V Concorde čaká hráčov zaujímavý týždeň: Concord Deepstack €16,000 GTD a Hennessy Poker Cup!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

V Concorde čaká hráčov zaujímavý týždeň: Concord Deepstack €16,000 GTD a Hennessy Poker Cup!

Odoslaťod admin 12 Apr 2015 12:45

Diskusia k článku: V Concorde čaká hráčov zaujímavý týždeň: Concord Deepstack €16,000 GTD a Hennessy Poker Cup!

Bratislavskí hráči sa majú na češiť aj počas nadchádzajúceho týždňa. Už v utorok sa v Concord Card Clube uskutoční Hennessy Poker Cup s témou "Tropical Island", kde budú aj baby v bikinách. Cez víkend sa odohrá obľúbený Concord Deepstack s garanciou až €16,000. V CCC prebieha aj akcia Cash Back freeroll o €25,000!

Hennessy Poker Cup
Prvý ťahákom počas tohto týždňa bude piate tohtoročné vydanie Hennessy Poker Cupu s garanciou €2,000 a buy-inom €18 re-entry. Hrať sa bude tradične v utorok, konkrétne 14.4. o 20:00.

Okrem peknej garancie bude mať turnaj mnoho lákadiel a ponesie sa v téme "Tropical Island". V clube budú palmy, zvuky a hudba tropického ostrova, surfy, vychladené Hennessy s ovocím, ambientne nasvietený letný bar, hostesky s letnou náladou, no hlavne baby v bikinách vo vírivke. Výhodou je aj to, že pôjde o nefajčiarsky turnaj.

Concord Deepstack s garanciou až €16,000!
Ďalším zaujímavým podujatím v CCC Bratislava bude počas najbližšieho víkendu Conord Deepstack, tentokrát s buy-inom €60 re-entry a garanciou až €16,000! Pôjde o najväčší turnaj v Slovenskej republike počas tohto týždňa.

Počas piatka 17.4. od 19:00 a soboty 18.4. od 19:00 sa uskutočnia úvodné hracie dni, teda Day 1a a Day 1b. Počas oboch štartovacích dní sa odohrá 12. levelov....

Celý článok => V Concorde čaká hráčov zaujímavý týždeň: Concord Deepstack €16,000 GTD a Hennessy Poker Cup!
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: V Concorde čaká hráčov zaujímavý týždeň: Concord Deepstack €

Odoslaťod Ivo 12 Apr 2015 19:28

Normalne rozmyslam ci to pri tej pay out strukture ma zmysel vobec hrat. Naposledy 387 entries a 24 ITM. To je medzi 6-7%. Neviem preco klub rozhoduje o rozdeleni penazi hracov takymto sposobom. Podla mna by mal klub prihliadat na zaujmy hracov. Toto nie je ruleta kde hram proti herni, a musim sa drzat vyhernych pravidiel stanovenych hernou, turnaje hraju tu hraci proti sebe a klub by mal len prerozdelovat ich vlozene financne prostriedky minimalne po odsuhlaseni hracmi. Vsak to je uplne o nas bez nas. Klub si vezme 10% rake, to je ok, + 5% na ligu - s tym nesuhlasim, lebo nehram 3-4 x do tyzdna ale povedzme len 1x a tym padom nemam body do ligy, takze este som ani nezacal hrat a uz mam 15% z BI v tahu a caka ma super perspektiva ze mam 6-7% sancu dostat sa do penazi. Parada :o
Ivo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 18 krát/11 krát

Odoslaťod Komedia 12 Apr 2015 20:42

Prizepool sa rozdeluje 10% podla počtu reálnych ludí, nie podľa počtu entries ;)
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod TomMolivan 12 Apr 2015 21:04

Čo sa týka výplatnej štruktúry, tak je to strašne individuálne, že komu vyhovuje čo. S výnimkou nejakých úplných extrémov (na jednej strane niečo na štýl winner takes all vs 30% platených na strane druhej; prípadne nejaké veľmi weird pay jumpy) sa nedá veľmi objektívne povedať, že ktorá štruktúra je dobrá a ktorá nie.

