7th Lion's Pot Limit Omaha
Re: 7th Lion's Pot Limit Omaha
Nice job...
Inac ak mozem porovnat, live PLO200 ci 500 a omaha na nizkych limitoch na PS su jak nebe a dudy
Poznam v BA mozno 4 kompetentnych live hracov... Ziskat live za session +3BI nic zlozite, skoda len, ze sa to nehra castejsie. Ak sa neda hram aj holdem. Ale tam uz je trosku viac serioznych hracov, no vzdy kopec ryb,najma pocas vacsich turnajov.
Inac ak mozem porovnat, live PLO200 ci 500 a omaha na nizkych limitoch na PS su jak nebe a dudy
Poznam v BA mozno 4 kompetentnych live hracov... Ziskat live za session +3BI nic zlozite, skoda len, ze sa to nehra castejsie. Ak sa neda hram aj holdem. Ale tam uz je trosku viac serioznych hracov, no vzdy kopec ryb,najma pocas vacsich turnajov.
- Magnus
- Založený: Okt 2011
- Poďakoval/li: 4 krát/75 krát
-
Naposledy upravil 7thLion dňa 21 Aug 2018 18:37, celkovo upravené 1 krát.
- 7thLion
- Založený: Jún 2015
- Poďakoval/li: 1 krát/21 krát
Magnus napísal:Nice job...
Hravas tie omahy v Golden Vegas? Nerozmyslal si nad viednou alebo rozvadovom, kde mas akcie o dost viac?
- trgy
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 21 krát/35 krát
wau z teba coskoro bude "PLO Magorko"
move up imo
move up imo
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
-
Naposledy upravil 7thLion dňa 21 Aug 2018 18:38, celkovo upravené 1 krát.
- 7thLion
pravidelná analýza je way to go. Pokiaľ nemáš k dispozícii coacha je to najefektívnejšia vec, ako napredovať. Crushuj souls, nech môžeš čoskoro začať porážať aj tých botov na small stakes
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
7thLion napísal:Nehrať handy s regmi,lebo niesú dostatočné zlí na to aby som bol +EV proti nim. Stanem sa +EV proti nim keď sa uržím solidny a oni budu spewovať do mňa,čím sa ubíjajú sami sebou.
7thLion napísal:Je to moja prirodzenosť ísť superdeep do všetkého totálne pokročilé veci riešiť a dosť mi to poškodilo.
naozaj to rozoberas do posledneho chlpu, az tak, ze sledujem tvoj blog aj ked nehram PLO
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
-
Naposledy upravil 7thLion dňa 21 Aug 2018 18:38, celkovo upravené 1 krát.
- 7thLion
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.