Exkluzívne PokerPortal turnaje o Xbox One a Playstation 4 s hrami + $400 aj v apríli

Diskusia k herni Wi****m hill Poker

Exkluzívne PokerPortal turnaje o Xbox One a Playstation 4 s hrami + $400 aj v apríli

Odoslaťod admin 14 Apr 2015 13:00

Diskusia k článku: Exkluzívne PokerPortal turnaje o Xbox One a Playstation 4 s hrami + $400 aj v apríli

V herni Wi****m hill Poker si môžu hráči PokerPortalu užívať skvelé privátne turnaje už celé mesiace a keďže sa posledné turnaje o hracie konzoly s hrami medzi vami tešia obľube, príležitosť zabojovať o Xbox One a Playstation 4, doplnené o ľubovoľnú hru podľa vlastného výberu a o ďalšie stovky dolárov, budete mať aj v apríli.

Či už ste väčším fanúšikom Xboxu alebo Playstationu, s PokerPortal turnajmi v herni Wi****m hill môžete vyhrať počas apríla jednu aj druhú konzolu. A keďže vieme aký smutný je pohľad hráča na hraciu konzolu bez hry, s nami také niečo nehrozí – ku svojej konzole od nás získate aj hru podľa vlastného výberu! Ak nebodaj skončíte kúsok od svojho cieľa, čaká na vás navyše skvelá náplasť v podobe ďalších pridaných $400, ktoré sa rozdajú ostatným hráčom ITM.

Ak si chcete zahrať tieto skvelé turnaje tiež, postačí vám účet v herni Wi****m hill Poker vytvorený cez odkaz na PokerPortali a časť zo stoviek rozdávaných dolárov alebo dokonca Xbox One či Playstation 4 s hrami môžu byť vaše.

Ak ešte účet na Wi****m hill nemáte, neváhajte a založte si ho teraz. Keďže...

Celý článok => Exkluzívne PokerPortal turnaje o Xbox One a Playstation 4 s hrami + $400 aj v apríli
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Exkluzívne PokerPortal turnaje o Xbox One a Playstation 4 s

Odoslaťod Stanley VII 21 Apr 2015 18:34

Začína sa už o pol hodinu a zatiaľ je registrovaných iba 17 hráčov, takže ak máte čas, nezabudnite sa pridať ;)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod Sanny_svk 22 Apr 2015 06:22

... no treba zverejnovat novinky skorej! Vcera som spravu videl ale nerozklikol, myslel som si že tj aspon 48hod s predstihom... bo v tej dobe som nemal čas... žial omyl
Sanny_svk

Založený: Máj 2012
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Stanley VII 22 Apr 2015 08:08

Článok o turnajoch bol uverejnený 14. apríla na PokerPortali aj na facebooku. Ktorú správu máš teraz na mysli? V neprehliadnite, na FB alebo tu na fóre? Ak je niektorý z tých zdrojov pre teba (a možno ďalších hráčov) informačne dôležitejší, môže nám to pomôcť dobudúcna informovať lepšie...
Obrázok používateľa
Stanley VII

Odoslaťod KingAce 28 Apr 2015 18:18

ako zistim ci som registrovany na WH cez PP ?
KingAce

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

Odoslaťod Stanley VII 29 Apr 2015 07:28

Môžeš sa skúsiť registrovať do turnaja pre PokerPortal hráčov, ak ti registráciu dovolí, tak si registrovaný cez PokerPortal, ak ju nedovolí, tak nie.

Prípadne sa môžeš skúsiť opýtať na online chate, ku ktorému affiliate partnerovi Wi****m Hillu je pripojená tvoja registrácia.
Obrázok používateľa
Stanley VII

Naspäť na William Hill Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!