Live report: Golden Vegas 50 s garanciou €10,000 odštartoval dňom 1a

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Live report: Golden Vegas 50 s garanciou €10,000 odštartoval dňom 1a

Odoslaťod admin 08 Máj 2015 19:02

Diskusia k článku: Live report: Golden Vegas 50 s garanciou €10,000 odštartoval dňom 1a

Vitajte pri sledovaní live reportu z Golden Vegas. Dnes štartuje turnaj s garanciou krásnych €10,000 a buy-inom len €50. Šancu zaregistrovať sa máte počas prvých šiestich levelov, čo je do cca 23:50h. Odohrá sa celkovo 13 polhodinových levelov a všetci preživší postúpia do nedeľného finále, kde zabojujú o krásne finančné výhry. O priebehu oboch hracích dní a final day sa dočítate iba na PokerPortali. Budeme s Vami pri tom počas celého víkendu.

Chipcounty 13-tich postupujúcich:
Ivan Králik - 324,800
Erik Čajkovič - 297,900
Peter Frič - 226,500
Stanislav Učník - 168,300
Jozef Toman - 152,200
Jozef Makar - 96,400
Adam Miščík - 94,700
Lubor Kozakovič - 82,400
Martin Sedláček - 73,600
Matej Kartalík - 63,500
Jozef Krasňan - 56,000
Matúš Schnierer - 49,200
XXX- 35,200

Zajtra pokračuje turnaj dňom 1b od 20:00h. PokerPortal Vám prinesie report po skončení tohto dňa. Live report bude pokračovať v nedeľnom finále od 16:00h na blindoch 2,000/4,000.

04:00 - Končíme
V poslednej hande otvoril UTG na 6,500, Učník s K-K poslal AI a hráč s A-2s dorovnal. Board 6-T-J-2-5 bol posledným v Day 1a a vyradil posledného hráča.

03:50 - 4 handy pred koncom večera
Na flop A-3-3 sa pozrel Králik s Mikušovou. Na flope Mikušová zaplatila s 5-5 na ruke 12,000, na turne 3...

Celý článok => Live report: Golden Vegas 50 s garanciou €10,000 odštartoval dňom 1a
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Live report: Golden Vegas 50 s garanciou €10,000 odštartoval

Odoslaťod Magnus 09 Máj 2015 16:01

Mozem sa opytat? Pokladate svoj report za kvalitny? Alebo je to len opis ruk ludi, co poznate VY? Skuste si poratat, kolko hracov vystupuje vo Vasom reporte za 8 hodin hrania. Osobne som videl asi 20 omnoha zaujimavejsich hand. Toto je vysmech zurnalistickemu fachu, ale Vy to robite asi len pre zabavu predpokladam. Skoda.
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod Xaress 09 Máj 2015 20:13

Musím sa zastať. Nedá sa poznať každého jedného hráča v klube, je to prakticky nemožné. Žiadnemu hráčovi nieje zakázané zájsť za reportérom/kou a povedať svoju handu (v prípade ak ju opíše relevantne tak ver mi že daný reporter ju zverejní a zapamatá si nick/meno pre budúcnosť). K tomu že stretneš 20 zaujímavejších rúk ako je v reporte je vec samozrejma nakoľko sa sústrediš na jeden stôl a všímaš si len daný stôl. Jeden reporter nedokáže byť všade a zaznamenať všetko, nie sme pokernews, ktorých je 20x viacej a aj tak to nepíšu presne a všetko. Kľudne ak stretneš mňa v klube dáme reč a rád si vypočujem čo zlepšiť a rád ak to bude možné to zakomponujem do článku.

Za tento príspevok od Xaress poďakovali - 2:
AlfaZz, sklucis
Xaress

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 41 krát/19 krát

Odoslaťod Magnus 09 Máj 2015 20:34

Hrac ma prist za reporterom? To ako vazne? To potom nie je reporter, ale statista, ci zapisovatel, ci ako to mam nazvat. Report sa robi absolutne inym stylom. Ono vlastne ide o to, ze tato tema je tu uz velakrat rozoberana (uroven reportov) a stale nic. Stale sa to robi rovnako. Tak riesenie je bud najat kvalifikovaneho reportera, ktory mozno nebude poznat absolutne nikoho, no nebude mu problem hraca sa opytat na meno, co je autorke clanku zjavne tazke spravit. Alebo dat tam 2-3 ludi, co zachytia podstatne a zaujimave hry, nielen hry, ktore niekto opise (prosim, nevrav, ze nemame v BA ci hocikde inde sikovnych mladych ludi, neverim). Toto mi pride totiz uplne odflaknute, bez zaujmu, bez stavy, prosty opis, nie report.
Magnus

Odoslaťod Xaress 09 Máj 2015 21:22

To som narazal na tvoj prispevok o tom ze pozna len tolko ludi ktorych pozna. Nie ze maju hraci chodit za reporterom nonstop. K tomu dat 2 az 3 ludi na 10k gtd report by bolo pekne ale nerealne.
Xaress

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 41 krát/19 krát

Odoslaťod Slovan26 09 Máj 2015 21:56

Suhlasim s Magnusom. Uroven reportov je slaba. Pravopisne chyby, chyby v opise ruk su bezne. Navyse ak reporter este aj hraje reportovany turnaj, tak nemozeme cakat asi viac. Sme radi, ze sme radi. :)
Slovan26

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 1 krát/3 krát

Odoslaťod Magnus 09 Máj 2015 22:05

Xaress napísal:K tomu dat 2 az 3 ludi na 10k gtd report by bolo pekne ale nerealne

