Live report: Slovakia Poker Sports €100,000 GTD finále
Re: Live report: Slovakia Poker Sports €100,000 GTD finále
Ahojte,
V prvom rade chcem za pokerportal napisat, ze mi je luto celej vzniknutej situacie. O celom probleme som sa docital na nasej stranke az dnes (vcera som dianie nesledoval). Nechal som si cas na reakcie navstevnikov a za vsetky nazory vam Dakujeme.
Na zaklade vsetkych udalosti sme oslovili obe zucastnene strany (zastupcov Golden Vegas aj niekolko hracov) aby sa k danej situacii vyjadrili, resp. poskytli stanovisko. Poziadali sme ich aj o rozhovory, a dufam, ze coskoro vam ich budeme vediet sprostredkovat.
K roznym veciam ktore mi prinalezi v tomto case komentovat, resp. odpovedat sa vsak vyjadrim:
1. Ci by sa nam pacilo, ze by nam niekto za reklamu platil o x% menej ako bola dohoda? Verte ci nie, velakrat sa to stalo (neboli to vsak renomovane Slovenske kluby), ale bud mensie kluby, alebo online herne. Ako posledna nas (a vsetky informacne stranky vo svete) takto "dobehla" herna P****Stars. A verte, ze podmienky ktore si svojvolne zmenili nam znizili prijem z tejto herne o 90% mesacne. A nebavime sa o 90% z nejakych €100....
2. Ano, s Golden Vegas vychadzame korektne a priatelsky. Su to pohodovi ludia (ako aj ine kasina/herne, ako napr. Banco, CCC, Hollywood, Monte Carlo, Bluff, DoubleStar, Diamond). S klubmi, s ktorymi sa nam zle vychadzalo, resp si neplnili zavazky nespolupracujeme, resp. sme prerusili spolupracu. A verte, ze za tie roky ich bolo dost. Pre toto vsetko sme aj my zvedavi, na vyjadrenie hracov a klubu.
3. Yegon: plny suhlas. Mas pravdu, vsetky media su postavene na reklame. Ci uz pokrove stranky, ale aj ine internetove stranky informacneho charakteru, ako aj TV, noviny, atd.. Inak by sme nemali z coho zit (dovysvetlenie pre navstevnikov). Cize plny suhlas. Dik za Tvoje slova.
4. K otazkam na klub a zucastnenych hracov: Budete sa cudovat, ale pripravili sme si zaujimave (aj neprijemne) otazky nielen pre klub, ale aj hracov. Oslovili sme tych najzaujimavejsich, resp. najrentabilnejsich a hlavne pohodovych hracov. To preto, aby sa to vysvetlilo po vsetkych strankach a aj my sme mohli zaujat nejake stanovisko.
5. Verim, ze sa situacia vyriesi tak, aby boli vsetky strany spokojne. Bude to dobre pre Slovensky poker.
ZAVER: Dufam, ze vam vyjadrenia zucastnenych stran (pripadne rozhovory) srostredkujeme uz coskoro. Mozno uz zajtra. Chceli by sme ich zaroven vydat v jeden den (ak to bude mozne), aby sme neboli obvineni z naklonnosti ci uz na jednu, alebo druhu stranu.
V prvom rade chcem za pokerportal napisat, ze mi je luto celej vzniknutej situacie. O celom probleme som sa docital na nasej stranke az dnes (vcera som dianie nesledoval). Nechal som si cas na reakcie navstevnikov a za vsetky nazory vam Dakujeme.
Na zaklade vsetkych udalosti sme oslovili obe zucastnene strany (zastupcov Golden Vegas aj niekolko hracov) aby sa k danej situacii vyjadrili, resp. poskytli stanovisko. Poziadali sme ich aj o rozhovory, a dufam, ze coskoro vam ich budeme vediet sprostredkovat.
K roznym veciam ktore mi prinalezi v tomto case komentovat, resp. odpovedat sa vsak vyjadrim:
1. Ci by sa nam pacilo, ze by nam niekto za reklamu platil o x% menej ako bola dohoda? Verte ci nie, velakrat sa to stalo (neboli to vsak renomovane Slovenske kluby), ale bud mensie kluby, alebo online herne. Ako posledna nas (a vsetky informacne stranky vo svete) takto "dobehla" herna P****Stars. A verte, ze podmienky ktore si svojvolne zmenili nam znizili prijem z tejto herne o 90% mesacne. A nebavime sa o 90% z nejakych €100....
2. Ano, s Golden Vegas vychadzame korektne a priatelsky. Su to pohodovi ludia (ako aj ine kasina/herne, ako napr. Banco, CCC, Hollywood, Monte Carlo, Bluff, DoubleStar, Diamond). S klubmi, s ktorymi sa nam zle vychadzalo, resp si neplnili zavazky nespolupracujeme, resp. sme prerusili spolupracu. A verte, ze za tie roky ich bolo dost. Pre toto vsetko sme aj my zvedavi, na vyjadrenie hracov a klubu.
