do pokru ani cent
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
do pokru ani cent
tak, rozhodol som sa ze uz viac nebudem depozitovat to svoje pokrove konto na PS a zacnem pekne od zaciatku bez vkladania vlastnych penazi. Poker uz budem hrat prevazne pre zabavu bez nejakych nerealnych vizii ci predstav vyhrat astronomicke vyhry. Takze pekne od zakladov. Na začiatok som si vyhral stranku U***et pretoze je tam vela freerollov a len cez nich mozem nahrabat nejaky bank na dalsie pokračovania. takze prajem sebe ako aj ostatnym ked sa mi zmeni momentalne ta nula na ucte tak to sem hodim
- juve1905
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 8 krát/15 krát
Re: do pokru ani cent
Držím palce, ja niečo podobné už dlhšie skúšam na 8***oker, skôr presne ako píšeš "for fun" a je to ďaleko väčšia zábava, ako niekde hrať xy stolov a čakať na swingy.
Btw: v nedeľu by som chcel kvaldiť na WSOP ME,a to prakticky zadarmo (1cent) ... ale tak ešte jeden step mi chýba
Btw: v nedeľu by som chcel kvaldiť na WSOP ME,a to prakticky zadarmo (1cent) ... ale tak ešte jeden step mi chýba
-
AlfaZz - Príspevky: 702
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 200 krát/51 krát
vyhrať niečo v tych freeroloch na U***et ci F****Tilt je ťažšie ako som si myslel. Všade zatial nula na konte . B**n mi dal 10€ freebet tak dufam ze mi vyjde aspon tiket a bude konecne nieco
- juve1905
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 8 krát/15 krát
držím palce
- karkul23
- Založený: Jan 2015
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.