Concord Deepstack s garanciou až €17,000

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Concord Deepstack s garanciou až €17,000

Odoslaťod admin 19 Máj 2015 09:46

Diskusia k článku: Concord Deepstack s garanciou až €17,000

Počas najbližšieho víkendu bude najväčším turnajom v Slovenskej republike Concord Deepstack s garanciou krásnych €17,000. Bratislavský Concord si pre hráčov pripravil aj kvalifikácie, vďaka ktorým si turnaj môžete zahrať iba za €10. Final Table bude mať opäť live stream.

Garancia víkendového turnaja je nastavená na €17,000, no dá sa predpokladať, že výrazne pretečie. Veď na aprílovom Concord Deepstacku bola garancia €16,000 a vďaka účasti 290 hráčov, ktorí spravili 150 re-entries, sa prizepool vyštveral na €23,232. Víťazom s výhrou €4,305 sa po deale stal Tomáš Sekáč.

Tentokrát sa v CCC Bratislava bude hrať s buy-inom €60, pričom Day 1a je na programe v piatok 22.5. o 19:00 a Day 1b v sobotu 23.5. o 18:00. Finálový deň začne v nedeľu 24.5. o 15:00. Výhodou je aj to, že ide o nefajčiarsky turnaj.

Pred oboma štartovacími dňami si môžete zahrať aj kvalifikáciu. Tá sa koná v piatok od 17:00 a v sobotu od 16:00. Buy-in do kvalifikácií je €10 re-entry a na postup je v oboch prípadoch garantovaných 5 ticketov.

V samotnom Concord Deepstacku je počiatočný stack 30,000 chipov a všetky levely potravajú 35 minút. Počas oboch štartovacích dní sa odohrá 12 levelov. Registrácia je otvorená až do začiatku finálového dňa. Postúpiť do finálového dňa môžete z oboch štartovacích dní, no do finále sa...

Celý článok => Concord Deepstack s garanciou až €17,000
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Concord Deepstack s garanciou až €17,000

Odoslaťod pincoil 19 Máj 2015 13:55

Je na zamyslenie pre kompetentnych v Concord klube v Bratislave ci ponechat hracom moznost naskocit do tohoto turnaja aj v nedelu t.j.do finaloveho dna za 60 eur so zakladnym stackom 30000 chipov.Toto nema obdobu nikde,poker dostava na frak a neposledne je to hanbou tohoto pokroveho klubu.Pre mna je to nepochopitelne. :wall:
pincoil

Založený: Mar 2014
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod palo1973 19 Máj 2015 15:20

pincoil napísal:Je na zamyslenie pre kompetentnych v Concord klube v Bratislave ci ponechat hracom moznost naskocit do tohoto turnaja aj v nedelu t.j.do finaloveho dna za 60 eur so zakladnym stackom 30000 chipov.Toto nema obdobu nikde,poker dostava na frak a neposledne je to hanbou tohoto pokroveho klubu.Pre mna je to nepochopitelne. :wall:

Je to uplne standartna vec,kludne by si mohol rozviest preco dostava poker na frak a preco je to hanbou klubu?

Ja osobne by som uvital kazdeho dalsieho hraca,ktory sa dokupi s 15timi bb a prispeje do prizepoolu ci uz ako hra aj ako usporiadatel.
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod pincoil 19 Máj 2015 17:05

Standardna vec ? Na com slapes,bratu ? Ak tomu Ty nerozumies preco a ako sa nici pri tom poker,je mi to luto.
pincoil

Odoslaťod stefi99 19 Máj 2015 17:12

Ak concord nevie splnit garanciu,nech garantuje menej alebo nech garanciu nedava vobec.Potom nemusia praktizovat tieto-podla niekoho-standardne veci.
stefi99

Založený: Feb 2014
Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

Odoslaťod stefi99 19 Máj 2015 17:37

Tak nad tym rozmyslam,ze standardna vec to moze byt v Kocurkove alebo Chalupkove,ale nie v serioznom pokrovom klube.Ak by to tak bolo tuto variantu by urcite vyuzili aj napr.organizatori turnaja Kosice weekend v kosickom Monte Carle ci Vegas 50 v Bratislave.Mohol by som tu menovat aj dalsie podobne podujatia.Alebo Palko,tam robia poker ludia,ktory sa tomu nerozumeju ? Nesrandujte,pan Chalupka.Toto je seriozny portal-tak nech aj diskusne prispevky maju uroven.
stefi99

