Ivey prehral súd o $12 miliónov s Crockfords!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Ivey prehral súd o $12 miliónov s Crockfords!

Odoslaťod admin 09 Okt 2014 08:25

Diskusia k článku: Ivey prehral súd o $12 miliónov s Crockfords!

Ako sme Vás už informovali v predošlom článku, Phil Ivey stál tento týždeň pred súdom v Londýne, aby došlo k vysporiadaniu s kasínom Crockfords, ktoré odmietalo americkému pokrovému profesionálovi vyplatiť jeho tučnú sedemcifernú výhru. Celý proces sa ťahal už dva roky a súd nakoniec rozhodol v prospech britského kasína.

Súd síce uznal, že je Ivey „pravdovravným svedkom“ , ale aj napriek veľkej snahe presvedčiť súd o opaku, bol návrh Phila Iveyho o vyplatení jeho $12 miliónovej výhry v baccarate z roku 2012, keď využíval techniku nazývanú „edge sorting“, zamietnutý.

Sudca John Mitting dospel k záveru, že Iveyho technika využívajúca tlačové chyby na zadných stranách kariet, predstavuje podľa občianskeho práva podvádzanie. „Postupoval s výhodou, ktorú hra vylučuje. To je podľa môjho názoru podvádzanie,“ povedal sudca Mitting vo svojom záverečnom verdikte.

Ivey je z rozsudku samozrejme sklamaný a cez hovorcu uviedol nasledujúce vyhlásenia: „Je zrejmé, že som sklamaný z rozhodnutia tohto sudcu. Ako som už povedal na súde, nie je v mojej povahe podvádzať a...

Celý článok => Ivey prehral súd o $12 miliónov s Crockfords!
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!