Februárová PokerPortal liga na DOXXbete

Diskusia k herni DOXXbet poker

Februárová PokerPortal liga na DOXXbete

Odoslaťod admin 08 Feb 2015 15:50

Diskusia k článku: Februárová PokerPortal liga na DOXXbete

Zapojte sa do februárovej ligy pre návštevníkov PokerPortalu v herni DOXXbet, získajte svoj podiel z garancií v ligových turnajoch a zbierajte body do mesačnej tabuľky o postup do mesačného a ročného freerollu o stovky dolárov.

Do všetkých ligových turnajov sa môžete kvalifikovať aj prostredníctvom freerollov, takže môžete získať v tejto lige pre váš bankroll skvelú injekciu dokonca úplne zadarmo!

O body do ligovej tabuľky si môžete zahrať každý utorok, štvrtok a nedeľu a vždy deň pred konaním ligového turnaja sa hrá freeroll kvalifikácia s 5 postupovými miestami. Kompletný týždenný rozvrh turnajov nájdete v tejto tabuľke:

Deň a čas Názov Typ Buy-in Prize pool Pondelok o 20:00 PP liga kvalifikacia freezeout freeroll 5x $1 turnajová vstupenka Utorok o 20:00 PokerPortal liga $50 Gtd 1R1A $1 $50 gtd Streda o 20:00 PP liga kvalifikacia freezeout freeroll 5x $2 turnajová vstupenka Štvrtok o 20:00 PokerPortal liga $75 Gtd 1R1A $2 $75...

Celý článok => Februárová PokerPortal liga na DOXXbete
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Februárová PokerPortal liga na DOXXbete

Odoslaťod zdeno2002 10 Feb 2015 15:11

dobry den, ak som včera vybojoval jedno z postupovych miest do dnešneho pokerportal ligy, ako sa tam prihlasim ked ma nepusti zadať heslo! dik za info
zdeno2002

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 2 krát/0 krát

Odoslaťod admin 10 Feb 2015 15:52

Ahoj,

už sú tam prihlásení hráči, takže musí byť možné sa do turnaja registrovať. Testoval som to a išlo to bezproblémov. Pri akej činnosti konkrétne máš problém s registráciou a čo presne ti to píše?
Obrázok používateľa
admin

Odoslaťod zdeno2002 10 Feb 2015 16:11

nikde mi nezobrazuje včerajšiu vyhru v ,, pp kvalifikacia" turnaj
zdeno2002

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 2 krát/0 krát

Odoslaťod admin 10 Feb 2015 16:53

To už bohužiaľ dnes s podporou DOXXbetu skonzultovať nestihneme, ale o svoju vstupenku v každom prípade neprídeš a ak si ju po včerajšej výhre na účet nemal pripísanú, budeš ju mať pripísanú dodatočne a budeš si môcť zahrať budúcotýždňový utorkový turnaj. Zajtra to s podporou DOXXbetu skontrolujeme.

Za tento príspevok od admin poďakovali :
zdeno2002
Obrázok používateľa
admin

Odoslaťod scrysurn 10 Feb 2015 17:12

Mne napriklad vstupenky po vklade ani nepripocitali. Pisal som na podporu, a ze mi pripocitali. Mne sa ale nejde do turnaja registrovat vstupenkou, iba za $. Nehovoriac o tom, ze som tam dal 50 USD a oni napisu ze mi dali len 1x vstupenky nie 2x lebo som vlozil 43,67 eur, co nie je 50 USD :D. Pricom pri prevode na Ongame sa cez pokladnu pise suma v USD, napisal som 50 USD, dobilo mi 50 USD... A na otazku preco sa mi teda aspon s tou jednou vstupenkou neda registrovat je odpoved taka, ze sa pravdepodobne snazim zaregistrovat do zlych turnajov.

Vysledok? Namiesto riesenia problemu robia zo mna debila, ze neviem kolko vkladam a nerozoznam pokerportal turnaj (jediny s heslom) od ineho turnaja...
scrysurn

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod Kejml1 10 Feb 2015 17:44

admin napísal:To už bohužiaľ dnes s podporou DOXXbetu skonzultovať nestihneme, ale o svoju vstupenku v každom prípade neprídeš a ak si ju po včerajšej výhre na účet nemal pripísanú, budeš ju mať pripísanú dodatočne a budeš si môcť zahrať budúcotýždňový utorkový turnaj. Zajtra to s podporou DOXXbetu skontrolujeme.

mám ten samý problém - taky jsem včera vyhrál tiket do dnešního turnaje, ale vstupenka se mi nepřipsala...
Kejml1

Založený: Júl 2012
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod Stanley VII 10 Feb 2015 19:02

Ospravedlňujeme sa všetkým za počiatočné problémy s vstupenkami, zajtra sa pokúsime spoločne s DOXXbetom všetky nedostatky odstrániť (vrátane chýbajúcej druhej sady vstupeniek pre scrysurna).

Za tento príspevok od Stanley VII poďakovali :
scrysurn
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod hsslayer 10 Feb 2015 19:28

hlasim sa tiež s tym istým problémom.. na supp som pisal pisali že vstupenky su pripisane tiež ich nevidim a ani vstupenku za včerajšiu kvalifikaciu..
Obrázok používateľa
hsslayer

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Stanley VII 11 Feb 2015 19:44

Vstupenky by mali mať všetci, ktorí ich vyhrali pripísané. Rovnako scrysurn by už mal mať dve sady vstupeniek za svoj vklad. Od zajtra by už teda s registráciami do ligových turnajov pomocou vstupeniek nemali byť problémy. V nastavení turnajov bola chyba, ktorá neumožňovala použitie vstupeniek. Po oprave by ste mali vidieť vedľa ligových turnajov zelený dolár, ak máte vstupenku v hodnote jeho buy-inu. Podľa toho budete vedieť, že vstupenky máte na účte a budú vám fungovať.

Za tento príspevok od Stanley VII poďakovali - 2:
aNdr3Jo, zdeno2002
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Ďalšia

Naspäť na DOXXbet poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!