Založený: Feb 2014
Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

Odoslaťod carasitto 19 Máj 2015 18:01

tjn, aj ludia, kt robia 100K SHR tomu ocividne nerozumeju a robia to tak isto :crazy:

Za tento príspevok od carasitto poďakovali - 2:
lacored, palo1973
carasitto

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

Odoslaťod Magnus 19 Máj 2015 18:25

Nechapem trollov, co s najvacsou pravdepodobnostou ani nemaju na buy-in, ale maju silnu potrebu kritizovat nastavenie turnaja. Na Slovenske pomery je to skvely turnaj, za 60e hrat o viac ako 20k je myslim top. Nie tak davno byvali 100-kove turnaje s gtd 10k a teraz sa klub prisposobil ludom,znizil BI,zvysil garancie a zjavne to funguje. Asi keby to bol zle nastaveny turnaj, tak nanho ludia drbu,ale je presny opak a neustale gtd rastie.
Ze je mozne entry aj v treti den, NO A? Co konkretne je na tom zle? Ze nahanaju garanciu?? heh...skus kuknut, kolko ludi sa reglo v prvych dvoch dnoch a o kolko prekonali garanciu, :-)

Za tento príspevok od Magnus poďakovali :
lacored
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod 016roy 19 Máj 2015 18:39

V tomto pripade nikoho neobhajujem a ani nenacrtam ze som zastancom inych veci ako napr. DCH a zaroven re-entry, resp. roznych poplatkov pri buy-ine, druhej sanci, resp. re-entry. Kazdy mame na tieto veci iny nazor. Ale, napr. ak mam dobre info, registracia pred startom Day 2 bola teraz mozna aj na wpt amsterdam. Stava sa to aj na ept HR turnajoch (ak sa pletiem, opravte ma). Nie som toho zastanca, ale Palo nehovori nepravdu, ze sa to cim dalej viac pouziva. A aj chapem pala, ze kazdy by mal byt rad, ze mu tam dovolia posadit hraca s 10-15bb. Je to fajn a myslim ze dobre, pre hraca s napr. 100bb, tym, ze mu tam navysuju prizepool. Zaroven, podla mna by to malo byt bez toho. Aj jedna, aj druha alternativa ma pre ostatnych svoje vyhody/nevyhody a pre hernu (svetovu seriu), skor ta s navysovanim prizepoolu. Som sa rozpisal, ale chcem si zastat Pala, nie zastavat si format, ze to je proste uz obvykle aj na vacsich euro/svet seriach a kluboch. Resp. este lepsie, ze to uz nie je neobvykle....
016roy

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 10 krát/39 krát

Odoslaťod pincoil 19 Máj 2015 19:33

Ty ako pokerportalista budes stale hladat argumenty ako sa zastat klubov a ich aktivit,pretoze Ta platia.Ja tomu jasne rozumiem.Preto Tvoj nazor budem stale vnimat v tychto zalezitostiach ako tendencny a vysoko neobjektivny.
Podla toho co tu pisete by mali byt asi vsetky turnaje s unlimited re-entry a co mozno do najneskorsieho levelu.Vsak chipleadri to s velkou radostou privitaju.....
Ja sa citim v concorde velmi dobre,je tam skvely personal,dobra atmosfera,vynikajuce pokrove prostredie,zaujimave akcie,ale s tou moznostou buy-inu sa nikdy aj s mnozstvom hracou nestotoznim.Ci to bolo podobne teraz v Amsterdame alebo v Banghkoku ci sa to deje inde.Namieste by asi bolo urobit anketu a videli by ste nazor hracov !!!!
A nerozumiem preco sa mas Ty zastavat Pala ? Je to jeden z hracov so svojim nazorom.Ja mu ho neberiem.Ak to tak citi,moze priam vyhladavat taketo turnaje po celom svete.
pincoil

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!