Každodenná privátna freeroll liga na DOXXbete
Počet príspevkov: 36 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Každodenná privátna freeroll liga na DOXXbete
tych 7 bodov za 27.1. tam mas len su pod nickom jplesnik na 46.mieste. a ako pozeram ked to opravia tak budem este rad ak vobec skoncim na ocenenych miestach
-
murded - Príspevky: 119
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/12 krát
Zdravim, chcel by som vediet, preco som skoncil na 4. mieste, ked mame rovnaky pocet bodov, od coho zaviselo umiestnenie?
- lihana6
- Založený: Nov 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Keďže nebolo v článku o lige uvedené, ako sa bude postupovať v prípade rovnosti bodov, ceny za tretie a štvrté miesto pre lihana666 a pre lubos44444 sa rozdelia z dôvodu rovnosti bodov rovným dielom.
Miesto odmeny 2x$5.5 vstupenka + tričko za tretie miesto a 1x5.5 vstupenka za 4. miesto teda bude cena pre 3.-4. miesto 1x$5.5 a 1x$3.3 turnajová vstupenka + tričko, takže k cenám pridáme navyše tričko a $1.1 aby mohli byť všetci spokojní
Všetci z TOP 4 prosím pošlite adresy a želanú veľkosť trička na stanley@pokerportal.sk, aby vám mohli byť tričká doručené
Miesto odmeny 2x$5.5 vstupenka + tričko za tretie miesto a 1x5.5 vstupenka za 4. miesto teda bude cena pre 3.-4. miesto 1x$5.5 a 1x$3.3 turnajová vstupenka + tričko, takže k cenám pridáme navyše tričko a $1.1 aby mohli byť všetci spokojní
Všetci z TOP 4 prosím pošlite adresy a želanú veľkosť trička na stanley@pokerportal.sk, aby vám mohli byť tričká doručené
- Za tento príspevok od Stanley VII poďakovali :
- lihana6
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Chcem sa opytat ci $100 Lucky Dollar turnaj je len preklep a ma to byt $50 Lucky Dollar turnaj, kedze som v herni ziadny $100 Lucky Dollar turnaj nenasiel?
- Hicks
- Založený: Dec 2014
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
povodne to boli 100 lucky dollar no neskor znizili garanciu na polovicu takze je to ten 50 lucky dollar a ide o preklep
-
murded - Príspevky: 119
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/12 krát
Počet príspevkov: 36 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.