3. Yegon: plny suhlas. Mas pravdu, vsetky media su postavene na reklame. Ci uz pokrove stranky, ale aj ine internetove stranky informacneho charakteru, ako aj TV, noviny, atd.. Inak by sme nemali z coho zit (dovysvetlenie pre navstevnikov). Cize plny suhlas. Dik za Tvoje slova.
4. K otazkam na klub a zucastnenych hracov: Budete sa cudovat, ale pripravili sme si zaujimave (aj neprijemne) otazky nielen pre klub, ale aj hracov. Oslovili sme tych najzaujimavejsich, resp. najrentabilnejsich a hlavne pohodovych hracov. To preto, aby sa to vysvetlilo po vsetkych strankach a aj my sme mohli zaujat nejake stanovisko.
5. Verim, ze sa situacia vyriesi tak, aby boli vsetky strany spokojne. Bude to dobre pre Slovensky poker.
ZAVER: Dufam, ze vam vyjadrenia zucastnenych stran (pripadne rozhovory) srostredkujeme uz coskoro. Mozno uz zajtra. Chceli by sme ich zaroven vydat v jeden den (ak to bude mozne), aby sme neboli obvineni z naklonnosti ci uz na jednu, alebo druhu stranu.
- Za tento príspevok od 016roy poďakovali - 4:
- hegides, pepe4477, spooky, TomMolivan
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
Chalani (minimalne Miro Lelek) idu zajtra do Barcelony, cize osobne rozhovory uz nestihneme. Zasleme im otazky este dnes emailom. Mozno stihnu odpovedat dnes, mozno pocas pobytu v Barcelone. Oslovili sme aj Laca Cerveneho (prislubil vyjadrenie) a snazime sa skontaktovat s Davidom Urbanom.
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
danielis napísal:Stat nezasahuje do ""obchodneho""sporu medzi hracom a hernou.Hrac si ""kupil tiket""pri takej a takej garancii, ktora nebola dodrzana.Hrac moze podat staznost na SOI, ktora to preveri.
SOI s tym nema absolutne nic spolocne. Posobnost SOI:
http://www.soi.sk/sk/SOI/Opravnenia-SOI.soi
- Ivo
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 18 krát/11 krát
"S vyvrcholením celej situácie s prihliadnutím na objektívne obavy niektorých hráčov sme však nakoniec pristúpili na ICM deal s tým, že nám kasíno do prize poolu pridalo €5.000. Tie zahrňali balíček, ktorý obsahoval ako cash, tak aj vstupy do tejto série a pôvodne mali byť pridané k prvému miestu, avšak keďže séria na Slovensku končí, peniaze sa pridali do tohto ICM dealu. Brali sme to však ako nutné zlo, keďže sme už boli nútení pristúpiť na túto možnosť. Väčšina hráčov už nemala chuť pokračovať a chceli sme len, aby si kasíno uznalo chybu."
Cize koniec Slovenskeho Narodneho Pokeroveho Povstania?
Zdroj: konkurencny web
- trgy
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 21 krát/35 krát
Dnes uz som sa poucil zo vcerajska a kupil si pukance k citaniu
ked som pozeral aj mudry schybi tak som si hovoril ze tak retardovany ludia byt nemozu, ze je to nahrate, ale tu na pp.sk je to autenticke ... waaaaau

- krokodil
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 2 krát/4 krát
krokodil napísal:Dnes uz som sa poucil zo vcerajska a kupil si pukance k citaniuked som pozeral aj mudry schybi tak som si hovoril ze tak retardovany ludia byt nemozu, ze je to nahrate, ale tu na pp.sk je to autenticke ... waaaaau
![]()
Som rád, že si na nás nezanevrel - veľmi na totiž zaujímalo tvoje stanovisko ako človeka, ktorý v minulosti pracoval ako floorman.
Môžeš sa teda prosím vyjadriť k tomuto môjmu predošlému postu?
Dík moc

-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
TomMolivan napísal:krokodil napísal:Dnes uz som sa poucil zo vcerajska a kupil si pukance k citaniuked som pozeral aj mudry schybi tak som si hovoril ze tak retardovany ludia byt nemozu, ze je to nahrate, ale tu na pp.sk je to autenticke ... waaaaau
![]()
Som rád, že si na nás nezanevrel - veľmi na totiž zaujímalo tvoje stanovisko ako človeka, ktorý v minulosti pracoval ako floorman.
Môžeš sa teda prosím vyjadriť k tomuto môjmu predošlému postu?
