Strieborné Swarovski náušnice pre vašu polovičku a turnajové vstupenky pre vás

Diskusia k herni U***et poker

Strieborné Swarovski náušnice pre vašu polovičku a turnajové vstupenky pre vás

Odoslaťod admin 15 Dec 2014 14:30

Diskusia k článku: Strieborné Swarovski náušnice pre vašu polovičku a turnajové vstupenky pre vás

Máte už pre vašu priateľku alebo manželku pripravený darček? My vám s ním pomôžeme! Každú ženu predsa poteší pekný šperk a vy ho pre ňu môžete získať zadarmo, hraním vašej obľúbenej hry.

V spolupráci s herňou U***et sme pre návštevníkov PokerPortalu pripravili 3 vianočné turnaje. V každom z týchto turnajov vyhrajú prví traja hráči strieborné náušnice s krištálmi Swarovski, ktoré určite potešia ich polovičku a prví štyria hráči získajú tiež turnajové vstupenky v hodnote €4, €3, €2 resp. €1.

Vianočné PokerPortal turnaje nájdete v herni U***et v záložke Tournaments/Special/Private pod názvom Vianocny PokerPortal SC Freeroll a zahrať si ich môžete najbližší utorok, stredu a štvrtok o 20:00 (16., 17. a 18. decembra).

Vstup do týchto turnajov je pre všetkých SK/CZ návštevníkov našej stránky zadarmo, stačí zadať heslo, ktoré u nás nájdete v deň turnaja v menu Online turnaje/PokerPortal freerolly a turnaje. Všetky turnaje sa hrajú vo formáte freezeout a registrovať sa môžete vďaka možnosti neskorej registrácie do 20:28.

Víťazi si môžu vybrať ľubovoľné zo...

Celý článok => Strieborné Swarovski náušnice pre vašu polovičku a turnajové vstupenky pre vás
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Strieborné Swarovski náušnice pre vašu polovičku a turnajové

Odoslaťod risenecko 15 Dec 2014 21:30

Jeej po roku opat. Aj ked ich manzelka velmi nenosi uz si nasla, ktore chce :)
risenecko

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod pepe4477 16 Dec 2014 23:02

podarilo sa hneď na prvý krát a rovno som to vyhral 8-) , tak som rýchlo poslal maila nech sa neminú tie správne náušnice
pepe4477

Založený: Dec 2012
Poďakoval/li: 12 krát/3 krát

Odoslaťod Stanley VII 17 Dec 2014 09:17

Gratulujem k výhre ;) Tí, ktorým sa nepodarilo skončiť včera v TOP3 alebo dokonca vôbec nehrali majú stále ešte dve šance na reparát vďaka dnešnému a zajtrajšiemu turnaju :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod lubos44 17 Dec 2014 23:35

vdaka za nausnice :lol2:
lubos44

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod Stanley VII 19 Dec 2014 00:55

Rado sa stalo :)

Gratulujeme všetkým výhercom, tí, ktorí ste už maily odoslali by ste mali už mať prijaté vo svojich mailoch potvrdenie, že vaše maily dorazili. Ak potvrdenie nevidíte, pošlite radšej ešte raz e-mail na stanley@pokerportal.sk s vašou adresou, želanými náušnicami podľa čísla v článku (http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... ky-pre-vas) a vaše umiestnenie na turnaji a nick v herni U***et počas hrania daného turnaja.
Obrázok používateľa
Stanley VII

Odoslaťod Taur 19 Dec 2014 18:48

Mne sa podarilo vcera skoncit druhy, ale ziadne tickety mi nepribudli. Snad este dorazia.

Ma niekto predstavu aku cca maju hodnotu tie nausnice? Aby som ich podarovanim to neprepiskol, alebo naopak dotycnu neurazil. :)
Taur

Založený: Sep 2013
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod Stanley VII 19 Dec 2014 22:52

Obvykle sa predávajú v obchodných centrách za ceny okolo 20e, predávajú sa dosť často, zvyčajne je ich vidieť skoro v každom obchodnom centre, keďže sú dosť obľúbené, takže si to môžeš kuknúť priamo v nejakom čo máš a blízku :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Odoslaťod Taur 20 Dec 2014 02:45

Uplne mi to staci takto, radovo (nemal som sajnu ci 5e, 100e, alebo 1000e :) ). Dik.
Taur

Odoslaťod Taur 22 Dec 2014 17:28

Tickety 3x1MTT za druhe miesto turnaja 18. zatial nedorazili. Nedosli len mne, alebo cakame vsetci?
Taur

Ďalšia

Naspäť na Unibet poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 37 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!