WHAAAAAT????
Dufam, ze toto uz ozaj nemyslis vazne. Daj inzerat na hocijaky portal, daj tam cenu trebars 25-35 eur za noc a uvidis, kolko budes mat ponuk. Je kopec mladych ludi, co studuju zurnalistiku, stylistiku, slovensky jazyk a dokazu putavo pisat reporty z akcii, akesi ani nevies predstavit a o ktorych by si si nikdy nemyslel, ze sa z toho da napisat report. Tvoja veta je VYHOVORKA a nie RIESENIE.
Ale ak samotnemu pp.sc nezalezi na kvalite vlastnych reportov, tak s tym ozaj nic nespravime.
Hawk ;)
inac spomenul som si na jednu ruku z turnaja, ked sa do PF dostali do allinu AA vs A9 tusim v 2.leveli za skoro cely stack to pan s A9 calloval, flop suchy, turn 9, river 9 :wall:
Magnus

Odoslaťod sklucis 09 Máj 2015 23:10

1) nie nie je to najlepsi report na svete
2) nie nepoznam kazdeho cloveka v klube, poznam ich dosť, no nie vsetkych. . .obzvlast nie Vase nicky. Staci prist a povedat, predstavit sa, nebudes jediny, kto to spravil. Okrem toho, ze najdes svoje handy v reporte aj so svojim menom, budeme aspon obaja vediet s kym takto komunikujeme
3) je kopec ludi, ktori si nezelaju byt v reporte. Ani meno ani fotka. Pokial je to mozne (nevyhraju) snazim sa to respektovat
4) pri 86tich entries sa stane milion suck outov ako prehrate A-A do A-9. Neviem preco sa ti to zda taka vynimocna handa. Asi preto, ze si mal tie esa ty. Smutne, ale tak ako za to nemoze dealer, tak ani ja a moj report.
5) live report nema zachytit vsetky handy, ktore sa odohrali. Live report ma sprevadzat citatela turnajom. Nie je pisany prioritne pre hracov, ktori ho hraju ale hlavne pre tych ktori tu byt nemozu. A podla mna tychto ludi viac zaujima priebeh ruk znamich ludi ako Fritz, Cerveny, Lelek atd ako handy Jozka Mrkvicku, ktoremu niekto suckol esa. Preto su znami alebo casti hraci najviac spominani v reportoch, preto ich poznam, preto si pamatam ich mena. Uznavam, ze problem mam s mimobratislavskými hracmi, ktorí su aj uspesni a zaujimavi vo svojom meste, ale bohuzial neda sa naozaj poznat kazdeho, tak ako napisal Xaress.
6) v nedelu sa Vam snad bude live report pacit viac, budem sa snazit
7) prajem vsetkym co najmenej suck outov a viac radosti z hry

Za tento príspevok od sklucis poďakovali :
AlfaZz
sklucis

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 47 krát/21 krát

Odoslaťod WNT 09 Máj 2015 23:57

z donky turnaja moze byt len donky repor... donky reportera o donky hracoch...
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod Magnus 10 Máj 2015 08:47

Pre sklucis, odpovedam chronologicky:
1) nie, nie je to najlepsi report, aspon v niecom sa zhodneme
2) nemusite poznat kazdeho, ale VY mate prist za hracmi, (nie opacne) ak ste videli zaujimavu handu, opytat sa ich na mena
3) ...a ci suhlasia so zverejnenim, ak nie, idete dalej, za 8 hodin sa odohra kopec ruk.
4) pri 86 entries sa urcite nestane milion suckoutov, netreba byt expresivny. Sklamem Vas, ja som bol len pri tom stole, kde sa ruka odohrala, chlapik si to este odfotil. Mozte mi povedat, ktora handa z vasho opisu bola zaujimavejsia, ci viac suckout? To je len jeden priklad za vsetky, keby ste bola aktivna, vsimli by ste si, bohuzial....A zaujimava ruka nemusi byt len suckout, staci si vsimat reakcie hracov pri stole, ked sa odohra velka hra, su vacsinou pri stole emocie. Netreba byt ale zalezeny pri stole a cakat na hracov, kym dojdu sami....
5) "A podla mna tychto ludi viac zaujima priebeh ruk znamich ludi ako Fritz, Cerveny, Lelek atd ako handy Jozka Mrkvicku, ktoremu niekto suckol esa." Ako gramaticky, tak i obsahovy omyl. Tu sa bavime o malom turnaji, nie o WSOP, kde naskoci 7000 ludi, a vyberaju sa najznamejsi hraci. Mna zaujima turnaj, ako prebieha na kazdom stole, aka je dynamika turnaja, ake su tam emocie. Este raz - VY opisujete VYBRANE handy VYBRANYCH ludi a to nie je report, ja neviem uz, ako tom mam presnejsie napisat
6) tak toto bolo este horsie ako v piatok, sorry
7) ja Vam prajem co najmenej gramatickych chyb
-------------
PS: otazka pre PP: NAOZAJ si myslite, ze je to dobry report? Alebo je to len aby sa nepovedalo, ze nic nerobime? Argument, ze nie su ludia faaakt neberiem, sorry, toto neobstoji. Ide o to, ze ak by boli kvalitne reporty, zivo podane, tak tu aj viac ludi chodi, viac sa zapaja do diskusie, pretoze sa mi zda, ze tu je uz uplne mrtvo, nad vodou to drzi mozno satan a tie borcovsko motivacne blogy, inak nic. Live poker absolutne nic. Skoda....
Magnus

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!