Live report: Slovakia Poker Sports €100,000 GTD finále
Re: Live report: Slovakia Poker Sports €100,000 GTD finále
Apik zial pleties si hrusky s jablkami. EPT ci WSOP maju vypisany garant? Pokial viem akurat na ME WSOP mali 1miesto GTD. GV garantovalo 100k na cely turnaj.
A co sa tyka celeho pripadu vratane toho "preklepu" , tak ako som pisal, je potrebne sa s celou zalezitostou obratit na prislusny Danovy urad -Odd. statneho dozoru, ktory ma dohlad nad Zákonom o hazardných hrách - Zákon č. 171/2005 Z. z. Ten je povinny cely pripad presetrit, vyvodit zavery a oboznamit obe strany o vysledkoch setrenia. Danovy urad vydava rozhodnutia, udeluje a odobera licencie, udeluje pokuty spolocnostiam. Osobne som tento turnaj nehral, ale myslim ze sa najde hrac, hraci, ktori su dotknuti rozhodnutim GV a budu v tejto veci konat. Tu v diskusii sa moze kecat a pisat hocico, ale vyriesit sa to nevyriesi.
A co sa tyka celeho pripadu vratane toho "preklepu" , tak ako som pisal, je potrebne sa s celou zalezitostou obratit na prislusny Danovy urad -Odd. statneho dozoru, ktory ma dohlad nad Zákonom o hazardných hrách - Zákon č. 171/2005 Z. z. Ten je povinny cely pripad presetrit, vyvodit zavery a oboznamit obe strany o vysledkoch setrenia. Danovy urad vydava rozhodnutia, udeluje a odobera licencie, udeluje pokuty spolocnostiam. Osobne som tento turnaj nehral, ale myslim ze sa najde hrac, hraci, ktori su dotknuti rozhodnutim GV a budu v tejto veci konat. Tu v diskusii sa moze kecat a pisat hocico, ale vyriesit sa to nevyriesi.
- Ivo
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 18 krát/11 krát
Neviem presne ake vyjadrenie sa caka od pokerportalu, ale tak skusim...
V prvom rade to, ze bolo nieco garantovane a nebolo to dodrzane s pokerportalom nijako nesuvisi, to je hadam kazdemu jasne, cize hladat chybu v pokerportali je trocha mimo. To, ze ci planujeme robit reportaze nadalej je druha vec. Je zle robit report aby sa o tom vsetci dozvedeli? Keby sme ho nerobili, tak tie informacie z prvej ruky nikto nemame, kedze reporter ich hned zavesil na stranku a vsetci sa dozvedeli aka je skutocnost. Je to zle? Kludne nam mozu poslat vyjadrenie aj hraci ktori odmietli hrat turnaj, sam to doplnim do clanku ked mi daju na to povolenie, nemame s tym vobec ziadny problem a uz vobec sa nejdem zastavat podivneho vypoctu vyplacanych penazi, to sa mne osobne tiez velmi nepaci, ale s tym my toho vela neurobime. My informujeme o tom, ze je tento turnaj naplanovany za takych podmienok ake boli uverejnene, to, ze to tak nakoniec nebolo predsa neni nasa chyba.
Je zrejme, ze spolupracu s GV budeme musiet tiez prehodnotit, ale to nefunguje tak, ze my si teraz povieme, ze stal sa podvod a koniec. To ma nejaku postupnost, cize uvidime v buducnosti co sa s tym da spravit a ako to nakoniec dopadne.
Lucka tu vyjadrila svoj nazor redaktorky, tak sa prosim do nej neobuvajte, nehladajte vinu v nej a neberte to hned ako nazor pokerportalu.
Poskodeni su v tomto pripade hraci, takze je na nich ako sa zachovaju, ak mozeme nejako pomoct, tak sa staci na nas obratit a dat nam to vediet napriklad na support@pokerportal.sk, ak to bude mozne radi pomozeme...
V prvom rade to, ze bolo nieco garantovane a nebolo to dodrzane s pokerportalom nijako nesuvisi, to je hadam kazdemu jasne, cize hladat chybu v pokerportali je trocha mimo. To, ze ci planujeme robit reportaze nadalej je druha vec. Je zle robit report aby sa o tom vsetci dozvedeli? Keby sme ho nerobili, tak tie informacie z prvej ruky nikto nemame, kedze reporter ich hned zavesil na stranku a vsetci sa dozvedeli aka je skutocnost. Je to zle? Kludne nam mozu poslat vyjadrenie aj hraci ktori odmietli hrat turnaj, sam to doplnim do clanku ked mi daju na to povolenie, nemame s tym vobec ziadny problem a uz vobec sa nejdem zastavat podivneho vypoctu vyplacanych penazi, to sa mne osobne tiez velmi nepaci, ale s tym my toho vela neurobime. My informujeme o tom, ze je tento turnaj naplanovany za takych podmienok ake boli uverejnene, to, ze to tak nakoniec nebolo predsa neni nasa chyba.
Je zrejme, ze spolupracu s GV budeme musiet tiez prehodnotit, ale to nefunguje tak, ze my si teraz povieme, ze stal sa podvod a koniec. To ma nejaku postupnost, cize uvidime v buducnosti co sa s tym da spravit a ako to nakoniec dopadne.
Lucka tu vyjadrila svoj nazor redaktorky, tak sa prosim do nej neobuvajte, nehladajte vinu v nej a neberte to hned ako nazor pokerportalu.
Poskodeni su v tomto pripade hraci, takze je na nich ako sa zachovaju, ak mozeme nejako pomoct, tak sa staci na nas obratit a dat nam to vediet napriklad na support@pokerportal.sk, ak to bude mozne radi pomozeme...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Súhlasím, že pokerportal sa vzhľadom na vzniknutú situáciu nachádza v nie úplne najpríjemnejšej situácii.
