Brejciho blog
Re: No more crying Brejciho blog
Vcera som si dal den off, kvoli downswingu a tak...Dnes som pozeral ten Matuskov Twich stream, ktoreho zaznam rozhodne odporucam no a potom som si zapol session, kde som za pol hodinu prehral 4 BI v totalnych cooleroch, tak som to zas vypol...
Zajta (resp. dnes) doobeda este nieco zahram, no poobede sa budem socializovat s partiou , takze uz toho vela nenahram...Navyse som zistil, ze cez vikend mi na intraku nepojde net, ale je mozne, ze pojdem na byt ku kamosovi, ktory grindi vyssie ako ja, takze dame nejaku session a hopefully skonci toto moje krute obdobie
Vsetkym vam prajem GL a nezufajte, ked runujete pod EV a prehravate.
To je poker, to je nasa volba
GL a grindu zdar
Zajta (resp. dnes) doobeda este nieco zahram, no poobede sa budem socializovat s partiou , takze uz toho vela nenahram...Navyse som zistil, ze cez vikend mi na intraku nepojde net, ale je mozne, ze pojdem na byt ku kamosovi, ktory grindi vyssie ako ja, takze dame nejaku session a hopefully skonci toto moje krute obdobie
Vsetkym vam prajem GL a nezufajte, ked runujete pod EV a prehravate.
To je poker, to je nasa volba
GL a grindu zdar
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
Session iba na 4 stoloch, hned to bolo lepsie...
Mam 2 handy s otazkami a jeden otazny spot PF...
Aku mate v tomto spote raising range vs 2 fishe a aku calling range?
1. Handa
2. handa
Dakujem, GL a grindu zdar
Mam 2 handy s otazkami a jeden otazny spot PF...
Aku mate v tomto spote raising range vs 2 fishe a aku calling range?
Spoiler:
1. Handa
Spoiler:
2. handa
Spoiler:
Dakujem, GL a grindu zdar
-
Opis v prvej ruke, preco chces foldnut ten river. Preco si myslis, ze superi, ktori hraju 70 % ruk a viac, budu mat na riveri nieco lepsie, ako ty? Podla mna je v tej ruke viac chyb a mam pocit, ze pramenia z toho, ze mas downswing a pripisujes ludom nadstandardne silne range.
Druha ruka sa da urcite foldnut PF. 150 BB neni nejak lukrativne deep a ked ma 3bet 5 %, tak v situacii SBvsUTG bude ten 3-bet na 90 % este nizsi a pokial nemas nejaku velmi siroku range na UTG, tak on tu velmi bluffovat nebude. Ak aj mas sirsiu range, tak v tomto spote sa podla mna fakt vela nebluffuje, kedze je OOP celu ruku.
Co sa tyka toho, ako si to zahral, tak to je velmi specificke si myslim pre danu situaciu, no mne sa tie cbety vobec nezdaju vysoke. 56 % potu na flope, 56 % na turne a 56 % na riveri (asi ma nastavene tlacitko na betovanie 56 % ). Anyway, to nie je velmi vela a myslim, ze by som calloval tam aj ten river. Jeho value range je tam strasne uzka a tvoja callovacia range je dost slaba a pride mi to ako celkom dobry spot na hero call
Druha ruka sa da urcite foldnut PF. 150 BB neni nejak lukrativne deep a ked ma 3bet 5 %, tak v situacii SBvsUTG bude ten 3-bet na 90 % este nizsi a pokial nemas nejaku velmi siroku range na UTG, tak on tu velmi bluffovat nebude. Ak aj mas sirsiu range, tak v tomto spote sa podla mna fakt vela nebluffuje, kedze je OOP celu ruku.
Co sa tyka toho, ako si to zahral, tak to je velmi specificke si myslim pre danu situaciu, no mne sa tie cbety vobec nezdaju vysoke. 56 % potu na flope, 56 % na turne a 56 % na riveri (asi ma nastavene tlacitko na betovanie 56 % ). Anyway, to nie je velmi vela a myslim, ze by som calloval tam aj ten river. Jeho value range je tam strasne uzka a tvoja callovacia range je dost slaba a pride mi to ako celkom dobry spot na hero call
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
1. handa - Hej no, keby checkli ku mne, tak mam jasny value bet s tym, ze asi nikdy neprehram...
2. handa - Tie vysoke cbety, som myslel cbet frekvencie, sizing je v pohode z jeho strany. River som foldol, lebo jeho river agg je 20% a W$SD je 58, takze on nieje moc river bluff happy...
2. handa - Tie vysoke cbety, som myslel cbet frekvencie, sizing je v pohode z jeho strany. River som foldol, lebo jeho river agg je 20% a W$SD je 58, takze on nieje moc river bluff happy...
-
Brejcinho napísal:1. handa - Hej no, keby checkli ku mne, tak mam jasny value bet s tym, ze asi nikdy neprehram...
No aj ked betnu, tak na tom boarde mozu betovat toho ovela viac, ako len fullhousy, ktorych sa bojis. Podla mna je tam na mieste raise a call AI, proste oni sa tam stacknu s kazdou deviatkou a tvoj raise callnu s kazdym jackom...
V druhej ruke sorry, zle som pochopil. Ak je ozaj na riveri taky priamociary, tak sa to da aj foldnut a inak je to asi v pohode. Vsetko zavisi od toho, aku mu das range preflop. Ak tu ma iba value ruky a 3betuje iba AK a QQ+, tak nemas co riesit a je to easy fold.
-
1. handa shove river
2. handa fold preflop
2. handa fold preflop
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
1. ruka easy shove river, FH nema viacmenej nikdy
2. ake maju podla teba niti cbet frekvencie v 3bet potoch? jeho cbet cisla su praveze na to ako 3betuje uplne v poriadku.. resp. si zober combonator , pozri si aka je jeho 3bet range pf a z toho si zober 75% komb ktore cbetne na flope, dalej zo zvysnych komb 75% ktore cbetne na turne a vidis s cim sa dostane na river a ci vobec aj nieco beatujes.
2. ake maju podla teba niti cbet frekvencie v 3bet potoch? jeho cbet cisla su praveze na to ako 3betuje uplne v poriadku.. resp. si zober combonator , pozri si aka je jeho 3bet range pf a z toho si zober 75% komb ktore cbetne na flope, dalej zo zvysnych komb 75% ktore cbetne na turne a vidis s cim sa dostane na river a ci vobec aj nieco beatujes.
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
ondoko napísal:zober combonator , pozri si aka je jeho 3bet range pf a z toho si zober 75% komb ktore cbetne na flope, dalej zo zvysnych komb 75% ktore cbetne na turne
Ale implied odds nemam tiez s tou FD ? Asi nie co, lebo sa nestackem na riveri ked pride flush, jedine, ak by sa sparoval board a on mal KK...
-
Brejcinho napísal:jedine, ak by sa sparoval board a on mal KK...
To uz ale nie su implied odds, ze
-
No ze keby prisiel river Q tak on by asi ani KK nebetol, ze by som mohol ja shovenut, ale skor by iba check callol a teda by som nevyhral dostatocne na to, aby som na turne spravil ten call s implied odds...
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.