Dík moc
Co ja viem tak na slovensku neexistoval turnaj ktory by mal gtd pp minimalne rok dozadu kym som na svk pracoval. Jediny turnaj co mal gtd pp boli msr a mba kde bol dany jasne bi ako 500 a fee teda plus 50 pricom gtd bol 80k z ktoreho sa strhavali 2pct pre staff. Neviem o ZIADNOM inom turnaji na svk kde by herna gtd prize pool. Neviem o tom ze by sa niekde vo svete gtd moneypool preto nenajdem jedinu jeho definiciu, avsak na slovensku by som ju napisal ako sumu vsetkych penazi v turnaji, tj sucet vyplat hracom, fee, odvod do leaderboardov. Pride mi zvlastne ze svk pokrova scena sa do toho teraz obuva ked takto funguje od svojho vzniku.. na tvoju otazku ako na to pride zahranicny hrac ? Musi sa opytat, tak ako teba moze na akomkolvek zahranicnom turnaji prekvapit akekolvek houserules.
Chcel by som este vyzdvihnut prispevok lucky ktora to cele dobre napisala a mrzi ma ze sa tu do nej zato vsetci obuvaju...
Dost som nad tym vsetkym rozmyslal a dosiel som k tomu nazoru ze ked sa turnaj spustal tak to bol turnaj 300 BI s o 100k gtd z coho je jasne ze ide o moneypool. TAM U MNA KONCI AKAKOLVEK DISKUSIA... manazment si priznal chybu z emailu, ospravedlnil sa a dodrzal podmienky ake boli v case STARTU turnaja..
- krokodil
trgy napísal:"S vyvrcholením celej situácie s prihliadnutím na objektívne obavy niektorých hráčov sme však nakoniec pristúpili na ICM deal s tým, že nám kasíno do prize poolu pridalo €5.000. Tie zahrňali balíček, ktorý obsahoval ako cash, tak aj vstupy do tejto série a pôvodne mali byť pridané k prvému miestu, avšak keďže séria na Slovensku končí, peniaze sa pridali do tohto ICM dealu. Brali sme to však ako nutné zlo, keďže sme už boli nútení pristúpiť na túto možnosť. Väčšina hráčov už nemala chuť pokračovať a chceli sme len, aby si kasíno uznalo chybu."
takže len final table dostal 5k odškodnenie? a čo hráči čo bustli ITM na 10.-28. miestach a mali znížene payouty? na nich sa kašle?

-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Inak sa mi strasne paci ako vsetci gv prajete a tesite sa tomuto co si tu sami vytvarate... lebo akosi zabudate ze dlhodobo je gv jediny, JEDINY klub na svk scene co hracom prinasa vacsie turnaje... akakolvek konkurencia sa za x rokov posobnosti gv nezmohla na turnaj so sebevacsim gtd... akosi sa zabuda ze gv bol prvy a jediny svk klub ktory sa pocas celej svojej posobnosti snazil hracom prinasat tie najlepsie turnaje. Ako jediny riskoval a robil turnaje ktore dovtedy na svk neboli. Ci uz msr, slovak poker festival, doxxbet co bola prva seriaturnajov na svk, ktora mesacne garantovala 10k +, a v prvom rade WPT, ktoreho sa zucastnili taky pani ako hansen, tony g, elky, hastings, romanello, liv, a mnoho dalsich...
A do takehoto klubu v ktorom vyrastli a zacinali mnohi uspesny svk hraci sa obuvate ?
Ale ved jasne ... ludia su ovce naklada jeden nalozi aj druhy ... a prajete im aby sa ludia na nich vykaslali... nech sa paci, ale som zvedavy kto dalsi by potom prebral tu iniciativu riskovat a dotovat... to som velmi zvedavy ...
A do takehoto klubu v ktorom vyrastli a zacinali mnohi uspesny svk hraci sa obuvate ?
Ale ved jasne ... ludia su ovce naklada jeden nalozi aj druhy ... a prajete im aby sa ludia na nich vykaslali... nech sa paci, ale som zvedavy kto dalsi by potom prebral tu iniciativu riskovat a dotovat... to som velmi zvedavy ...
- krokodil
krokodil napísal:...
Pamätám si, keď sa hrával Doxxbet Poker Tour. Tam bol buy-in 150+15, pričom garant bol 10 000 a vyplatil sa vždy celý aj keď nebola naplnená garantovaná čiastka a nie nejaký jeblý moneypool. Pozri si pár príspevkov dozadu kde je odkaz na EPS, ktorý sa hral niekde v Taliansku kde bol reklamovaný garant 200k a ten sa aj vyplatil. Pričom predpokladám, že oba turnaje mali mať rovnaké podmienky keďže sú z rovnakej série. Aligátor, toto je ojeb jak vráta a Luckine vyjadrenie je v niektorých častiach jednoducho nepochopiteľné...
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.