V Concorde čaká hráčov zaujímavý týždeň: Concord Deepstack €16,000 GTD a Hennessy Poker Cup!
Počet príspevkov: 32 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: V Concorde čaká hráčov zaujímavý týždeň: Concord Deepstack €
no mne osobne sa pacia turnaje kde je vela penazi v top 3 a menej ako 10% ITM,samozrejme v ramci mojho bankrollu,keby malo taku vyplatnu strukturu EPT tak ho nikdy nehram
otazka je ivo co prinesie ludom mincash 90e pri vklade 60?hlavne ked niektori su tam za viac entries
otazka je ivo co prinesie ludom mincash 90e pri vklade 60?hlavne ked niektori su tam za viac entries
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Aj ked sa to niekomu páči a inému nie , lepší turnaj momentálne na Slovensku stejne nenájdeš .......
A aj ja chcem radšej vela penazí na final table ,ako 100€ na dvadsiatom x-tom mieste . Kludne nech dostane prví aj 50% ,nech sa tu konečne vyhrávajú nejaké tie dukáty , byť ITM na nejakom 30mieste je o ničom , neviem či sa dá stým chváliť do konca života .....
..........Ivo ty by si bol asi najradšej keby si rozdelili aj prvý 50.ti po 200€ a išli na pivo čo ? šak šetcí budu ITM ......
A aj ja chcem radšej vela penazí na final table ,ako 100€ na dvadsiatom x-tom mieste . Kludne nech dostane prví aj 50% ,nech sa tu konečne vyhrávajú nejaké tie dukáty , byť ITM na nejakom 30mieste je o ničom , neviem či sa dá stým chváliť do konca života .....
..........Ivo ty by si bol asi najradšej keby si rozdelili aj prvý 50.ti po 200€ a išli na pivo čo ? šak šetcí budu ITM ......
- swain
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 57 krát/30 krát
Magnus napísal:Skor si myslim, ze problem su tie obrovske payjumpy na FT. Na poslednom deepstacku bolo za prve miesto 6129 eur, za 9. len 364 eur. Obrovsky rozdiel si myslim. Viem si predstavit aj spravodlivejsie a rovnomernejsie rozlozenie percent.
presne tak je to absolutny nezmysel a 90% turnajov na svk konci dealom...v 4-5 hracoch kvoli tomu...jednoducho pekne rozlozit peniaze na FT a a zakazat deal...
- WNT
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/41 krát
Myslím si, že tento turnaj je určite najlepší pravidelný turnaj na Slovensku,s prijateľným BI, vynikajúcou štruktúrou, ako hracou tak aj výplatnou...
čo sa týka tej výplatnej štruktúry, viem celkom iste, že prebehla diskusia medzi vedením klubu a hráčmi, o tom ako ím to viac vyhovuje, resp. ako si to hráči predstavujú... dospelo to k záveru takému, ako ste mohli vidieť na poslednom CCC Deepstack, a ešte som nepočul negatívny názor na tento turnaj,(ani výplatnú štruktúru)...
Takže Ivo, ako vidíš, nerozhodovalo sa o tom len tak z brucha, ale vedenie(manažér), si dal tu námahu a snažil sa zistiť čo by hráčom vyhovovalo najviac..
Dúfam že sa ti na najbližšom CCC Deepstacku bude dariť čo najlepšie...
čo sa týka tej výplatnej štruktúry, viem celkom iste, že prebehla diskusia medzi vedením klubu a hráčmi, o tom ako ím to viac vyhovuje, resp. ako si to hráči predstavujú... dospelo to k záveru takému, ako ste mohli vidieť na poslednom CCC Deepstack, a ešte som nepočul negatívny názor na tento turnaj,(ani výplatnú štruktúru)...
Takže Ivo, ako vidíš, nerozhodovalo sa o tom len tak z brucha, ale vedenie(manažér), si dal tu námahu a snažil sa zistiť čo by hráčom vyhovovalo najviac..
Dúfam že sa ti na najbližšom CCC Deepstacku bude dariť čo najlepšie...
