Brejciho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Brejciho blog

Odoslaťod Brejcinho 03 Júl 2015 16:13

Jedna handa z dnesnej session, kde si niesol uplne turn playom...

Poker Stars $0.05/$0.10 No Limit Hold'em $0.02 Ante - 5 players

CO: $10.04
BTN: $8.25
Hero (SB): $28.65
BB: $16.89
UTG: $10.56

UTG solid reg 24/18/6,7, UTG open 19

Pre Flop: ($0.25) Hero is SB with A :club: K :club:
UTG raises to $0.30, 2 folds, Hero raises to $1.15, 1 fold, UTG calls $0.85

SB vs. UTG niekedy AKs 3betujem, niekedy flatnem...reg ma na UTG fold to 3bet z UTG 53, 4bet neviem najst pozicny, ale ma 14,5, co je celkom vysoke cislo by som povedal...

Flop: ($2.50) Q :club: 6 :club: 6 :heart: (2 players)
Hero bets $1.40, UTG calls $1.40

flop je dobry, v podstate sa nebojim nicoho, lebo QQ by s tak vysokym 4bet skor 4betol PF, no vynimocne moze aj callnut, kedze 3betujem vs utg...
Volim bet, lebo ma fold flop cbet v 3bet potoch 55 a nizky bet flop vs miss cbet (pouzivate tento stat aj specialne pre 3bet poty, ak sa to vobec da...?)

Turn: ($5.30) T :spade: (2 players)
Hero bets $2.57, UTG raises to $7.99 all in, Hero calls $5.42

turn mi dava gutshot, hoci on moze mat TT, je to dobra karta, lebo jemu moze dat dost vela draws, ktore shovne a aj keby mal QT tak mam equity...Ked shoveol tak som rozmyslal s akymi value handami by to spravil a nenapadli mi ziadne, lebo aj keby mal TT tak by nedavalo moc zmysel aby shoveol, ci ?...fold tu teda nepripada v uvahu, nie ?

Dal sa ten turn aj checknut s tym, ze by som x/shoveol ?

River: ($21.28) 7 :diamond: (2 players - 1 is all in)

:pokerface: Teraz idem ku zubnej hygienicke a vecer gridiiiiiiim :river: :river: :river:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 66 krát/41 krát

Odoslaťod haman 03 Júl 2015 19:45

1. UTG open 19, nefolduje na 3bety a casto 4betuje (cize zrejme aj light) - idealny kandidat na 3bet s AK.
2. tvoj 3b sizing 11.5x ale signalizuje skor value, takze podla mna light 4bet ti neda. alebo je to tvoj standardny sizing? resp. vseobecny 3bet OOP sizing na danom limite?
3. TURN sa da ist x/call . ked pises, ze malokedy stabuje v 3bet potoch na turne (ano pouzivame tento stat) tak sa aj checkom dozvies aky je silny. x/shove sa izolujes voci tripsom a fullhouseom podla mna.
4. as played davas 2.barrel, na jeho pocket pary by to malo zafungovat a mali by foldnut (iba hadam, nedal si stats aky ma TurnFold) ale zvysok jeho range Qx, 6x a TT ti nefoldnu. Ostava ti 1/2 stacku callnut, mas outy (snad by neraisoval fullhouse :) - to je uloha pre pokerstove.
5. neukazuj v hand history river, ktory nema vyznam pre spot, vyrusuje to analyzovanie handy.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod Brejcinho 03 Júl 2015 20:49

haman napísal:2. tvoj 3b sizing 11.5x ale signalizuje skor value, takze podla mna light 4bet ti neda. alebo je to tvoj standardny sizing?

ano, OOP vs 3x open vzdy 3betujem 11,5 ak nemam dovod sizing menit...

haman napísal:4. as played davas 2.barrel, na jeho pocket pary by to malo zafungovat a mali by foldnut (iba hadam, nedal si stats aky ma TurnFold)

turn fold vs cbet v 3bet potoch 23 :D (66k hands, takze to nie je skreslene)

haman napísal:5. neukazuj v hand history river, ktory nema vyznam pre spot, vyrusuje to analyzovanie handy.

:sorry:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 04 Júl 2015 01:36

Jul

VPP 550/6250
Sport 0/9
Analyza regov 1/10
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 07 Júl 2015 01:42

Jul

VPP 735/6250
Sport 0/9
Analyza regov 1/10

Handa z dnesnej session a.k.a som calling station ? :angel:

Poker Stars $0.05/$0.10 No Limit Hold'em

BTN: $10.61
SB: $24.55
BB: $14.31
Hero (UTG): $12.78
MP: $3.60
CO: $8.72

BTN - 5,9 hands, 26/18/7,5 ; btn cold call 15

Pre Flop: ($0.15) Hero is UTG with A :club: J :diamond:
Hero raises to $0.30, MP calls $0.30, 1 fold, BTN calls $0.30, 1 fold, BB calls $0.20