Na jednu stranu pokerpotal nemá dôvod prestať reportovať turnaje GV, pokiaľ je to iniciatíva zo strany pp, ktorá má svoje opodstatnenie - vlade pekne povedal, že nebyť reportovania, tak toho vieme omnoho menej. Na druhú stranu však predpokladám, že pokerportal tie reporty nerobí len tak z vlastnej roztopaše a ide tam o deal medzi webom a klubom. Ako už správne poznamenal yegon, pokerportal skrátka nie je web spravodajský (čo, samozrejme, nie je výčitka), ale primárne tu ide o reklamu.
Otázkou teda je, či je v kontexte včerajších udalostí pre pokerportal rozumné (z hľadiska toho, ako toto rozhodnutie budú vnímať čitatelia) udržiavať s Golden Vegas nejaký obchodný vzťah.
Na jednu stranu pokerpotal nemá dôvod prestať reportovať turnaje GV, pokiaľ je to iniciatíva zo strany pp, ktorá má svoje opodstatnenie - vlade pekne povedal, že nebyť reportovania, tak toho vieme omnoho menej. Na druhú stranu však predpokladám, že pokerportal tie reporty nerobí len tak z vlastnej roztopaše a ide tam o deal medzi webom a klubom. Ako už správne poznamenal yegon, pokerportal skrátka nie je web spravodajský (čo, samozrejme, nie je výčitka), ale primárne tu ide o reklamu.
Otázkou teda je, či je v kontexte včerajších udalostí pre pokerportal rozumné (z hľadiska toho, ako toto rozhodnutie budú vnímať čitatelia) udržiavať s Golden Vegas nejaký obchodný vzťah.
- Za tento príspevok od TomMolivan poďakovali :
- Stryko drzgros
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
a ktovie co na tento skandal hovoria ostatni partneri podujatia (PP sa snazi byt mackopes to sme uz precitali..)
Partners
ACESBOOK, HIPHOP ZIJE 2015, LEGNO, DALNO, CK MSTT, FENIX GLASS, RHBDESIGN, ASTON BUSSINES HOTEL, JULIUS MEINL, COCA COLA
Media partners
BIGMEDIA, ISPA, TICKETPORTAL, SPADEPOKER TV, POKERPORTAL, CARDPLAYER
Partners
ACESBOOK, HIPHOP ZIJE 2015, LEGNO, DALNO, CK MSTT, FENIX GLASS, RHBDESIGN, ASTON BUSSINES HOTEL, JULIUS MEINL, COCA COLA
Media partners
BIGMEDIA, ISPA, TICKETPORTAL, SPADEPOKER TV, POKERPORTAL, CARDPLAYER
- Za tento príspevok od Stryko drzgros poďakovali :
- Mercedes
-
Stryko drzgros - Príspevky: 110
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 35 krát/9 krát
No to ma inak včera napadlo, že na reportáž SpadePokerTV som mimoriadne zvedavý 

Naposledy upravil TomMolivan dňa 27 Júl 2015 11:37, celkovo upravené 1 krát.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
Spasitelnym gestom GV by mohlo byt: 1) verejne vyhlasit omyl a ospravedlnit sa hracom a celemu pokrovemu Slovensku 2) zvysnych 14k + 3k (tych 3k ako ospravedlnenie) dat ako freeroll pre 28 postupujucich z Day 1. A garantovat kazdemu uz cca 150€ (naklady na cestu a pod.) No a mohlo by to trosku osetrit rany, prave hlboko krvacajucemu GV.
- danny13
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 2 krát/4 krát
danny13 napísal:Spasitelnym gestom GV by mohlo byt: 1) verejne vyhlasit omyl a ospravedlnit sa hracom a celemu pokrovemu Slovensku 2) zvysnych 14k + 3k (tych 3k ako ospravedlnenie) dat ako freeroll pre 28 postupujucich z Day 1. A garantovat kazdemu uz cca 150€ (naklady na cestu a pod.) No a mohlo by to trosku osetrit rany, prave hlboko krvacajucemu GV.
ak sa nedohodli s hráčmi hneď, tak už ich nespasí nič.. je im to pravdepodobne jedno.
turnaje tam budú robiť ďalej, ale možno s iným osadenstvom.. prachy sú vždy až na prvom mieste :/
- stanjel
- Založený: Feb 2015
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
vlade napísal:Neviem presne ake vyjadrenie sa caka od pokerportalu, ale tak skusim...
poukazoval som len na rozdiel medzi zurnalistikou a marketingom, to ze vase info je schovane niekde v clanku a diskusii je nieco co naznacuje ze si GV nechcete rozhadzat a ako som uz pisal ja vam to nevycitam nie ste spravodajsky ale reklamny web
spravodajsky web by mal na uvodnej stranke titulok - BOMBA Golden Vegas nevyplatilo gaeranciu, hraci odmietli pokracovat v turnaji
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
BOMBA Golden Vegas nevyplatilo gaeranciu, hraci odmietli pokracovat v turnaji
Yegon bolo by tam nie BOMBA ale ŠOK!
Yegon bolo by tam nie BOMBA ale ŠOK!
- servác
- Založený: Júl 2015
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Ivo napísal:Apik zial pleties si hrusky s jablkami. EPT ci WSOP maju vypisany garant? Pokial viem akurat na ME WSOP mali 1miesto GTD. GV garantovalo 100k na cely turnaj.
Stat nezasahuje do ""obchodneho""sporu medzi hracom a hernou.Hrac si ""kupil tiket""pri takej a takej garancii, ktora nebola dodrzana.Hrac moze podat staznost na SOI, ktora to preveri.
- danielis
- Založený: Júl 2015
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.