výbery na skrill
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
výbery na skrill
Máte niekto skúsenosti s výberom peňazí z tejto herne na skrill. Ako dlho trvá výber od zadania výberu po príchod peňazí na Skrill (Moneybookers). Chcem tam zahrat nejaké MTT cka a nemám rád, keď nemám odsúšané výbery. Vďaka
-
AlfaZz - Príspevky: 702
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 200 krát/51 krát
Re: výbery na skrill
Jasne ,že mame skusenosti asi taketo :
Ak chceš vybrať z 8***oker hocikde , 3x sa ťa najskôr spýtajú či to naozaj myslíš vážne a nechceš si to rozmyslieť (že stratíš nejaký bonus ,alebo že ti nejaký dajú ked nevyberieš) ,to trvá 2-3dni .(Hláška sa ti bude objavovať pri každom zapnutí klienta , ked si si dal výber ) Potom ti dojde že ti vyber teda schvalili , cca za 5dní máš peniaze potom na účte (skrill,alebo na inom ) . Akože v pohode, len si dávajú vždy sakramentsky načas , aby podržali peniaze čo najdlhšie a povedia ti , že take su zakony a basta ....
Ak chceš vybrať z 8***oker hocikde , 3x sa ťa najskôr spýtajú či to naozaj myslíš vážne a nechceš si to rozmyslieť (že stratíš nejaký bonus ,alebo že ti nejaký dajú ked nevyberieš) ,to trvá 2-3dni .(Hláška sa ti bude objavovať pri každom zapnutí klienta , ked si si dal výber ) Potom ti dojde že ti vyber teda schvalili , cca za 5dní máš peniaze potom na účte (skrill,alebo na inom ) . Akože v pohode, len si dávajú vždy sakramentsky načas , aby podržali peniaze čo najdlhšie a povedia ti , že take su zakony a basta ....
- swain
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 57 krát/30 krát
mna sa nepytaju nic jednoducho poslu peniaze .. ale trva im to dlhsie, to je pravda
hrava tam niekto pravidelne? velmi malo slovakov som tam videl, ci uz na CG alebo MTT
hrava tam niekto pravidelne? velmi malo slovakov som tam videl, ci uz na CG alebo MTT
- zamyslenie
- Založený: Júl 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Ja som tam včera hral pár stolov omahy a prekvapivo som stretol aj troch Slovákov ... myslím že aj v Sng-ckach a MTT-ckach pár pravidelných slovenských hráčov je ...
-
Ja som tam akurat tento tyzden vyberal. Cashoutol som v nedelu co je 1.2 a peniaze mi prisli vcera co je 4.2. Samozrejme zalezi aj na tom ci mas verifikovany ucet s nimi a ci mas nejake deposit bonusy. Inak na webe maju skrill vybery 4-5 dni co je docela dost na pomery k ostatnym.
- Boocker
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Díky za info všetkým .... Tých 4-5 dní, to nie je až úplne tragické ... hlavne aby prišli peniaze
-
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.