Spin & go grind
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Spin & go grind
Budem hrať 7$ hry a keď spravím 100bi, prejdem na 15$ stakes. Každých 300-400 sng pridám celkový graf.
Ak by niekto nepoznal tento formát, tak je to 3-max sng a pred začatím každého turnaja sa náhodne vygeneruje prizepool o aký sa hrá (2bi až 3600bi).
Tu je tabuľka aký prizepool bude s akou pravdepodobnosťou. http://www.P****Stars.eu/poker/spin-and-go/
Odchádzam z 9man turieb a toto je ideálny formát, lebo nemám čas hrať 5h sessiony. Spin & go sng trvajú 5-7 minút a traffic je stále. gl
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Re: Spin & go grind
som zvedavy nevies aka je variace ? kolko BI mozes tak ocakavat swingy?
- kubo251
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/28 krát
pecka tesim sa aj ja na vysledky, progres a podobne...
mam rad ked sa objavy nejaka nestandardna vyzva cloveka to potom nabudi neco nove spravit
GL a sekaj hlavy
mam rad ked sa objavy nejaka nestandardna vyzva cloveka to potom nabudi neco nove spravit
GL a sekaj hlavy
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
ja som to skusal, hraju to strasne slabi hraci ale aj dost gambleri (allin preflop ATC, call push s Khigh, etc), takze to bolo dost swingy.
nakoniec prevazilo to, ze je tam obrovske rake (1BI ide prec z vyhier do bonusov) tak som sa na to vykaslal a vratil sa ku cg.
anyway,
nakoniec prevazilo to, ze je tam obrovske rake (1BI ide prec z vyhier do bonusov) tak som sa na to vykaslal a vratil sa ku cg.
anyway,
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
ďakujem Keď si to nikde nereportujem, tak sa mi vôbec nechce hrať. Od začiatku mesiaca si vravím, že idem grindiť a stále to odkladám.
Variance vyzerá ok. Napríklad pri 5% ROI na 10k sampli je 60% pravdepodobnosť, že príde swing >100bi. Pri 7% ROI je to 30%
Na 50k vzorke so 7% ROI je 80% pp swingu >100bi (20%pp ... >150bi)
+ tam nebol započítaný rakeback.
Vraj sa dá dosahovať vysoký ROI aj na vyšších stakes a hry sú soft. Chcem to otestovať:)
jj haman 1bi ide do bonusov, ale aj keby si mal hroznú smolu a dostával len 2x, 4x a 6x jackpoty a žiadny top, tak by si hral o priemerný prizepool 2,68 bi (namiesto 2,82 bi) čo je stále celkom ok. Aj ja som si všimol, že na 2x jackpotoch hráči veľa gamblia, asi aby si mohli hneď zatočiť o ďalší prizepool
Variance vyzerá ok. Napríklad pri 5% ROI na 10k sampli je 60% pravdepodobnosť, že príde swing >100bi. Pri 7% ROI je to 30%
Na 50k vzorke so 7% ROI je 80% pp swingu >100bi (20%pp ... >150bi)
+ tam nebol započítaný rakeback.
Vraj sa dá dosahovať vysoký ROI aj na vyšších stakes a hry sú soft. Chcem to otestovať:)
jj haman 1bi ide do bonusov, ale aj keby si mal hroznú smolu a dostával len 2x, 4x a 6x jackpoty a žiadny top, tak by si hral o priemerný prizepool 2,68 bi (namiesto 2,82 bi) čo je stále celkom ok. Aj ja som si všimol, že na 2x jackpotoch hráči veľa gamblia, asi aby si mohli hneď zatočiť o ďalší prizepool
-
inac je haluz, ake protesty boli proti zavadzaniu Spin and Go zo strany regularov, konali sa velke sitouty a myslim, ze najvacsi extremisti dokonca aj niekolkodnovy/mesacny ban dostali a teraz je to format, ktory hra najviac regov existuje na to myslim uz aj specialny hud, nieco ako Coffee HUD na hupy a dokonca aj Spinwizard na usadzanie zaujimavy vyvoj
kazdopadne, gl
kazdopadne, gl
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
Pamätám si, keď spustili spin & go, tak sa všetci sťažovali, že 4% rake je moc vysoký a PS zareagovalo zvýšením na 5% resp. 6% a ešte k tomu zvýšili variance tým 3600 multiplierom. A aj tak to teraz hrá čoraz viac regov
-
Je to nevyhnutny vyvoj, regovia pojdu hrat cokolvek ak sa to bude dat nejako porazat a pre hernu je toto idealny format lebo sa to paci rybam, je to rychle a vela to rakuje.
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
super som ale chcem sa opýtať koľko plánuješ hrať max stolov?je pravda že to trva len 5-7minut max ale zas neotvoriš tolko stolov ako na 9max- 6max turba co si hrával tak na nahranie rovnakej vzorky budes potrebovať podobný cas...nie?
- WNT
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/41 krát
Plánujem 3 stoly a potom možno pridám ďalší. Vychádza to tak, že spravím podobnú vzoruku ako na 9m za rovnaký čas. Teraz hrám 2 stoly a spustím 16 sng/hod, na 9manoch som 15-tabloval a odohral 20/h
-
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 41 hostí.