trgy napísal:Ja som za kvaldy, mozno aj freez stepy 10-50-275 s moznostou naskocenia aj priamo do tej 50tky 2x do tyzdna 1. step a final step v nedelu. A mozno by sa mohla urobit aj nejaka specialna kvalda na package 450 eur (275BI +175 vydavky)
Mozno spravime aj to, ale nemyslim si, ze je to nejak obzvlast potrebne. Day 1 sa totiz bude hrat po celom Slovensku. Uz zajtra o tom zverejnim clanok. Myslim, ze az v 8 mestach napriec celym Slovenskom. A prakticky skoro v kazdom krajskom meste sa bude hrat. Cize kazdy vykvaldeny hrac si moze Day 1 zahrat kde chce. Cize ak sa spravia kvaldy o balicky, skor by som navrhoval, aby to bolo: buy-in €275 + cestovne naklady a 1x hotel (po final day) vyjde v priemere tak €75 (zalezi, ci to vykvaldi hrac z Trnavy, alebo Michalovec, ale berem priemernu hodnotu, cize niekto napr. z Banskej Bystrice.) Tym by sa dalo na 1 balicek len €350, cize podla Tvojho navrhu by sa usetrilo tym mojim €100. Tym padom by sa hralo o viac balickov (teda ak nejako zorganizujeme kvaldy aj o balicky, nielen o buy-in). Co na to hovoris(-te) aj ostatni hraci?
Ako pisem, viac info hodim zajtra, pripadne pondelok na stranku v clanku....