Nie je to tak dávno, čo sme vás informovali o skvelom úspechu slovenského hráča "jokai22" v Main Evente online série MiniFTOPS, keď si za tretie miesto odniesol výhru $51,200! Zaujímavosťou tohoto turnaja bol hlavne jeho veľký návrat, keď mu tesne pred finálovým stolom ostávali 2BB.
AlfaZz: Na úvod by som ti chcel ešte raz pogratulovať a poprosil by som ťa, aby si sa našim čitateľom predstavil.
„jokai22“: Ahoj a ďakujem. Volám sa René, som zo západného Slovenska. Poker hrám 4 až 5 rokov, aktívnejšie 2 až 3 roky.
AlfaZz: Poďme priamo k Main Eventu MiniFTOPS. Kedy si sa rozhodol, že ho budeš hrať? Bolo to také skôr spontánne rozhodnutie, alebo si to plánoval?
„jokai22“: Fúha. Nehral som poker pred týmto turnajom asi mesiac a pol. Potreboval som prestávku, lebo to šlo so mnou fakt dole vodou. (smiech) Od začiatku mojej pokrovej aktivity som nikdy nemal pevný bankroll. Proste, peniaze čo mám, boli môj bankroll. (smiech) Odišiel som do Anglicka, aby som si tam našetril väčšiu čiastku a začal hrať live cash. Tento turnaj som si zapol čisto rekreačne, lebo mi už fakt chýbala hra. (smiech) Odohral som pred týmto turnajom aj iné deepstack turnaje a tento som si už ani nechcel veľmi zapnúť, lebo som vedel, že tam bude veľké pole hráčov. Ale nakoniec som si ho predsalen zapol. (smiech)
AlfaZz: Veľa pokrových...
Celý článok => Exkluzívny rozhovor: René `jokai22` o svojej ceste na finálový stôl Main Eventu MiniFTOPS