Brejciho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: No more crying Brejciho blog

Odoslaťod Brejcinho 29 Máj 2015 01:42

Vcera som si dal den off, kvoli downswingu a tak...Dnes som pozeral ten Matuskov Twich stream, ktoreho zaznam rozhodne odporucam ;-) no a potom som si zapol session, kde som za pol hodinu prehral 4 BI v totalnych cooleroch, tak som to zas vypol...

Zajta (resp. dnes) doobeda este nieco zahram, no poobede sa budem socializovat s partiou :beer: :trikoza3: , takze uz toho vela nenahram...Navyse som zistil, ze cez vikend mi na intraku nepojde net, ale je mozne, ze pojdem na byt ku kamosovi, ktory grindi vyssie ako ja, takze dame nejaku session a hopefully skonci toto moje krute obdobie :D

Vsetkym vam prajem GL a nezufajte, ked runujete pod EV a prehravate.
To je poker, to je nasa volba :pokerface:

GL a grindu zdar :evil: :river:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 66 krát/41 krát

Odoslaťod Brejcinho 29 Máj 2015 16:39

Session iba na 4 stoloch, hned to bolo lepsie... :)
Mam 2 handy s otazkami a jeden otazny spot PF...

Aku mate v tomto spote raising range vs 2 fishe a aku calling range?
Spoiler:
Obrázok

1. Handa
Spoiler:
Poker Stars $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 6 players

CO: $18.76
BTN: $10.88
SB: $12.76
BB: $23.21
Hero (UTG): $13.25
MP: $16.98

SB LAG fish 76/42/8,3 za 74 hands
BB LAG fish 87/40 za 93 hands
Obaja radi calluju cbety, ale je to mala vzorka...

Pre Flop: ($0.15) Hero is UTG with 7 :club: 8 :club:
Hero raises to $0.30, 1 fold, CO calls $0.30, 1 fold, SB calls $0.25, BB calls $0.20

Flop: ($1.20) 9 :club: J :heart: 6 :club: (4 players)
SB checks, BB checks, Hero bets $0.85, CO folds, SB calls $0.85, BB calls $0.85

Turn: ($3.75) 9 :diamond: (3 players)
SB checks, BB checks, Hero checks

River: ($3.75) 5 :heart: (3 players)
SB bets $3.50, BB folds, Hero calls $3.50

Turn asi najhorsia karta co mohla prist...Checkujem a ked hitnem na R straight callujem, no neviem co keby prislo na 4 :clubs: a jeden z nich shovne, asi by som to foldol...
Na tomto riveri, keby obaja checkli, kolko by ste valuebetli ? Nieco okolo 1,90 € aby som mohol foldnut na check raise ?

2. handa
Spoiler:
Poker Stars $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 6 players

MP: $10.00
CO: $9.38
BTN: $8.97
SB: $15.13
BB: $5.91
Hero (UTG): $17.19

SB reg 19/15/5,0 za 3k hands, v 3bet potoch cbetuje streety 74 - 75 - 100 a check-folduje v 3bet potoch 67%

Pre Flop: ($0.15) Hero is UTG with A :spade: 8 :spade:
Hero raises to $0.30, 3 folds, SB raises to $1, 1 fold, Hero calls $0.70

Callujem, sme 150xBB deep => zly call ??

Flop: ($2.10) K :spade: 3 :spade: 8 :club: (2 players)
SB bets $1.17, Hero calls $1.17

Turn: ($4.44) 4 :diamond: (2 players)
SB bets $2.49, Hero calls $2.49

River: ($9.42) 5 :club: (2 players)
SB bets $5.28, Hero folds

Myslim, ze tomto spote nema ziadnu flush draw, lebo 3betuje dost malo...No tie jeho cbety su dost vysoke. Ako by ste to zahrali ? Nejake targetovanie tych vysokych cbetov...

Dakujem, GL a grindu zdar :evil: :river:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod matiapag 29 Máj 2015 17:08

Opis v prvej ruke, preco chces foldnut ten river. Preco si myslis, ze superi, ktori hraju 70 % ruk a viac, budu mat na riveri nieco lepsie, ako ty? Podla mna je v tej ruke viac chyb a mam pocit, ze pramenia z toho, ze mas downswing a pripisujes ludom nadstandardne silne range.

