Do Golden Vegas smeruje ďalší turnaj s garanciou €100,000!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Do Golden Vegas smeruje ďalší turnaj s garanciou €100,000!

Odoslaťod admin 21 Máj 2015 14:47

Diskusia k článku: Do Golden Vegas smeruje ďalší turnaj s garanciou €100,000!

Pred pár týždňami sa tu konali Majstrovstvá Slovenska s tou istou garanciou, no prizepool bol nakoniec omnoho vyšší. Už onedlho sa tu podobný turnaj zopakuje. Tento víkend si môžete v Golden Vegas zahrať facebook event €1,800 GTD a Celebrity Bounty.

Tento týždeň si v Golden Vegas zahral ako bounty hráč Paľo Drapák a ďalšiu známa tvár tu budete môcť vidieť v piatok od 20:00, kedy sa uskutoční Celebrity Bounty turnaj s garanciou €1,600. Naviac, ten kto vyradí z turnaja bounty hráča, získa €60 odmenu (€30 v hotovosti, €30 v turnajových kreditoch). Buy-in je €20 1x re-entry. Osobnosť, ktorá sa zhostí úlohy bounty hráča bude známa zajtra.

Ešte dnes si môžete v Golden Vegas zahrať zábavný turnaj s rýchlou štruktúrou a garanciou €1,000. Buy-in je €12 re-entry a začiatok je naplánovaný na 20:00.

V sobotu 23.5. sa tu od 20:00 odohrá Las Vegas Facebook event s buy-inom €15 re-entry a garanciou €1,800. V prípade potvrdenia účasti na FB stránke Golden Vegas do soboty 25.5. do 19:00, budete mať prvý buy-in iba za €10.

Hráči cash game sa majú tiež na čo tešiť, keďže nová cashcard plátná v máji a júni vám dopomôže získať okamžité odmeny za cash game tables. Viac info sa dozviete v clube.

Najväčšou zaujímavosťou v clube je však...

Celý článok => Do Golden Vegas smeruje ďalší turnaj s garanciou €100,000!
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Do Golden Vegas smeruje ďalší turnaj s garanciou €100,000!

Odoslaťod palo1973 21 Máj 2015 16:19

konecne nejaky medzinarodny turnaj :good: ,

inak fakt nechapem preco neni mozne usporiadavat pravidelne podobne turnaje ako v rozvadove,existuje kopec organizatorov,ktori usporiadavaju turnaje po celej europe,bratislava je predsa pre cudzincov atraktivna,relativne dobre dostupna letecky a aj vlakmi,nehovoriac o tom,ze ma fakt jedinecnu polohu v blizkosti dvoch velkych hlavnych miest,urcite by nebol problem dohodnut dobry hotel deal(pocas msr to bolo tusim 50e v slusnom hoteli co je pre vacsinu hracov urcite ok)

som zvedavy ci sa gv trochu rozhybe ked im vznikne nova a zda sa ze silna konkurencia,potencial k tomu urcite maju
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod TomMolivan 21 Máj 2015 21:34

Hmmm, no pozrel som ten web a o Slovensku som nenašiel ani zmienku, pokým Slovinsko je tam spomenuté ako v trailery, tak aj medzi events... nepoplietol zase niekto niečo? :D
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod WNT 21 Máj 2015 22:02

palo1973 napísal:konecne nejaky medzinarodny turnaj :good: ,

inak fakt nechapem preco neni mozne usporiadavat pravidelne podobne turnaje ako v rozvadove,existuje kopec organizatorov,ktori usporiadavaju turnaje po celej europe,bratislava je predsa pre cudzincov atraktivna,relativne dobre dostupna letecky a aj vlakmi,nehovoriac o tom,ze ma fakt jedinecnu polohu v blizkosti dvoch velkych hlavnych miest,urcite by nebol problem dohodnut dobry hotel deal(pocas msr to bolo tusim 50e v slusnom hoteli co je pre vacsinu hracov urcite ok)

som zvedavy ci sa gv trochu rozhybe ked im vznikne nova a zda sa ze silna konkurencia,potencial k tomu urcite maju

No chyba slusny priestor s kapacitou...tak snad to to v tom forume sa podari a konecne aj na svk vznikne poriadna herna a je mi fuk ktora mafianska skupina za tym stoji hlavne nech sa hra korektne a velke 100k-200k turnaje pokial je pravda ze tam spracu 30-40stolov+ nieco na cash tak na to maju... snad... :gl:
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod 016roy 21 Máj 2015 23:34

TomMolivan napísal:Hmmm, no pozrel som ten web a o Slovensku som nenašiel ani zmienku, pokým Slovinsko je tam spomenuté ako v trailery, tak aj medzi events... nepoplietol zase niekto niečo? :D

:) Nie, neboj, nesplietol.... Do par dni/tyzdnov to uz bude oficialne aj tam. A kvaldy v GV uz bezia.... Len sa doladuju malickosti pokial dobre viem....
016roy

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 10 krát/39 krát

Odoslaťod nrbanz 22 Máj 2015 10:23

Hmmm , článok o niečom čo sa dohaduje iba , tak toto je možne fakt iba na slovensku !!!! Nič nie je oficiálne , nalákame ludí , zoberieme štartovné a potom hopsa hejsa na bahamy - dovolenka bude sladká ...... :fish:
nrbanz

Založený: Sep 2012
Poďakoval/li: 16 krát/11 krát

Odoslaťod Zajacekk 22 Máj 2015 22:29

nrbanz napísal:Hmmm , článok o niečom čo sa dohaduje iba , tak toto je možne fakt iba na slovensku !!!! Nič nie je oficiálne , nalákame ludí , zoberieme štartovné a potom hopsa hejsa na bahamy - dovolenka bude sladká ...... :fish:

ty si iné delo :D :crazy:
Obrázok používateľa
Zajacekk

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 19 krát/42 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!