zdravim vsetkych
pokru som zacal hrat po dlllhej pauze len tak z nudy a uz som dost vela veci zabudol... samozrejme na P****Stars som aj to svoje malo rychlo prehral a chcel som si peniaze ziskat spat na jednom turnaji (bolo tam 9 hracov)
vstup stal len 100$ (fakt som zaciatocnik ) a vyhra bola okolo 450 co ma dost lakalo
zo zaciatku to slo polahky kedze tam bolo vela limperov, no ked som sa dostal do final trojice, tak som si riadne zhnusil den...
mate nejake dobre rady ako handy v takomto malom pocte hravat? pretoze mne to pripadalo, ze zvysni dvaja hraci davali furt len all in a zdalo sa mi, ze vzdy ak dali all in vyhrali... ja som mal raz 44 a super dal all in s 22, uz som si myslel ze som vyhral lenze ked sa na stole objavila postupka od 10 po eso tak sa pot delil...
tych hand kde som si uz tolkokrat myslel ze ostaneme len dvaja bolo neskutocne vela a ja som uz zacal byt nevozny... bol som stale chipleader ale pri jednej hande som proti superovi skusil tak smiesny bluff, ze som prisiel skoro o vsetko...
na nasledujucu handu som dostal A7 srdcove a dorovnanie blindov pre mna vlastne znamenalo all in, super mal J4 (rozdielna farba) na flop dosiel jeho posrate J ale mne dosli 2 srdcia tak som dufal ze mi dojde flush... zial nedosiel a ani eso nedoslo takze som skoncil treti s ubohymi 100$...
som zaciatocnik a chcem sa spytat ze co som urobil zle a ako sa treba chovat ked ti superi nie a nie vypadnut
hranie hand pri heads-upoch resp. malom pocte hracov
Počet príspevkov: 2 • Stránka 1 z 1
Re: hranie hand pri heads-upoch resp. malom pocte hracov
not sure if you are serious, ale ak si zaciatocnik zacni hravat 1$ turnaje, nie 100$.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Počet príspevkov: 2 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.