Poker bakalárka

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Poker bakalárka

Odoslaťod TomMolivan 15 Júl 2015 20:13

Helou,

pár týžďnov dozadu som dokončil svoju bakalársku prácu na tému "Stereotypizácia a stigma voči profesionálnym hráčom pokru" a aj vzhľadom na viaceré doterajšie pozitívne ohlasy verím, že to môže byť pre osadenstvo pokerportalu potenciálne zaujímavé počteníčko, tak ju sem dávam k dispozícii.

Jednoznačne najzaujímavejšia časť práce je 4.7, kde je možné nájsť rozhovory s niekoľkými pro hráčmi práve na túto tému, pričom ich odpovede som minimálne ja shledal býti zajímavými :)

Ocením akúkoľvek spätnú väzbu vrátane kritiky a osobných útokov na moju maličkosť.

http://www.docdroid.net/15que/molcantomas-professionalpokerplayersfinal.pdf.html

Za tento príspevok od TomMolivan poďakovali - 2:
nabokow, Stanley VII
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Re: Poker bakalárka

Odoslaťod Brejcinho 15 Júl 2015 20:20

Dobra tema, mrknem na to :good:

Inac moja bakalarka bola na temu : Detektory ionizujuceho ziarenia na baze karbidu kremika...tiez viem poslat, ak by niekto chcel precitat ;)
Obrázok používateľa
Brejcinho

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 66 krát/41 krát

Odoslaťod tucniak 15 Júl 2015 20:24

mas tam hrubku
str 34 slovo vyuuusti :)

dufam ze to je ten DAG ze DAG a nie nejake pseudonyms! :D

btw zamyslal sa niektory z tvojich subjektov nad tym co bude o 5-8 rokov v pripade ak nevyrobia groundbreaking money pripadne sa zo dna na den stopne poker (napr ako v usa?)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod tucniak 15 Júl 2015 20:29

str 35 nakoneic tiez chybka, prebehni si to spellcheckom ak si to este neodovzdal...:)

a respondentov kamarat 'si plati sam vsetky vydaje niekolko rokov' ale 'bal sa ze by ho rodicia nepustili na turnaj?'
akoze vydaje na zmrzku?:) a byva s rodicmi ci?

edit:
str 40 závis
í
ý
spellcheeeeck

edit2:
este aj v zavere mas chybu

sktučnosti

sry ale forma je OMFG a to som precital par stran..
Obrázok používateľa
tucniak

Odoslaťod ondoko 15 Júl 2015 21:34

str.36 slovne spojenie: Napadajú MA...

ked to vidim, vrie mi zlc :O: Napadajú MI je spravne..

inac super sa to cita :) teda tie veci teoreticke veci som samozrejme presvedcil, ale palec hore za Daga :D

ale skutocne pozor na tie preklepy, je ich tam az prilis

:Bravo: :Bravo:
ondoko

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 26 krát/63 krát

Odoslaťod matiapag 15 Júl 2015 21:35

Tucniak je nejaky puntickar, ja som to precital cele a je to super :) Je tam par preklepov (nie gramatickych chyb) a je to fajn ;) Treba brat do uvahy, ze je to bakalarka a nie odborna kniha, skoro nikto to necita a netreba to velmi hrotit (moju bakalarku som dal dokopy za par dni) a mam podozrenie, ze ju necital nikto, ani skolitel, ani oponent a ani ja :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod TomMolivan 16 Júl 2015 00:15

Za gramatické chyby a preklepy sa samozrejme ospravedlňujem :)
V teoretickej časti by nemali byť skoro žiadne, výskumnú som dôkladne neprebehol, takže tam určite budú. Pevne verím, že sa to dá čítať napriek tomu.

a respondentov kamarat 'si plati sam vsetky vydaje niekolko rokov' ale 'bal sa ze by ho rodicia nepustili na turnaj?'
akoze vydaje na zmrzku?:) a byva s rodicmi ci?

býva s rodičmi a predpokladám, že to bolo myslené tak, že od nich už niekoľko rokov nikdy nepýta na nič peniaze napriek tomu, že má rôzne výdavky

btw zamyslal sa niektory z tvojich subjektov nad tym co bude o 5-8 rokov v pripade ak nevyrobia groundbreaking money pripadne sa zo dna na den stopne poker (napr ako v usa?)

pravdepodobne zamýšľal, ale v rozhovoroch som sa na to nepýtal, kedže to ani nie je predmetom práce
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod tucniak 16 Júl 2015 17:09

tak ja len ze to znie tak naivne , pricom najvacsie polozky zivota beznych ludi su byvanie a strava.. :)
Obrázok používateľa
tucniak

Odoslaťod matiapag 17 Júl 2015 08:53

tucniak napísal:tak ja len ze to znie tak naivne , pricom najvacsie polozky zivota beznych ludi su byvanie a strava.. :)

To je sice pravda, ale ked mu rodicia poskytuju byvanie a stravu a vidia, ze si chalan uziva zivot a neberie od nich ziaden cash, tak by im malo dojst, ze mu to z neba nespadlo :D
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!