Online kvalifikácie na MSR 2015 €100k gtd

Diskusia k herni DOXXbet poker

Online kvalifikácie na MSR 2015 €100k gtd

Odoslaťod admin 19 Feb 2015 15:00

Diskusia k článku: Online kvalifikácie na MSR 2015 €100k gtd

Tohtoročné Majstrovstvá Slovenska v pokri organizované bratislavským Golden Vegas od 26. do 29.3. ponúknu hráčom historicky najvyššiu garanciu pokrového turnaja organizovaného na území Slovenska – až €100,000! Túto skvelú garanciu klub ponúka za priamy buy-in €275. Ak však patríte medzi hráčov s nižším pokrovým rozpočtom alebo máte jednoducho radi kvalifikácie, môžete svoje miesto v tomto turnaji získať vďaka online kvalifikáciám už za $5.5! Online kvalifikácie na MSR s garanciou 1 miesta každú stredu a nedeľu Každú stredu a nedeľu až do 22. marca si môžete zahrať v Ongame pokrovej herni DOXXbetu online kvalifikáciu s garanciou 1 miesta na MSR 2015. Na svoje si prídu hráči obľubujúci rebuye aj freezeouty: Kvalifikácie na MSR hrané v stredu Názov: 100k MSR sat
Dátum a čas: každú stredu do 22.3. o 20:00 SEČ
Levely: 8 min.
Počiatočný stack: 2,000 žetónov
Typ turnaja: NLH, 2R1A, 2,000 žetónov za $10 pri ľubovoľnom stacku
Buy-in: $10+$1
Prize pool: garantované 1 miesto na MSR 2015 + ďalšie miesto za každých vyzbieraných $315
Neskorá registrácia: 60 min.
Nedeľné kvalifikácie na MSR Názov: MSR 2015 STEP...

Celý článok => Online kvalifikácie na MSR 2015 €100k gtd
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Online kvalifikácie na MSR 2015 €100k gtd

Odoslaťod Stanley VII 21 Feb 2015 23:02

Zajtra o 20:00 sa hrá prvá kvalifikácia s garantovaným miestom na MSR, tak dúfam že sa väčšina z kvalifikácií chtivých zúčastní ;)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod PokerLameSVK 22 Feb 2015 21:58

ahojte, v pripade hitnutia viac ako jednej vstupenky sa daju tie dalsie vymenit za € alebo nie a nema to uz vyznam hrat po hitnuti prvej kvaldy ? a ako to vlastne funguje s tou v stupenkou ? v kluboch budu mat nejaky list kvalifikantov a staci tam prist s ID ?

dakuejm za info :)
PokerLameSVK

Založený: Mar 2012
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod Stanley VII 23 Feb 2015 00:48

Gratulujem k vyhranej vstupenke :) Treba poslať na stanley@pokerportal kde by si chcel hrať day 1 a v klube budú o tebe vedieť. A môžeš rovno poslať aj adresu, kam poslať PokerPortal košeľu a želanú veľkosť.

Čo sa týka ďalších kvalifikácií, MSR je re-entry, takže ak by si vyhral ďalšiu vstupenku, bude viazaná na použitie re-entry a jedine v prípade, že by si ju nemohol využiť - teda hral by si ale vôbec by si nevypadol alebo by si vypadol až v dobe, keď nebude možné reentry kúpiť, tak ti bude dodatočne vyplatený cash.
Obrázok používateľa
Stanley VII

Odoslaťod TomMolivan 25 Feb 2015 20:51

Stanley VII napísal:Gratulujem k vyhranej vstupenke :) Treba poslať na stanley@pokerportal kde by si chcel hrať day 1 a v klube budú o tebe vedieť. A môžeš rovno poslať aj adresu, kam poslať PokerPortal košeľu a želanú veľkosť.

Čo sa týka ďalších kvalifikácií, MSR je re-entry, takže ak by si vyhral ďalšiu vstupenku, bude viazaná na použitie re-entry a jedine v prípade, že by si ju nemohol využiť - teda hral by si ale vôbec by si nevypadol alebo by si vypadol až v dobe, keď nebude možné reentry kúpiť, tak ti bude dodatočne vyplatený cash.

Toto vieme s istotou, áno? :)
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod neuroza 25 Feb 2015 23:03

Hm ja zboznujem "inzinierov", co furt maju potrebu komplikovat a motat a zamotat az nic nefunguje. zahrat si poker na doxxbete si vyzaduje fakt davku trpezlivosti a aj cas. Zaregistroval som sa, stiahol enet klienta tam to fungovalo, ale na ongame si neviem vytvorit nick a nepusti ma dalej....takze cakam co mi a kedy vlastne zareaguje podpora :o
neuroza

Založený: Jan 2014
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Stanley VII 26 Feb 2015 09:33

TomMolivan napísal:
Stanley VII napísal:...teda hral by si ale vôbec by si nevypadol alebo by si vypadol až v dobe, keď nebude možné reentry kúpiť, tak ti bude dodatočne vyplatený cash.

Toto vieme s istotou, áno? :)

jj. ak vyhrá hráč cez kvalifikácie dve vstupenky na MSR, bude sa to riešiť takto :) Dodatočne vyplatený cash bude ale samozrejme len za reentry, nie za ten pôvodný buy-in, ktorý sa minul :D

neuroza napísal:Hm ja zboznujem "inzinierov", co furt maju potrebu komplikovat a motat a zamotat az nic nefunguje. zahrat si poker na doxxbete si vyzaduje fakt davku trpezlivosti a aj cas. Zaregistroval som sa, stiahol enet klienta tam to fungovalo, ale na ongame si neviem vytvorit nick a nepusti ma dalej....takze cakam co mi a kedy vlastne zareaguje podpora :o

Snáď to budeš mať čoskoro vyriešené, keby náhodou nie, tak zajtra na to skúsime kuknúť, ak mi pošleš na stanley@pokerportal.sk tvoje DOXXbet username, aby si si stihol zahrať sobotnú a nedeľnú kvaldu.
Obrázok používateľa
Stanley VII

Odoslaťod neuroza 26 Feb 2015 22:03

Hmmm tak podpora ani nevedela o com tocim, len odpovedali pro forma akoze odpoved. Cista unavujuca mimoza.....!!!
Odpovedali mi zevraj som si deaktivoval konto...hehe blud na konto sa viem prihlasit aj enet softver stiahnut aj fungovat na nom viem....len ongame ma nepusti...da mi len moznost vytvorit aktualny nick ale nech zadam cokolvek vypise mi chyba registracie... a nemam ani moznost stiahnut klienta..... Cele zle! :evil:
neuroza

Odoslaťod neuroza 28 Feb 2015 00:25

vie mi niekto pomoct ako si zahrat na ongame?? Podpora doxxbetu to evidentne ma ma salame... Vpodstate aj ja tu hernu len keby tam nebola ta kvalda..:/
neuroza

Odoslaťod Stanley VII 28 Feb 2015 13:22

Včera som o tom s nimi hovoril. Môžeš urobiť printscreen ako to u teba vyzerá, keď si nalogovaný na DOXXbete na stránke, kde sa herňa sťahuje? U mňa to vyzerá takto:

doxxbet.png
doxxbet.png (260.35 ) Zobrazená 3812 krát

Stále ešte nemáš vytvorený ani Ongame nickname?
Obrázok používateľa
Stanley VII

Ďalšia

Naspäť na DOXXbet poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!