Caute, na Ipoker su niektore 6max CG stoly s ante. Stoly nie su deep, su to klasicke 100BB stoly ale maju proste ante.
konkretne:
NL10 ante 0.02
NL20 ante 0.04
NL50 ante 0.10
Je podla vas treba kvoli tomu ante nejak upravit gameplay, ranges, betsizing preflop ( open a 3bet). hmm? dik.
co som cital na nete, tak boli nazory ze proste treba stealovat viac, lebo je lepsi risk/reward ratio.
Moje openy na NL50 (zatial rovnake na ante aj nonante stoloch):
UTG, MP: 3x
CO,BTN: 2x
SB: 2x vs tight 2,5x vs regs, 3x vs fish
100BB 6max stoly s ante
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Re: 100BB 6max stoly s ante
ja by som sa zariadil podľa toho, ako a či vôbec sa staty regov na týchto stoloch líšia od statov regov na no ante stoloch - pokiaľ voči openom nedefendujú nejak signifikantne viac, tak by som ostával pri pôvodných sizingoch a žal extra profit z antes
taktiež, na jednu stranu by som čakal, že viacero regov bude otvárať na týchto stoloch viac wide ako si spomínal, ale imo nebudú dostatočne defendovať na 3-bety, čo by som sa tiež snažil vo veľkom využívať
taktiež, na jednu stranu by som čakal, že viacero regov bude otvárať na týchto stoloch viac wide ako si spomínal, ale imo nebudú dostatočne defendovať na 3-bety, čo by som sa tiež snažil vo veľkom využívať
- Za tento príspevok od TomMolivan poďakovali :
- haman
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
Re: 100BB 6max stoly s ante
20% ante mi pride hustoprisne velke, na 6max stole mas potom pf v pote 2,7BB miesto 1,5BB to znamena ze vsetky range by sa mali zversky rozsirit, resp ak ich nerozsiris mal by si mat o dost vacsi sizing openov a 3betov
prakticky s 2x openom na BTN budes asi openovat 100% a dostanes 100% defend z BB - let the fun begin postflop
prakticky s 2x openom na BTN budes asi openovat 100% a dostanes 100% defend z BB - let the fun begin postflop
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.