4way nechcem cbetovat 2. par, hoci je to dost drawy board. Chyba ?
btn ma flopbet vs miss cbet 36, no 4w to nebude az tak light si myslim. Ked idem x/c na tomto boarde, tak mam cappnutu range, ale da sa to zahrat inac? Otazne tiez je, ci nad tymto vobec villain rozmysla :D

Flop: ($1.25) J :club: 8 :club: K :spade: (4 players)
BB checks, Hero checks, MP checks, BTN bets $0.87, BB folds, Hero calls $0.87, MP folds

Turn: ($2.99) A :diamond: (2 players)
Hero checks, BTN bets $2.10, Hero calls $2.10

Turn kompletuje QT, dalej ma stale poraza 88 no teraz uz porazam KJs, J8s, K8s - ked cold callol davam mu skor suited handy, myslim, ze off suit by foldol alebo squeezol...no niekedy vedia prekvapit :D

Tu je x/c asi only play, myslim ze nema ziaden zmysel raisovat ani donkovat...
Hmm, hoci ten donk by mozno nebol zly...Ci ?

River: ($7.19) 2 :heart: (2 players)
Hero checks, BTN bets $3.36, Hero calls $3.36

WTSD 24, W$SD 49 ma nakoniec ukecali na call :D

Co poviete ? A co si myslite o donk bete na turne ? Myslim ze QT by urcite shoveol a vsetky dvojparove handy ma callnu a ked vylucim AK z jeho range, lebo to by squeezol pre flop, tak mi ostavaju uz len sety 88, JJ a aj to keby sa sparoval J tak nemoze mat set a vyhram a ak A tak tiez vyhram, takze ostava iba sparovanie troch K a troch 8...Otazka uz len je, ci je schopny foldnut set ak by sa nesparoval board, ale ked vidim ako su (sme :oops: ) vsetci calling stations, no neviem neviem :D

Co poviete na moju uvahu :fish:

Gl all & grindu zdar ! :evil: :river:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod matiapag 07 Júl 2015 06:16

Podla mna uvaha dobra, urcite by som pridal do jeho range A8s - je to imo este pravdepodobnejsie, ako K8s a po KJs je to asi druha najpravdepodobnejsia ruka, ktoru ma v range a porazas ju. Podla mna je to zahrane standardne a ak by to aj bol taky frajer, ze by river bluffoval s missnutou draw (aj ked sizing to nenaznacuje), tak je to este viac easy call. Stale je to ale dobre zahrate si myslim :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Brejcinho 07 Júl 2015 08:54

nj, ved jeho WTSD a W$SD su dost chabe, preto som to callol...A ked tak na to pozeram, nemyslim, ze by som to zahral zle...ale ten donk turn a shove river ked sa nesparuje by bolo mozno este lepsie... :dzejkej:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Magnus 07 Júl 2015 09:39

Mne pride jeho bet na river dost prezieravy, nikdy nevsadza pot, len 3/4, a na river bum menej ako 1/2. Bud chce dostat este od teba, co sa da, alebo je total missnuty. Skor sa priklanam k prvej moznosti 70:30.
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod matiapag 07 Júl 2015 09:53

Brejcinho napísal:nj, ved jeho WTSD a W$SD su dost chabe, preto som to callol...A ked tak na to pozeram, nemyslim, ze by som to zahral zle...ale ten donk turn a shove river ked sa nesparuje by bolo mozno este lepsie... :dzejkej:

No co ja viem, zasa tie staty nie su az take uplne odveci.. Za 6k ruk moze mat kludne o par percent nizsie W$SD, ako v skutocnosti, nie? A t iste sa tyka aj WTSD. Aspon ja by som v tomto konkretne taky leak nehladal.

A to by si chcel ist donk turn a shove blank river for value? Kvoli tomu, ze ma trochu nizsie W$SD? Akoze neni to uplne katastrofalna strategia, ale nemyslim, ze je tam velky rozdiel v EV oproti tomu, ako si to zahral ty. Hlavne preto, lebo tie jeho staty mi skutocne nepridu az tak velmi crazy a ked je tam odchylka par %, tak by som to skor priradil statistickej odchylke ako nejakemu extra leaku, ktory takto treba exploitovat.
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Zeltzn 07 Júl 2015 11:06

4W nepotrebujes defendovat ruku ako druhy par. Len si predstav, ze co musis defendovat v HU proti 3/4 sizingu. A teraz to videl troma a som si 100% istý, že AJ sa tam nenachádza. Možno tak AcJ, keby si chcel mať aj nejaké bluffy na cluboch.

Neshipoval by som R a nedonkoval T. Môže mať 88 alebo QTs, čo ty maybe nikdy nemáš. Teda aspoň vychádzam z toho, že by si tu chcel mať cbetting range na flope.
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!