Ja absolutne neviem co sa tu riesi... chalani maju uplnu pravdu a davam pred nimi klobuk dole, ze si dohodli icm deal a nehrali dalej! ja som sice online hrac, zive udalosti moc nenavstevujem z viacerych dovodov, kde patri aj kredit nasich pokrovych klubov, dalej su to naklady spojene s kazdym turnajom, kedze to mam vacsinou daleko, proste veci, ktore su jednoducho EV- aj ked sa dostanem od itm, mozno je v tom aj moja lenivost a pohodlnost

ale o tom nechcem. Skor by som chcel poukazat na to, ze ked sa na P****Stars, ale isto aj v takom rozvadove atd. stretnem s vyrazom 100k gtd, 500k gtd alebo hociaka ina suma, viem, ze ta bude garantovana aj ked sa nevyzbiera, bez ohladu na fee, ich naklady a neviem co este... ved pamatame si na Sunday Warmup kde technickou chybou nebola mozna late registration a vyplatilo sa vsetko, bez ohladu na okolnosti! a ze bol gtd nejaky moneypool? wtf, o com sa vobec bavime, o com vobec obhajcovia tohto vyrazu hovoria? taky vyraz proste neexistuje! a je jedno kolko vyzbierali ci nevyzbierali, 100k gtd znamena ze sa 100k vyplati, bodka. (okej, tie 2% na staff by sa dali este respektovat) Ale to asi plati len pre seriozne kluby, herne... Par ludi ma tu zabilo svojim vyjadrenim, k tomu len tolko, ze jedine my hraci, vy redaktori a seriozne pokrove kluby tu mozme vytvorit nejaku pokrovu kulturu a takymto sposobom to nevedie nikam, ked budeme napr. obhahovat to, ze ved nevadi ze sa 13k nevyplatilo, ved oni robia najvacsie turnaje a ine bla bla. WTF? Trosku sa treba zamysliet, lebo pokym sa to bude tolerovat, dovtedy to tu bude, preto este raz velky respekt chalanom na FT. A gl vsetkym hracom a serioznym klubom
PS. Dufam ze tento preslap GV pomoze slovenskemu pokru, lebo takychto turnajov je a bolo viac, len bolo ticho... takze by som vyzval aj ostatnych hracov z kazdeho kuta slovenska, nech o neserioznom jednani zo strany klubu informuju, nech sa to tu precisti a nech najlepsie kluby preziju a ostatni mozu zit z 5eurovych automatovych bezdomovcov.