Live report: Slovakia Poker Sports €100,000 GTD finále

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Live report: Slovakia Poker Sports €100,000 GTD finále

Odoslaťod A_Rimmer 28 Júl 2015 10:22

bapoker2010 napísal:a teraz výdavky: Na výhry išlo 91.600 € (86.600 + 5.000)
Náklady spojené s organizáciou takéhoto turnaja odhadujem na 11.000 € (výplaty staff, licencia za stoly na mesiac, prenájom horných priestorov, večere, hostesky, marketing, vecné ceny,...). Takže spolu výdavky cca 102.000 €....

:good: :good: Presne tak, absolutne suhlasim! Alebo mohli rovno povedat, ze najali hostesky z Hiltonu, ktore stali 90.000 €, takze na vyhry uz nic nezostalo, takze hraci nedostanu nic a nech su ticho, lebo Vegas to aj tak stalo vela penazi... :crazy: :crazy:

Nechapem, ze aj 25 rokov po revolucii sa stale na Slovensku najdu ludia, ktori su schopni do krvi obhajovat aj tu najvacsiu spinavost a zlodejinu, uz sa necudujem, preco tato republika stale vyzera tak ako vyzera.. :(

Za tento príspevok od A_Rimmer poďakovali - 5:
DevilMayCry, diamondsguru, lacored, palo1973, Stryko drzgros
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod WNT 28 Júl 2015 10:59

ja zas nechapem ze 25 rokov po revolucii este eistuju ludia co nepochopili ze cely tento system je postaveny na ojebavani a najvacsi ojebavac vyhrava....tak neviem co sa tu vlastne riesi...ani jeden pokrovy hrac neplati z vyhier dane takze ojebava....nechapem ako moze vlastne nejaky tupec napisat ze sa mame obratit na pravnika...... s cim? s vtakom v ruke?ved nemas ani doklad o vklade do hry...vsetci co chodime hravat poker len podporujeme sedu ekonomiku a sme jej aktivnou sucastou....o budkach a ruletach sa tu uz radsej ani nebudem rozplyvat....takze vacssi ojebavac ojebal mensieho taktoto v kapitalizme chodi....fakt je ten ze sa to nepatri ale mozme si za to sami......
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod Stryko drzgros 28 Júl 2015 11:03

WNT napísal:ja zas nechapem ze 25 rokov po revolucii este eistuju ludia co nepochopili ze cely tento system je postaveny na ojebavani a najvacsi ojebavac vyhrava....tak neviem co sa tu vlastne riesi...ani jeden pokrovy hrac neplati z vyhier dane takze ojebava....nechapem ako moze vlastne nejaky tupec napisat ze sa mame obratit na pravnika...... s cim? s vtakom v ruke?ved nemas ani doklad o vklade do hry...vsetci co chodime hravat poker len podporujeme sedu ekonomiku a sme jej aktivnou sucastou....o budkach a ruletach sa tu uz radsej ani nebudem rozplyvat....takze vacssi ojebavac ojebal mensieho taktoto v kapitalizme chodi....fakt je ten ze sa to nepatri ale mozme si za to sami......

myslim ze vyhry z hazardnych hier su oslobodene od dane, je to ak si dobre pamatam formulovane nejako "hry prevadzkovane na zaklade povolenia podla osobitych predpisov". za pokrovy stol sa plati mesacne/rocne licencia a tym je dan pokryta.

neviem vsak ako je to so zdravotnymi odvodmi z vyhier..
Obrázok používateľa
Stryko drzgros

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 35 krát/9 krát

Odoslaťod A_Rimmer 28 Júl 2015 11:11

WNT napísal:vsetci co chodime hravat poker len podporujeme sedu ekonomiku a sme jej aktivnou sucastou....o budkach a ruletach sa tu uz radsej ani nebudem rozplyvat

Hovoris hluposti, samozrejme ze tvoja vyhra z automatov a rulety je uz zdanena, dan plati z toho prevadzkovatel. Trochu ine je to uz pri vyhrach online, tam by si asi to mal de facto priznavat ako prijem a zaplatit potom dan z prijmu. Ale tiez je len otazka casu, kedy bude aj na Slovensku na to prijaty zakon, ktory bude regulovat trh online pokru a budu tie vyhry priamo zdanovane prevadzkovatelom a hraci to zaplatia vo forme vyssieho raku, nizsich bonusov apod. Ale to sme dost odbocili od temy tohto vlakna. :)
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Odoslaťod WNT 28 Júl 2015 11:17

omg ked je to take ciste preco nedostanes danovy doklad o vklade do hry?preco nedostanes danovy doklad o vyske vyhry ked vyhras???ved je to cele ciernota sme v tom vsetci namoceny a chodenim do takychto pofidernych miest len podporujeme sedu ekonomiku a mafianskeskupinky.....tak sa potom necudujme ked nas z casu na cas ojebu....lebo v ojebavani su tyto ludia majstri....a este moze byt clovek rad ked ho to bude stat len nejake to euro....ale ak myslia hraci nech sa obratia na policu :lol2: :lol2: :lol2:
WNT

Odoslaťod A_Rimmer 28 Júl 2015 11:24

WNT napísal:ved je to cele ciernota sme v tom vsetci namoceny a chodenim do takychto pofidernych miest len podporujeme sedu ekonomiku a mafianskeskupinky...:

Samozrejme ze to nie je cernota, naco maju asi kluby licencie? Preco asi platia rocne licencie za kazdy stol aj automaty, rulety a vsetko? Poker u nas nie je nelegalny, samozrejme.. Ale skoda sa s tebou o tom hadat, to nema zmysel, nechajme to tak, vratme sa radsej k povodnej teme..

