od foxica 03 Mar 2015 09:32
trosku s oneskorenim,ale predsa...tak privitanie na nl5SPEED bolo ako sa patri hned prvy den -7BI!!!!!,,nechcem tu nejako vyplakavat,pretoze to pozname kazdy,tak som si rozanalyzovala prehrate handy,ci som ozaj az taka ryba,alebo je to nejaky zly run,takze prehrate AA :AAvs A6o postuka na 6,AA vs 33 3na flope,samozrejme ALl pred flopom,AK vs A10 A flop river 10,a... a potom to uz islo samozrejme mojou zlou hrou-nezmyselne bluffy atd,.namiesto toho aby som to vypla a dala pauzu-nie,EGO nedovolilo!!!tak mi treba:Otazka znela ci sa vratit ba NL2,alebo ostat.Tak rozhodnutie bolo ostat a zacat tvrdo pracovat na svojej hre,pozrela som niekolko videi na nemenovanom pokrovom fore,skratit sesion na max 90min a dat pauzu, znovu sa naucit existenciu tlacitka FOLD!!!!!.No za 3dni bolo +5bi a usilie prinieslo svoje ovocie,hoc vcera sa to opakovalo KKvs 65s 866 flop a pan ma vycalloval do rivru
a KK vs maniak so statmi vpip73/pfr 60 na flope Q72 sa stackneme pan A10o,turn A,tak som to radsej vypla nech zbytocne neprehram velku cast rollu.februar hands 32973
tento tyzden -32€
akt ROLL 74.48€
celkovo +34.48
gl to ALL
-
Za tento príspevok od foxica poďakovali :
- haman