HM2 - agresia v 3bet potoch
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
HM2 - agresia v 3bet potoch
mam pocit, ze ma minimalne 1 z regov abusuje v 3bet a 4bet potoch. v SRP hra podla cisiel umiernene ale v 3bet pote sa meni na monstrum.
Bohuzial neviem najst v HEM2 agression factor a frequency pre 3bet poty. takze si to neviem dokazat cislami a mam len tusenie
Je tam nieco take? Alebo si to musim cez notecaddy vyrobit?
Bohuzial neviem najst v HEM2 agression factor a frequency pre 3bet poty. takze si to neviem dokazat cislami a mam len tusenie
Je tam nieco take? Alebo si to musim cez notecaddy vyrobit?
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Re: HM2 - agresia v 3bet potoch
chces statistiky do HUD-u o 3bet potoch, ci iba analyzu toho rega v 3bet potoch ?
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
chcem to mat v HUDe. ale nejde o vsetky 3bet statistiky ale len agresiu, konkretne aggression frequency stat.
Uz som dal request aj na HEM2 forum, mozete to podporit
Uz som dal request aj na HEM2 forum, mozete to podporit
- haman
ved si pozri tych hracov co ukazuju v showdownoch - vysoku agresiu mozu mat aj preto lebo maju tight 3b a 4b range
ja som pozeral ako regovia 3brluju v 3bet potoch a nasiel som len jedneho co tam mal zhruba tolko bluffov kolko ma byt, ostatni sa plandali okolo 10% bluffov - odvtedy vsetko foldujem na riveri
ja som pozeral ako regovia 3brluju v 3bet potoch a nasiel som len jedneho co tam mal zhruba tolko bluffov kolko ma byt, ostatni sa plandali okolo 10% bluffov - odvtedy vsetko foldujem na riveri
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:ved si pozri tych hracov co ukazuju v showdownoch - vysoku agresiu mozu mat aj preto lebo maju tight 3b a 4b range
jasne jasne, inak cital som tvoje posty.
toto neni situacia ze malo 3betuju. toto je skor ze CALLUJU moje 3bety/4bety a ked necbetnem alebo nedam 2.barrel tak preveznu iniciativu a ja to neustojim. casto mi davaju potsize allin na rivri a ja neviem co s tym.
Mam pocit ze ma abusuju ale zatial im poctivo foldujem, lebo by som chcel vidiet tie cisla, ci si to len nenahovaram.
- haman
haman napísal:toto neni situacia ze malo 3betuju. toto je skor ze CALLUJU moje 3bety/4bety a ked necbetnem alebo nedam 2.barrel tak preveznu iniciativu a ja to neustojim. casto mi davaju potsize allin na rivri a ja neviem co s tym.
barrelovat viac light a slowplaynut obcas monster ?
Ja mam v HUD-e statistiky z 3bet potov ze cbety all streets a fold na cbety all streets - celkom to vyuzivam a u niektorych by si sa cudoval ake maju cisla, mam jedneho typka co ma cbet flop 93% a cbet turn 25 % v 3bet potoch
GL
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.