Poker hardware - Mys
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Poker hardware - Mys
kto nie ste single alebo/a bezdetny a mate maly byt, toto je a must have:
https://www.alza.sk/asus-wt425-cerna-d2356894.htm
"silent" mouse bezdrotova. clicky su fakt niekolko nasobne tichsie ako pri beznych mysiach.
https://www.alza.sk/asus-wt425-cerna-d2356894.htm
"silent" mouse bezdrotova. clicky su fakt niekolko nasobne tichsie ako pri beznych mysiach.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Re: Poker hardware - Mys
Presne toto potrebujem! Vrela vdaka, hladal som uz dlhsie novu mys a tato vyzera fakt paradne
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
velmi dobre sedi v ruke, pozor je ergonomicky len pre pravakov!
senzor je fajn, fici mi na hladkych stoloch, v krcmach atd
a staci jej len 1 AA baterka. back/forward tlacitka mi nezavadzaju, ani sa nahodne nestlacaju.
senzor je fajn, fici mi na hladkych stoloch, v krcmach atd
a staci jej len 1 AA baterka. back/forward tlacitka mi nezavadzaju, ani sa nahodne nestlacaju.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Ked som uvidel ten nadpis a pod tym Poker hardware - Monitor...
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
U mna plati pri mysi jedine pravidlo, ziadna nova nebude nikdy lepsia ako ta, na ktoru som zvyknuty, preto mam z mojej aktualnej mysi za 10e kupene rovno 3 rovnake do zasoby, lebo uz sa mi raz stalo, ze mys ktoru som mal sa "vyklikala", rovnaku uz nevyrabali a mal som problem
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Dnes mi ju kurier doniesol a tie kliky su fakt super Je to tichsie, ako klikanie na touchpade na notebooku, takze super!
Na hry ale az taka dobra nie je. Mal som pred tym dve mysky s BlueTrack technologiou a hoci mam super podlozku, na ktorej sa tato ASUS mys klze super, tak pri kazdom miernom zodvihnuti sa kurzor svojvolne myka, co pre FPS nie je bohvieco Mozno som len rozmaznany predchadzajucimi myskami, ale tuto mi to trochu vadi.
Padni mi ale super do ruky, je to taka zlata stredna cesta - nie je taka velka, ze by sa mi ju nechcelo prenasat a zaroven nie je taka mala, ako som mal doteraz, ze po hodine pouzivania mi trpne moja (velka) ruka.
Takze diky este raz za odporucanie, haman
Na hry ale az taka dobra nie je. Mal som pred tym dve mysky s BlueTrack technologiou a hoci mam super podlozku, na ktorej sa tato ASUS mys klze super, tak pri kazdom miernom zodvihnuti sa kurzor svojvolne myka, co pre FPS nie je bohvieco Mozno som len rozmaznany predchadzajucimi myskami, ale tuto mi to trochu vadi.
Padni mi ale super do ruky, je to taka zlata stredna cesta - nie je taka velka, ze by sa mi ju nechcelo prenasat a zaroven nie je taka mala, ako som mal doteraz, ze po hodine pouzivania mi trpne moja (velka) ruka.
Takze diky este raz za odporucanie, haman
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.