Merge Gaming končí s rakebackom!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Merge Gaming končí s rakebackom!

Odoslaťod admin 24 Jan 2013 10:22

Diskusia k článku: Merge Gaming končí s rakebackom!

Zdá sa, že v pokrovom priemysle nastupuje nový trend, ktorým je zrušenie ponuky rakebacku a prechod k rovnocennému VIP systému pre všetkých hráčov herne. Online herne v sieti Merge Gaming musia ukončiť všetky svoje rakeback dohody do konca januára a hráči musia minúť svoje VIP body tiež do konca mesiaca.

O tejto zmene, ktorá nadobudne platnosť 1.2.2013, boli hráči Carbon Pokru oboznámení prostredníctvom emailu: „Všetci hráči budú prevedení z rakeback programu na VIP systém.“ Neskôr potvrdil zástupca herne Carbon Poker, že tieto zmeny budú vykonané vo všetkých herniach siete Merge Gaming.

Merge sa už dlhšie pohrávala s myšlienkou zrušenia priameho rakebacku svojím zákazníkom. V júni 2011 Merge zastavila ponuku rakebacku novým zákazníkom, ale dovolila zachovanie rakebacku účtom, ktoré tak už fungovali predtým. O rok neskôr, krátko po odchode L**k poker zo siete, Merge začala znova ponúkať možnosť rakebacku pre nových hráčov, rovnako ako všetkým existujúcim hráčom, ktorí boli dovtedy obmedzovaní na využívanie VIP programu.

Každý hráč na rakeback účte s aktuálnym VIP zostatkom bude musieť využiť tieto odmeny do konca mesiaca, pretože všetky zostatky na VIP účtoch musia byť na nule, keď sa preradia na čisto VIP systém odmien. Hráči, ktorí v súčasnosti fungujú na VIP systéme, nemusia míňať svoje body.

Zástupca...

Celý článok => Merge Gaming končí s rakebackom!
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Merge Gaming končí s rakebackom!

Odoslaťod nabokow 24 Jan 2013 11:36

Lock prec, Black Chip Poker prec, potapajuca sa lod
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod sudden 24 Jan 2013 12:09

Som ani nevedel, ze ta siet este existuje. Hlavne, ze maju ekologov :D
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod carasitto 01 Máj 2015 12:50

Vie niekto ako je to teraz so sieťou merge?
carasitto

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

Odoslaťod vlade 02 Máj 2015 07:52

No, je tam taky jeden problem s touto sietou, ze nedovolia hrat Slovakom... Nedavno som sa skusal prihlasit na carbon poker a hned sa mi zablokovalo konto, pisal som im na support, ze co sa deje a tu je odpoved:

Kód: Vybrať všetko
Thank you for contacting us.

I really do apologize for the inconvenience, however I have checked and I can see that unfortunately we no longer take account from Slovakia. If anything please don't hesitate in contacting us back.

We are always here to help you. Please feel free to reply to this email if you have any additional questions in relation to this or any other matter.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod NUF4444 04 Máj 2015 08:12

uz aj bez toho sa neopaltilo na tej herni hrat , a teraz uz vobec nie
NUF4444

Založený: Jan 2015
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod haman 29 Sep 2016 01:33

asi zbytocna info, ale update, pretrvava status quo: prave som kontaktoval Carbon Poker, ze chcem zmenit email/password a ze moje konto je inaktivne, lebo neoperuju na Slovensku.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 35 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!