1. ročník OPT
to je v pici
uz aj mna poslal do pice. all in s AK na turne ked ma k****. ale pride. fakt neviem co som si myslel ked som calloval s 66. len som prekvapeny ze nemal poker z J. to som fkat nechapal...
- pavjan
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
pekny turnaj
...tak v nedelu na cukrovej vate, aaaahojteeee ! :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
samozrejme
..gratulacia finalistom ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: to AC
Dekuji za gratulace - osobne nechapu, jak jsem mohl vyhrat diky te totalni mizerii poslednich dni. Napr. na Pokerlize kde mam sice nejvice final table ze vsech, takze krasne body za bonus, mi to posledni dny ojebava a ojebava, takze nakonec se mi bude pocitat snad jen 7 vysledku :-( Sbohem tucne premie...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
poker
Co sa rozculujete, ked chcete vyhrat turnaj musite mat aj stastie,inac sa to neda.
A to je tu viac takych hracov, co sa spoliehaju na stastie alebo nevedia hrat poker poriadne,teraz neviem :)
Napriklad taky bedlak posledne, call na moj raise preflop, flop prisiel tusim 57Q, bedlak raise, ja som na to dal all in...ja som mal Q 10 a on Q 4..a na rier prisla 4. Takze ako vidite,niektori hraci vobec nepremyslaju nad hrou a hadzu to tam hlava nehlava a spoliehaju sa na statie...
Ale aj to patri k hre, je to poker a vzdy ked hrate all in na preflop.tak je to len o stasti a o tom kto na to ma aby to skusil a kto nie, preto nechapem ked tu na niekoho nadavate a urazate len preto,ze hra poker. Kolkorat ste vy mali pocas hry stastie ale o tom nehovorite,vzdy len o tom druhom. Vsetci sa tu snazime hrat poker,turnaje su preto aby sme sa zabavili a zahrali si a nie aby sme sa urazali... Howk domluvil jsem :)
A to je tu viac takych hracov, co sa spoliehaju na stastie alebo nevedia hrat poker poriadne,teraz neviem :)
Napriklad taky bedlak posledne, call na moj raise preflop, flop prisiel tusim 57Q, bedlak raise, ja som na to dal all in...ja som mal Q 10 a on Q 4..a na rier prisla 4. Takze ako vidite,niektori hraci vobec nepremyslaju nad hrou a hadzu to tam hlava nehlava a spoliehaju sa na statie...
Ale aj to patri k hre, je to poker a vzdy ked hrate all in na preflop.tak je to len o stasti a o tom kto na to ma aby to skusil a kto nie, preto nechapem ked tu na niekoho nadavate a urazate len preto,ze hra poker. Kolkorat ste vy mali pocas hry stastie ale o tom nehovorite,vzdy len o tom druhom. Vsetci sa tu snazime hrat poker,turnaje su preto aby sme sa zabavili a zahrali si a nie aby sme sa urazali... Howk domluvil jsem :)
- jankohldm
- Založený: Máj 2007
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.