Druha ruka sa da urcite foldnut PF. 150 BB neni nejak lukrativne deep a ked ma 3bet 5 %, tak v situacii SBvsUTG bude ten 3-bet na 90 % este nizsi a pokial nemas nejaku velmi siroku range na UTG, tak on tu velmi bluffovat nebude. Ak aj mas sirsiu range, tak v tomto spote sa podla mna fakt vela nebluffuje, kedze je OOP celu ruku.

Co sa tyka toho, ako si to zahral, tak to je velmi specificke si myslim pre danu situaciu, no mne sa tie cbety vobec nezdaju vysoke. 56 % potu na flope, 56 % na turne a 56 % na riveri (asi ma nastavene tlacitko na betovanie 56 % :D). Anyway, to nie je velmi vela a myslim, ze by som calloval tam aj ten river. Jeho value range je tam strasne uzka a tvoja callovacia range je dost slaba a pride mi to ako celkom dobry spot na hero call :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Brejcinho 29 Máj 2015 17:28

1. handa - Hej no, keby checkli ku mne, tak mam jasny value bet s tym, ze asi nikdy neprehram...

2. handa - Tie vysoke cbety, som myslel cbet frekvencie, sizing je v pohode z jeho strany. River som foldol, lebo jeho river agg je 20% a W$SD je 58, takze on nieje moc river bluff happy...
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod matiapag 29 Máj 2015 17:38

Brejcinho napísal:1. handa - Hej no, keby checkli ku mne, tak mam jasny value bet s tym, ze asi nikdy neprehram...

2. handa - Tie vysoke cbety, som myslel cbet frekvencie, sizing je v pohode z jeho strany. River som foldol, lebo jeho river agg je 20% a W$SD je 58, takze on nieje moc river bluff happy...

No aj ked betnu, tak na tom boarde mozu betovat toho ovela viac, ako len fullhousy, ktorych sa bojis. Podla mna je tam na mieste raise a call AI, proste oni sa tam stacknu s kazdou deviatkou a tvoj raise callnu s kazdym jackom...

V druhej ruke sorry, zle som pochopil. Ak je ozaj na riveri taky priamociary, tak sa to da aj foldnut a inak je to asi v pohode. Vsetko zavisi od toho, aku mu das range preflop. Ak tu ma iba value ruky a 3betuje iba AK a QQ+, tak nemas co riesit a je to easy fold.
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod SATAN 29 Máj 2015 18:26

1. handa shove river
2. handa fold preflop
Obrázok používateľa
SATAN

Založený: Mar 2014
Poďakoval/li: 1 krát/146 krát

Odoslaťod ondoko 29 Máj 2015 19:50

1. ruka easy shove river, FH nema viacmenej nikdy
2. ake maju podla teba niti cbet frekvencie v 3bet potoch? jeho cbet cisla su praveze na to ako 3betuje uplne v poriadku.. resp. si zober combonator , pozri si aka je jeho 3bet range pf a z toho si zober 75% komb ktore cbetne na flope, dalej zo zvysnych komb 75% ktore cbetne na turne a vidis s cim sa dostane na river a ci vobec aj nieco beatujes.
ondoko

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 26 krát/63 krát

Odoslaťod Brejcinho 30 Máj 2015 10:58

ondoko napísal:zober combonator , pozri si aka je jeho 3bet range pf a z toho si zober 75% komb ktore cbetne na flope, dalej zo zvysnych komb 75% ktore cbetne na turne

Ale implied odds nemam tiez s tou FD ? Asi nie co, lebo sa nestackem na riveri ked pride flush, jedine, ak by sa sparoval board a on mal KK...
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod matiapag 30 Máj 2015 11:01

Brejcinho napísal:jedine, ak by sa sparoval board a on mal KK...

To uz ale nie su implied odds, ze :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Brejcinho 30 Máj 2015 11:08

No ze keby prisiel river Q :spade: tak on by asi ani KK nebetol, ze by som mohol ja shovenut, ale skor by iba check callol a teda by som nevyhral dostatocne na to, aby som na turne spravil ten call s implied odds...
Obrázok používateľa
Brejcinho

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!