WolfiK blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: WolfiK blog

Odoslaťod WolfiKxx 15 Feb 2015 22:01

tak kratka challenge na konci ciel bol 25k hands uslo mi to nie o vela ale uslo aj tak som s volume spokojny
22.5k/25k , videa som pozrel 9/10 tiez solid ;)
mam pocit ze troska viac som skrotil red linu viac sa snazim fightovat o poty co zatial vychadza chcel by som sa uz konecne usadit na NL25. Sice zacina skola zase to bude take hocijake takze nejake dalsie ciele si nedavam
este grafik
:gl:
Prílohy
gg.png
gg.png (47.42 ) Zobrazená 5267 krát

Za tento príspevok od WolfiKxx poďakovali - 2:
nabokow, Napolleon
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod WolfiKxx 27 Feb 2015 16:01

neviem sa rozhodnut kde hrat ci na PS alebo FT... momentalne hram NL25 vysledky zatial chabe :D
skusim to rozobrat ako to ja vidim

Full Tilt
:heart: tyzdenny RB... za 500hands dostanem cca 1.5$, co teraz popri skole je ovela lepsi system pre mna ako na PS
:spade: traffic je tam veru biedny, to je jedina vec ktora mi tam vadi, je to tam preregovane sem tam sa pritrafi nejaka fisha... na PS predpokladam ze bude kopec regov ale vzhladom na playerpool tam sa najde ovela viac fishiek
:spade: rake je vyssi ako na PS, mozno dostanem viac RB-ku na FT ale v konecnom dosledku mozem zit v sebaklame ze dostavam viac :D

Poker Stars
:heart: traffic
:heart: mesni rake

:spade: VPP system pre micro volume, micro stakes

skuste poradit lebo je to tak 50/50 a neviem co robit
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Odoslaťod nabokow 27 Feb 2015 17:33

easy. P****Stars kvoli rybam...aj ked teda je to tam silny hunting po rybe na nl25 a vyssie uz, plne waitlisty...
rake kills, kto to ma potom porazat...ja napr insta leavujem stol bez ryby :)
teraz vymyslam, ci si trochu nezapinkat na 888, no musel by som doplnat stoly aj z PS, kedze maju table cap...
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod WolfiKxx 05 Jún 2015 07:40

tak konecne zacnem aj ja, fishe traste sa :river: , bude to po mesiaci co zapnem poker tak som zvedavy ako to pojde uz som kopec veci pozabudal takze chvilu potrva kym sa nastavim na tu spravnu liniu spat, co ma najviac mrzi ked som hral naposledy bol som s hrou celkom spokojny aj vysledky boli ale pre skolu som to musel stopnut. :fish:
mam obavy ze zo zaciatku to nepojde moc dobre uvidime.

ciele spravit gold star 0/2500 VPP to ma prinuti zahrat nejake to volume rozumnejsie hrajem NL25 PS regular stoly
chodit pravidelne do gym 3-4x za tyzden
dokoncit skusky 4/5 - ostava posledna
nepozerat na vysledky , toto sa mi osvedcilo naposledy pozrem sa po tyzdni stale ako na tom sem
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Odoslaťod WolfiKxx 14 Jún 2015 22:04

takze po dlshom case som troska ocakaval ze moja hra nebude tip top, ale pomaly sa dostavam do toho rytmu, pozrel som vysledky zatial som skoncil BE co ma velmi netesi, ale troska zahrala aj variance ale tak to sa nejdem nato vyhovarat lebo viem ze som urobil kopec chyb :evil:

updatovat budem minimalne tyzdenne moj tyzden zacal 12.6-18.6 za ten tyzden chcem stihat mimo pokru
:diamond: posilku 3x do tyzdna
:diamond: kardio 2x do tyzdna
a pokrovi ciel je gold star
:diamond: 678/2500 VPP volume musim zvysit ale pohode lebo som mal este taky tyzden... ostava polmesiaca to musim dat
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Odoslaťod WolfiKxx 14 Jún 2015 22:44

este dodam staty, troska vyssi gap medzi VPIP a PRF sa mi zda , fold to PF 3b je 75% ale to je blby stat lebo tam rata aj ked som neopenraisol... fold to 3b ako ho pozname mam 57%
co by sa z toho dalo vycitat ?
Prílohy
stats.jpg
stats.jpg (58.74 ) Zobrazená 4653 krát
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Odoslaťod Zeltzn 15 Jún 2015 00:57

fold to 3b ako ho pozname mam 57%
co by sa z toho dalo vycitat ?

rule of thumb: Keď si IP a nemáš 4bet range, mal by si defendovať aspoň 50% rangeu. Keď si OOP a nemáš 4bet range, mal by si defendovať aspoň 55% rangeu. Ak máš 4bet range, tak môžeš o každé 1% 4betu defendovať menej. Príklad: CO Open, BU 3bet, fold, fold a ty máš defendovať 55% rangeu. V týchto pozíciach máš 6% 4bet range, takže ešte do callu 3betu musíš natlačiť zvyšných 49% - tých 6%, pretože on bude realizovať equitu menej často v porovnaní s tým, keby si len calloval. Takže overall budeš foldovať na 3bet v tom spote 51% a budeš defendovať 49%. 6% budeš 4betovať a 43% budeš callovať.

given the normal sizings. Samozrejme na základe sizingov sa tie frekvencia menia.

Za tento príspevok od Zeltzn poďakovali :
WolfiKxx
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod matiapag 15 Jún 2015 08:28

Zeltzn napísal:given the normal sizings. Samozrejme na základe sizingov sa tie frekvencia menia.

Co je v tomto pripade normal sizing? Na tvojich limitoch, predpokladam, ze CO tak 2,5x, zatial co na NL25 a nizsie je to 3x (si myslim). Ako by to vyzeralo vtedy?
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod WolfiKxx 15 Jún 2015 08:54

sizingy regulare pouzivaju v podstate BTN 2x-2,5x CO 2,5-3x ako ktory, ale tu ide skor s akym sizingom 3betuju, vacsinou je to 8-9x
niketo dava 10x tam mam samozrjem uzsi range aj uzsi open pochopitelne ked je agro...

Z BTN hrajem takto snazim sa to dodrziavat, samozrjeme podla hracov to upravujem... to je take vseobecne
Prílohy
BTNvsBBs.jpg
BTNvsBBs.jpg (191.74 ) Zobrazená 4563 krát
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Odoslaťod Zeltzn 15 Jún 2015 13:16

@BU range: dost overfoldujes vs 3bet. Urcite by som nepouzil suited Ax do 4betu, imo je to waste. Tiez by som calloval vsetky tie offsuit BW, co 4betujes a 4betol radsej nejake A9o, K4s-K2s type of hands a pod. Imo tie ruky su dostatocne dobre na call. Samozrejme sa mozes adjustnut, ked ma super maly 3bet, ze tieto ruky budes 4betovat alebo foldovat.

Za tento príspevok od Zeltzn poďakovali - 2:
haman, WolfiKxx
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!