Brejciho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Brejciho blog

Odoslaťod Brejcinho 02 Júl 2015 17:29

povedal by som, ze turn bude casto bluffovat, ale river uz velmi malo, mozno tak s nejakou A :spade: x handou...
Obrázok používateľa
Brejcinho

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 66 krát/41 krát

Odoslaťod Brejcinho 02 Júl 2015 17:37

ondoko napísal:a porozmyslal by som nad tym, ci nechcem TT 3betovat vs CO :)

JJ uz hej, mozno obcas aj TT ale skor proti slabsim hracom, pripadne proti takym, ktory vela folduju na cbety v 3bet potoch...
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod ondoko 02 Júl 2015 17:59

yegon napísal:
ondoko napísal:x/c-om a calldownom na blank riveroch mozes mat viac value pripadne z jeho bluffov

ehm, akych bluffov? :)

myslis si, ze nikto tu bluffovat nebude? :) podla mna par bluffov s blockrami prip. s 87 by tam mohlo byt.

kazdopadne ist defaultne x/c turn a x/f blank river by mohlo byt fajn, ak sme balancovani s flushmi. ak betujeme na turne flushe, tak river asi nemozme foldnut, kedze by sme tam potom nemali ziadnu calling range..
ondoko

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 26 krát/63 krát

Odoslaťod haman 02 Júl 2015 18:05

pri TT ruke si nepovedal podstatnu vec, mas na neho 14k ruk, otvara 4x z CO standard, alebo len obcas? sa mi to zda trosku vela aby tak stale otvaral pri 28%. ak tak tak otvara len obcas, tak to budu asi value ruky a som za call.

a ohladne satanovho postu, moj nazor:

1) na kazdom limite su regulari, niektori su

1a) lepsi a od tych sa da nieco naucit - tam by som moc leaky nehladal (lebo pojdu rychlo hore -ak to nie su nejake vynimky/boti, ze lubia dany limit forever), nesnazil sa playbackovat voci nim (strata energie, casu a penazi) - sustredil by som sa tu na vlastne leaky aby som bol aspon BE voci nim

1b) horsi - fishregs, nits, rakebackpros - ktori sa na limite zdrzia dlhsie/vecne, tam si myslim, ze hladat leaky je OK, v pokri je coraz menej fishi, je potrebne zarabat aj na slabych regoch

2) myslim si, ze nie je nic zle na tom, studovat hru ostatnych, je to dobry habit na vyssie stakes. Ale suhlasim so satanom, ze na nizkych stakes to ale netreba prehanat, lebo sa chceme odtial dostat co najskor.

3) ako hlavny ciel by som si daval hodiny odohrane a odstudovane, teda nie pocet ruk, aby so nezvadzalo k masstablingu. kludne hrat 3-4 stoly, ale vela 4-8hod denne (co najviac ako sa da)!

Za tento príspevok od haman poďakovali :
Brejcinho
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod Brejcinho 02 Júl 2015 18:54

jop, tou analyzou som napr. u jedneho rega objavil nenormalny sizing tell, ktory proste pouzival vzdy proti kazdemu, iba dva sizingy, nikdy nic ine, takze som ho zacal kruto nicit...aj teraz som si pozeral toho rega, co som spominal, ze vela x/r turn a on tym targetuje vysoky turn bet vs miss cbet a s niektorymi handami sa mi to paci ako to robil...

a co sa tyka poctu stolov, ked uz mam ten novy monitor, tak hravam 6 stolov, to mi najviac vyhovuje a samozrejme, ze sa snazim prepracovat co najskor na NL20 a NL30...
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod yegon 02 Júl 2015 19:30

ondoko napísal:
yegon napísal:
ondoko napísal:x/c-om a calldownom na blank riveroch mozes mat viac value pripadne z jeho bluffov

ehm, akych bluffov? :)

myslis si, ze nikto tu bluffovat nebude? :) podla mna par bluffov s blockrami prip. s 87 by tam mohlo byt.

kazdopadne ist defaultne x/c turn a x/f blank river by mohlo byt fajn, ak sme balancovani s flushmi. ak betujeme na turne flushe, tak river asi nemozme foldnut, kedze by sme tam potom nemali ziadnu calling range..

bluffovat by tam mozno aj bluffoval rad ale problem je s cim sa dostane cez flop, bol opisany ako solid reg a ma tight stats cize jedine non made handy na turne su 3 comba 78s, value ruk tam ma kopec takze aj keby sa na mihalnice postavil tak tam dost bluffov nenajde
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod Brejcinho 02 Júl 2015 19:49

yegon napísal:takze aj keby sa na mihalnice postavil tak tam dost bluffov nenajde

:lol2: :lol2: :lol2: :ROFL: :ROFL:

Vedel by si to teda nejak uzavriet ? Ze ist x/c turn a ...? Ked sa sparuje board donk shovenut ci ako ?
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod yegon 02 Júl 2015 20:30

Brejcinho napísal:
yegon napísal:takze aj keby sa na mihalnice postavil tak tam dost bluffov nenajde

:lol2: :lol2: :lol2: :ROFL: :ROFL:

Vedel by si to teda nejak uzavriet ? Ze ist x/c turn a ...? Ked sa sparuje board donk shovenut ci ako ?

jo to neznie zle
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod ondoko 02 Júl 2015 22:19

yegon napísal: bluffovat by tam mozno aj bluffoval rad ale problem je s cim sa dostane cez flop, bol opisany ako solid reg a ma tight stats cize jedine non made handy na turne su 3 comba 78s, value ruk tam ma kopec takze aj keby sa na mihalnice postavil tak tam dost bluffov nenajde

odvtedy co ma pred nejakym casom 3betol 17/15/4 nit so setkami MP vs EP, tak uz nikomu nic neverim a vsetci bluffuju :)

Spoiler:
na vaznejsiu notu ale :) ja netvrdim, ze tam bude bluffovat nejak casto a ci vobec, len som chcel povedat, ze a x/c na turne udrzi jeho range sirsiu (v ktorej moze mat aj nejake bluffy :D ) a nasledne moze river v pohode prehodnotit :)
ondoko

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 26 krát/63 krát

Odoslaťod Brejcinho 03 Júl 2015 00:38

Jul

VPP 280/6250
Sport 0/9
Analyza regov 1/10
Obrázok používateľa
Brejcinho

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!