Brejciho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Brejciho blog

Odoslaťod SATAN 02 Júl 2015 00:28

akoze chces prejit 10 regularu za mesic ?
Obrázok používateľa
SATAN

Založený: Mar 2014
Poďakoval/li: 1 krát/146 krát

Odoslaťod Brejcinho 02 Júl 2015 00:56

SATAN napísal:akoze chces prejit 10 regularu za mesic ?

No chcel by som...ale to su regovia z mojho limitu, proti ktorym hram, takze na jednu stranu pozriet nejake veci co a ako robia, ale aj najst ich slabe miesta a vediet ako proti nim hrat, lebo s nimi proste hram vela(len pre info, napr. prave teraz bezi 15 stolov NL10 )...asi si aj HUD prerobim...
Obrázok používateľa
Brejcinho

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 66 krát/41 krát

Odoslaťod SATAN 02 Júl 2015 01:28

podla mna sa zaobiras totalnyma picovinama, radsi keby sas sustredil nato jak zlepsit svuj skill a ne hledal leaky na nl10 regularu ... sak uz ked to pisu mi to dojde jak uplna kokotina... hledal leaky na nl10 regularu :D, na nl10 regulary ani nejsu a nevim jake chces najit leaky ked tvuj skill je nizky... ty uz si davno mnel hrat vyzsi a ne sa jebat na nl10, tam nemas co robit...
sustreduj sa na veci co maju zmysel.... dal sem ti kopu materialu, veci nad kteryma sem ja stravil 2 mesice zivota nevim kolko hodin denne, cele moje know-how jak porazat low stakes a totalne rozjebat micro stakes co vicej uz chces .... prisam bohu ten yegon ked mi vypraval na kave ze je zbytecne ludi neco ucit lebo aj tak sa nato vyjebu je zbytecne a radsi keby si platili zato ze ich nekdo bude nutit robit je pravda...
sa nato vyjebu prestanu postovat a vubec sa snazit.... jak kebys hrach na stenu hadzal

Za tento príspevok od SATAN poďakovali :
Brejcinho
Obrázok používateľa
SATAN

Založený: Mar 2014
Poďakoval/li: 1 krát/146 krát

Odoslaťod Brejcinho 02 Júl 2015 01:49

SATAN napísal:...

nj, je to kokotina :P Ale tak ono ti winning regovia hravaju NL30-NL50 ale ked potrebuju hrat viac stolov, tak si zapnu aj NL10 (prave sa hra 5 stolov NL50, 3 stoly NL30 a 7 stolov NL20)...mne len o to islo...ale je zas pravda, ze by som s mojim skillom len velmi tazko nasiel nejake leaks, ale priucit sa nieco od nich hadam dokazem... :fish:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 02 Júl 2015 02:34

viem aspon o 10 typkoch co so mnu hravaju a maju status supernova...

A aby som to objasnil, tak viem uviest jeden priklad...
Jeden dobry reg na ktoreho mam 60k hands a ma win rate 10bb/100, tak sme si ho dnes troska popozerali s kamosom a videli sme, ze ma turn check/raise 22 ale pritom ma vysoky W@SD ked to spravi, tak by som si presiel handy kedy turn x/r a dostal sa do showdownu aby som videl s cim to robi, proti komu to robi a mozno by som aj ja zacal proti niektorym villainom viac x/r turn...a toto by som ako povazoval vo svojich cieloch za jednu analyzu rega...

takze mozno sme sa iba nerozumeli, ako som pisal vyssie, neviem ci to vobec mozem toto povazovat za analyzu rega...

a nezlosti sa tolko ;) :gl:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 02 Júl 2015 14:44

Jul

VPP 225/6250
Sport 0/9
Analyza regov 0/10

Mam rozpozeranu paradnu video seriu o dead money a inych veciach, paradicka pozerat :dzejkej:

Jedna handa z dnesnej session, ktoru som zahral mozno troska nekonvencne :D mozno normalne, ale neviem, ci su moje dovody rozumne a davaju zmysel...tu je :

Poker Stars $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 5 players

CO: $10.94
BTN: $17.30
SB: $5.39
Hero (BB): $10.96
UTG: $10.83

CO je solid reg, za 14k hands 22/18/6 a CO open ma 28

Pre Flop: ($0.15) Hero is BB with T :diamond: T :club:
1 fold, CO raises to $0.40, 2 folds, Hero calls $0.30

standart call pre mna...

Flop: ($0.85) T :heart: 5 :spade: 6 :spade: (2 players)
Hero checks, CO bets $0.59, Hero raises to $1.70, CO calls $1.11

jasny x/r for value, no asi som mohol dat troska viac.. ?

Turn: ($4.25) K :spade: (2 players)
Hero checks, CO bets $2.64, Hero raises to $8.86 all in, CO calls $6.20 all in

na turne som sa rozhodol pre x/shove lebo:
- nepaci sa mi tu ist bet turn a shove river...mal by sa mi pacit ? Myslim, ze ma vycaluje len velmi uzka range a cast z tej range ma aj poraza...
- vela slabsich hracov (neviem ako vidi on mna :D) na NL10 robi ze x/r flop a turn ked checknu idu x/f a navyse on ma bet turn vs miss cbet 62, takze som si myslel, ze to spravi celkom casto a teda dostanem nejake extra money z jeho bluffov, ktore by na bet foldli...
- ak ma nut flush tak je mozne, ze niekedy checkne back a ja budem mat sancu na full house...
- jedina blba vec by bola, keby som checkol a on by checkol back a na river by prisiel 4. :spade:

River: ($21.93) 5 :club: (2 players - 2 are all in)

Co poviete ? Ako by ste to zahrali vy ? :gl:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Zeltzn 02 Júl 2015 15:30

v takýchto spotoch, kde som preflop caller a mám nejaký XR range na flope, tak v drvivej väčšine prípadov checkujem turn, keď príde flush. Preflop agresor ich má totižto oveľa viac ako ty a zároveň keď pôjdeš bet/shove so svojimi setmi alebo hocičým, čo si na flope raisoval for value, tak nemáš valuebet a zbytočne sa valueownuješ

Za tento príspevok od Zeltzn poďakovali :
Brejcinho
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod Brejcinho 02 Júl 2015 15:38

a v akych pripadoch ides potom x/c, ak vobec ?
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod ondoko 02 Júl 2015 16:26

Brejcinho napísal:a v akych pripadoch ides potom x/c, ak vobec ?

Zeltzn ti chcel podla mna povedat, ze on ide turn x/c skoro vzdy a nie x/r. x/r sa izolujes v podstate skoro vzdy do flushu.. x/c-om a calldownom na blank riveroch mozes mat viac value pripadne z jeho bluffov, resp. tu moze villain overplaynut svoju ruku.

x/c ma aj tu vyhodu, ze ak si myslis, ze si dobry hrac v porovnani s ostatnymi na limite, tak je vacsia pravdepodobnost, ze lepsie zahras tazke spoty, v tomto pripade decision na riveri :) cize by som sa nebal, ze pride 4s na riveri, skor si treba rozmysliet, ze ked callneme turn, co chceme callnut/foldnut na riveri prip. donkshovnut.

a porozmyslal by som nad tym, ci nechcem TT 3betovat vs CO :)
ondoko

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 26 krát/63 krát

Odoslaťod yegon 02 Júl 2015 16:53

ondoko napísal:x/c-om a calldownom na blank riveroch mozes mat viac value pripadne z jeho bluffov

ehm, akych bluffov? :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!