kazdy den, ci nejake kulturisticke biceps triceps splity alebo co..

lebo ked cvicis normalne velke cviky tak cvicit kazdy den bude snad aj kontraproduktivne nie? :)

nie tak vacsinou mavam nedelu volno, ale zacal som znova chodit na thajsky box a tie treningy nie su moc easy cize teraz si telo pyta viac regeneracie, k tomu chcem este priberat, cize posilku tiez nezanedbavam . Tieto prve tyzdne budem mavat asi aj stvrtky volno. Btw kazdy kto zaspaval, nevedel sa koncentrovat, odporucam zacat cvicit, v priemere minimalne o hodinu a pol denne dokazem viac hrat, som fresh, blablabla, vsetky tie pozitivne veci ktore o pravidelnom cviceni hovoria su pravda.. ja som si este aj jedalny upravil a robi to so mnou divy
theproksa

Predchádzajúca

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!