Inak mi nie je vobec jasne, co teba stale motivuje vobec chodit na stranku o pokri, kedze si o nom myslis to co si myslis, ale OK, je to tvoja vec. :)

:gl:
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Odoslaťod WNT 28 Júl 2015 11:30

vies mozno preto lebo poznam osobne dvoch ludi ktory stoja za dvoma velmi silnymi skupinami ziviacimi sa hazardom na slovensku....myslim ze viem viac ako bezny hrac a pozeram sa na veci trosku inak ako ty....a ked tvrdim ze je to ciernota tak na to mam svoj dovod a cim vysie by si siel tym by sisa nastacil cudovat coho su tyto ludia schopny...ale mas pravdu nebudem to riesit....vies len potom nech sa obycajny hraci necuduju....a keby vedeli kde ich peniaze koncia myslim ze by prahodnotili vela veci...oki :gl:

Za tento príspevok od WNT poďakovali :
A_Rimmer
WNT

Odoslaťod benzik 28 Júl 2015 11:42

[quote="bapoker2010"]Dajme si trošku matematiky (a nechcem polemizovať o tom, či to bol alebo nebol prizepool garant):

GV vyzbieralo 81.900 €. To je ich jediný príjem.

Takze ty vies aj kolko mali prijmy na bare, kolko mali prijem z inych hier a kolko mali prijem z cash game ked hovoris ze 81900 bol ich jediny prijem? A predsa, ja ked robim napr. koncert, urobim marketing, zabezpecim bary, obsluhu, sbs, dalej musim umelca vyplatit a pride mi tam 30 ludi tak poviem, ze nevyplatim lebo proste ma to vela stalo a som v minuse a je to pre mna dostacujuci trest? Ty vies co je podnikanie? Vies ze ma rizika? Ja nerozumiem vobec zmyslaniu niektorych ludi preboha! Urobili turnaj so 100k gtd tak nech 100k vyplatia podvodnici...a nech do budúcna robia turnaje ktore aj v pripade neuspechu vedia pokryt...

Za tento príspevok od benzik poďakovali :
Stryko drzgros
benzik

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 2 krát/10 krát

Odoslaťod Stryko drzgros 28 Júl 2015 11:45

benzik napísal:

GV vyzbieralo 81.900 €. To je ich jediný príjem.

Takze ty vies aj kolko mali prijmy na bare, kolko mali prijem z inych hier a kolko mali prijem z cash game ked hovoris ze 81900 bol ich jediny prijem? A predsa, ja ked robim napr. koncert, urobim marketing, zabezpecim bary, obsluhu, sbs, dalej musim umelca vyplatit a pride mi tam 30 ludi tak poviem, ze nevyplatim lebo proste ma to vela stalo a som v minuse a je to pre mna dostacujuci trest? Ty vies co je podnikanie? Vies ze ma rizika? Ja nerozumiem vobec zmyslaniu niektorych ludi preboha! Urobili turnaj so 100k gtd tak nech 100k vyplatia podvodnici...a nech do budúcna robia turnaje ktore aj v pripade neuspechu vedia pokryt...

napr zacnime ze kazdy hrac minul povedzme 10e na mineralku.. to je dalsi 2700+ na trzbe :) :)
Obrázok používateľa
Stryko drzgros

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 35 krát/9 krát

Odoslaťod hrac1001 28 Júl 2015 11:52

WNT napísal:vies mozno preto lebo poznam osobne dvoch ludi ktory stoja za dvoma velmi silnymi skupinami ziviacimi sa hazardom na slovensku....myslim ze viem viac ako bezny hrac a pozeram sa na veci trosku inak ako ty....a ked tvrdim ze je to ciernota tak na to mam svoj dovod a cim vysie by si siel tym by sisa nastacil cudovat coho su tyto ludia schopny...ale mas pravdu nebudem to riesit....vies len potom nech sa obycajny hraci necuduju....a keby vedeli kde ich peniaze koncia myslim ze by prahodnotili vela veci...oki :gl:

Peniaze z turnajov končia u hráčov ,aspoň by mali, z fee sa pokrýva aspoň časť nákladov na samotný turnaj v lepšom prípade pokryje všetky náklady .Ak vyzbierané peniaze z bi nestačia na vyplatenie gtd, klub ide do mínusu ,ale to nič nemení na tom ze hráči majú svoje peniaze dostať. Mňa ako hráča nezaujímajú náklady klubu, rovnako ako klub nezaujímajú moje náklady. Tak tu nepíš o cernote a o tom kde peniaze končia ,lebo to je jasne dané! Osobne neviem o žiadnom klube, ktorý by mal mega zisky z pokrovych turnajov ..
hrac1001

Založený: Sep 2013
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!