Online utorok: Čech "jaggalo1231" opäť na finálovom stole Bi

Diskusia ku krátkym správam

Online utorok: Čech "jaggalo1231" opäť na finálovom stole Bi

Odoslaťod admin 29 Okt 2014 08:28

Diskusia ku krátkej správe: Online utorok: Čech "jaggalo1231" opäť na finálovom stole Big $55!!!

Neuveriteľný run českého hráča "jaggalo1231" v online MTT turnajoch v herni P****Stars pokračoval aj počas utorka. Po tom, čo sa mu počas piatku a soboty podarilo skončiť v TOP 2 turnaja Big $55, zaznamenal len pred pár hodinami ďalší finálový stôl v tomto turnaji! Nakoniec z toho bolo 6. miesto a výhra $4,030. Celkovo sa tento český hráč dostal na deväť finálových stolov v priebehu posledných 5-tich dní a odniesol si z nich už takmer $50,000!

Ďalšie zaujímavé výsledky Sk/Cz hráčov
Cz/ 1. "dollarek77" - Hot $16,50 - $8,930
Cz/ 6. "jaggalo1231" - Big $55 - $4,030
Sk/ 1. "fourty14" - Hot €30 - $3,150
Cz/ 3. "ribooon" - Big $44 - $2,867
Cz/ 4. "felat123" - Big $33 - $2,334
Cz/ 8. "UpmaxM" - Hot $44 - $1,187
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Online utorok: Čech "jaggalo1231" opäť na finálovom stole Bi

Odoslaťod online boicot 29 Okt 2014 20:13

Velmi rád by som poskytol moju IP pánovi Rudziankovi alebo nejakým iným českým regulárom aby si zahrali pod mojim nickom, to by videli iné "runy". Plakali by čo všetko dokáže on line poker pre nevyvolených. čím dalej tým viac som o tom presvedčený že on line poker je podvod. Ved tu stále čítam len o tých istých ludoch: jaggalo, havlisak, hownorez, elof, taska, desmoplakin,.... a čuduj sa svete slovakov mizive percento aj to s minimalnymi vyhrami. Holt asi nie je naša krajina vyvolena. Moje skúsenosti s online pokrom sú asi takéto: Začiatok hrania asi tak pred 4 rokmi, po prvom mesiaci prišla prvá pre mna vacsia výhra priblizne 3K, o nejaky mesiac na to 2X po 1200. Hovorím si fajn celkom to ide. No a to bolo asi tak všetko. Všetky výhry som cashoutol a za ostatný čas až doteraz som tam nasúkal asi tak 15K € bez nejakej mimoriadnej výhry. Pýtam sa : zabudol som hrat poker, tak ako na začiatku????? Také bad beaty aké som dostával posledný mesiac by dostali do šialenstva aj pána Rudziankova a jeho českých kamošov. Dost často sledujem týchto čecháčkov v turnajoch online a také ich povestné české štestíčko majú fakt mimoriadne. Tolko 2 outerových riverov v ich prospech to sa len tak nevidí. Možno si myslíte že tu teraz vyplakávam že kolko penazi som prehral ale o to tu vobec neide. Peniaze nie su podstatne. človek sa chce pri pokri zabávat ale pri online to asi nepojde. Ved aby som sa uz pred flopom strachoval s dvomi AA ako ma to zase odjebe???? A to u mna v 80 % pripadoch urcite bolo tak. Nie, radsej to budem hravat live, kde vidim dealera ako miesa, rozdava, vidim cely balicek kariet (aj ked otoceny) a nenecham sa tu ojebavat akoby automatom ktory aj tak melie len pre seba.
online boicot

Založený: Okt 2014
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Online utorok: Čech "jaggalo1231" opäť na finálovom stole Bi

Odoslaťod Luhar 29 Okt 2014 23:19

online boicot napísal:...po prvom mesiaci prišla prvá pre mna vacsia výhra priblizne 3K, o nejaky mesiac na to 2X po 1200. Hovorím si fajn celkom to ide. No a to bolo asi tak všetko. Všetky výhry som cashoutol a za ostatný čas až doteraz som tam nasúkal asi tak 15K € bez nejakej mimoriadnej výhry. Pýtam sa : zabudol som hrat poker, tak ako na začiatku????? ...

15 000€? ....no do matky...si to mohol radsej mne poslat
Luhar

Založený: Júl 2014
Poďakoval/li: 48 krát/0 krát

Naspäť na Krátke správy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!