- lacored
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 87 krát/43 krát
A co to multi re-entry ?, aby ti co mají větší bankrol mohli hrát ze začátku ruletu a případně dokupovat ??
- cizek
- Založený: Sep 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Toto unlimited re entry je kapitola sama o sebe. Na poslednom 10k G pri 20k starting stack som vypadol koncom 3 levelu zobral som RE a pri prichode na novy stol som neveril vlastnym ociam. Som myslel ze som niekde v pokrocilej faze nejakeho ineho turnaja. Chip leader mal 130 k, a ani jeden z 8 hracov nebol pod starting stack.Napocital som tam cca 9 stackov naviac v porovnani so zaciatkom turnaja. Nikoho neobvinujem ale ked som videl odchadzat od stola busto hraca po 4 reentry tak ma napadlo vselico nehovoriac o pocite ze co tam vlastne hladam vole
- Ivo
- Poďakoval/li: 18 krát/11 krát
............to už je na vkusu každého soudruha .......niekto takýchto oslíkov otras-sa dokáže využiť vo svoj prospech a niekto zase nie ..... , aj keď Ivovi sa tento turnaj nepáči ,ale stejne ho asi pojde hrať , aj napriek tomu je to stále najlepší turnaj na Slovensku......
- swain
- Poďakoval/li: 57 krát/30 krát
čaute,
Jednoznačne najlepší turnaj na Slovensku štruktúrov a pomeru BI! Vieš prečo je tak úspešný?
Za málo penazí veľa muziky! :-)
Preto v poslednej dobe hrávam už len tento turnaj aj napriek priateľkynim protestom! :-)
Jednoznačne najlepší turnaj na Slovensku štruktúrov a pomeru BI! Vieš prečo je tak úspešný?
Za málo penazí veľa muziky! :-)
Preto v poslednej dobe hrávam už len tento turnaj aj napriek priateľkynim protestom! :-)
- D21
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 9 krát/5 krát
neviem co tu riesite ale rebuy turnaje su regulerny formát a toto multi reentry je vlastne to iste ale s jednou velkou výhodou ze ked vypadnes možes sa dokúpiť a isť skúsiť hrať na iný stol ale ak chceš myslím že ťa floor posadí na to isté miesto alebo sa mýlim? tekže je to regulárny rb turnaj bez addonu.a keby to takto nespravili nikdy ten garant nevyzbierajú a myslím že sa do dá veľmi dobre využiť keď vieš že to vačšina hráčov bude hrať lag...
- WNT
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/41 krát
Nesuhlasim s nazormi ze toto je najlepsi turnaj na Slovensku, svoje dovody som uz pisal. Co je na turnaji vyborne je Garancia a fajn BI a dalej dlzka a struktura levelov, ale to je asi tak sicko. Nech sa na mna nikto nehneva ale nahananie splnenia garancie za cenu nehratelnej rulety pocas prvych 7 levelov pri unlimited re entry a o hentej vyplatnej strukture nehovoriac, je na mile vzdialene od kvalitneho turnaja. Mam to zdielane od viacerych hracov nie som v tom sam. Pokial niekomu tento format vyhovuje ok je to je jeho nazor. Mne sa tento turnaj nepaci, nehovorim ze si ho nepridem zas zahrat ale vyslovene len koli BI a Grancii, ze co ak motyka vystreli, aj ked mi je obvykle na grc co sa tam na stoloch deje. Netreba velmi dumat nad tym ze ovela spravodlivejsie a transparentnejsie su Freeze out pripadne 1 re entry formaty, no to by sme sa bavili asi o polovicnom Garante, ale co uz klub nespravi pre max. Garant a pritiahnutie co najviav gemblerov, vsak? Ale tak zas aby som nekrivdil concordu, v dnesnej dobe sa hraju prakticky vsade live viacmenej uz len taketo formaty. Co uz
- Ivo
- Poďakoval/li: 18 krát/11 krát
Počet príspevkov: 32 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.