Menej platených miest totiž znamená väčšie peniaze pre tých platených. 6-7% ITM tak ocenia najmä hráči s veľkou edge a safe bankrollom (prípadne takí, ktorí majú live poker skôr ako bočný príjem), pokým väčšie percento platených vyhovuje skôr horším hráčom a/alebo ľuďom, ktorí hrajú s limitovaným bankrollom (prípadne daný turnaj shotujú/kvalifikovali sa naň).
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod Ivo 12 Apr 2015 22:56

Ja viem ze je to 10% z original entries ale je to chujovina pretoze ked niekto spravi reentry prichadza ako novy hrac s novym stackom. Cele zle, neviem kto vymysla tieto struktury. Spravil by som to inak, napr. vitaz by nebral 5.5 tis. ale len 5 tis a 5hracom by som rozdelil po 100. Atd. Je to prijemnejsie dostat po 20 hod. hrania aspon mincash ako ist nasraty domov po vypadnuti okolo bubliny bez nicoho. ;)
Ivo

Odoslaťod cizek 12 Apr 2015 23:52

multi re-entry a ITM jen podle realnych hráčů ??? OMG..hoooodně špatná struktura. Pro většinu nezajímavé !!!!!!!!
cizek

Založený: Sep 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod TomMolivan 13 Apr 2015 00:44

Ivo napísal:Ja viem ze je to 10% z original entries ale je to chujovina pretoze ked niekto spravi reentry prichadza ako novy hrac s novym stackom. Cele zle, neviem kto vymysla tieto struktury. Spravil by som to inak, napr. vitaz by nebral 5.5 tis. ale len 5 tis a 5hracom by som rozdelil po 100. Atd.

Páči sa mi, ako si úplne odignoroval môj príspevok :)

Je to prijemnejsie dostat po 20 hod. hrania aspon mincash ako ist nasraty domov po vypadnuti okolo bubliny bez nicoho. ;)

No veď toto je presne ono. Jedna skupina hráčov má podobne zmýšľanie ako ty a s blížiacou sa bubble fázou prispôsobujú svoju hru tomu, aby sa dostali do peňazí. Oresne z uvedených dôvodov. Zároveň si ale musíš uvedomiť, že existuje druhá skupina hráčov, ktorá toto využíva vo svoj prospech a zarába na tight hre protihráčov v tejto fáze.

Výsledkom je, že v princípe nie je možné spraviť výplatnú štruktúru, ktorá by objektívne vyhovovala všetkým - buď spravíš takú, ktoré je lepšia pre tú prvú skupinu hráčov alebo spravíš takú, ktorá je výhodná pre tú druhú.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod Vivi 13 Apr 2015 14:41

Ako je možné, že kým dopíšem príspevok, tak ma to stihne odhlásiť a príspevok je nenávratne stratený. Už sa mi to nechce celé písať odznovu... Tom, máš moju podporu. Občas turnaj s inou výplatnou štruktúrou je veľmi vhodný. A komu sa nepáči, nemusí sa zúčastniť.
Vivi

Založený: Feb 2013
Poďakoval/li: 1 krát/2 krát

Odoslaťod Ivo 13 Apr 2015 17:16

Tomy vobec s tebou nesuhlasim, vsak pozri co si napisal. "Tieto turnaje vyhovuju hracom s velkou edge a safe bankrollom." O tom sa da polemizovat.Ale - pre koho sa turnaje organizuju? Ja si myslim ze pre vsetkych hracov nie pre nejaku uzku skupinu. Nebudem sa k tomu dalej vyjadrovat, - 6.5% platenych miest je z dlhodobeho horizontu zla vyplatna struktura.
Ivo

Odoslaťod Magnus 13 Apr 2015 22:16

Skor si myslim, ze problem su tie obrovske payjumpy na FT. Na poslednom deepstacku bolo za prve miesto 6129 eur, za 9. len 364 eur. Obrovsky rozdiel si myslim. Viem si predstavit aj spravodlivejsie a rovnomernejsie rozlozenie percent.
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!