Live report: Slovakia Poker Sports €100,000 GTD finále

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Live report: Slovakia Poker Sports €100,000 GTD finále

Odoslaťod benzik 28 Júl 2015 11:54

Ja budem este odvaznejsi, podla mojho skromneho odhadu sa naslo par jedincov ktorym nebolo luto naplnit automat aj tisickami eur, dalej myslim ze sa pil aj tvrdy alkohol a cashky neviem ake sa hrali, nebol som, ale podla osadenstva isto nie male...takze odhadujem aj 150 eur na jeden kus...takze aj keby doplatia, sice by nezarobili, ale ze nejako by to urcite predychali, takto sa akurat tak odpalili, gratulujem
benzik

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 2 krát/10 krát

Odoslaťod TomMolivan 28 Júl 2015 12:02

Takéto dohady sú nepodstatné, zbytočné a len odvádzajú pozornosť od témy k veciam, o ktorých nikto z nás aj tak nič nevie a čísla si môžme strúhať len tak odbrucha. Hlavne je úplne jedno, koľko klub zarobil alebo prerobil.

Áno, je to veľká škoda, ak si nejaký klub dá obrovskú námahu zorganizovať veľký turnaj v rámci medzinárodnej série a napriek úsiliu všetkých zainteresovaných ľudí sa ocitne v situácií, kedy hrozí, že na ňom výrazne prerobí. Je to smutné, je to škoda a rozhodne ľuďom z GV v takom momente nie je čo závidieť a patrí im všetká úcta.

Nič z toho, čo som uviedol, však nedáva nikomu právo nevyplatiť hráčom taký prize pool, aký klub dobrovoľne, s vedomím všetkých potenciálnych rizík stanovil a takýto počin je skrátka neprípustný.
Naposledy upravil TomMolivan dňa 28 Júl 2015 13:16, celkovo upravené 1 krát.

Za tento príspevok od TomMolivan poďakovali - 3:
lacored, matiapag, stealer8
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod Magnus 28 Júl 2015 12:47

WNT-zavislak a dava mudrosti :-)
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod APminer 28 Júl 2015 12:59

WNT napísal:omg ked je to take ciste preco nedostanes danovy doklad o vklade do hry?preco nedostanes danovy doklad o vyske vyhry ked vyhras???ved je to cele ciernota sme v tom vsetci namoceny a chodenim do takychto pofidernych miest len podporujeme sedu ekonomiku a mafianskeskupinky.....tak sa potom necudujme ked nas z casu na cas ojebu....lebo v ojebavani su tyto ludia majstri....a este moze byt clovek rad ked ho to bude stat len nejake to euro....ale ak myslia hraci nech sa obratia na policu :lol2: :lol2: :lol2:

nevím, jak na SK, ale v CZ to není žádná šedá ekonomika:

1. kasína platí daně a výhra se pak již nedaní
2. vypisuješ tiskopisy pro finančák, který to i kontroluje
3. tiskopis - BI, fee, vyplacená částka
4. vstup do kasína je na OP, takže máš registrované všechny, včetně náštěvy .... seznam hráčů turnaje taky kontrolují ....

... vše je průhledné a doložitelné ....

Za tento príspevok od APminer poďakovali - 2:
Stryko drzgros, TomMolivan
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod 016roy 28 Júl 2015 13:50

K tomuto sa neviem vyjadriť. Bolo by fajn keby pokerportal oslovil aj TD celej série, že čo na to hovoria, aká bola dohoda s GV, atď.

Dobry napad. Skusime sa skontaktovat. Teraz este cakame na vyjadrenia zucastnenych stran. Otazky maju vsetci zaslane, cize cakame na odpovede, resp. vyjadrenie.
016roy

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 10 krát/39 krát

Odoslaťod theproksa 28 Júl 2015 14:08

Fwiw toto som nasiel ked som hladal zmienku o moneypoole na ich stranke.
Obrázok
Teraz mi nejde o obhajobu ich spravania, ale podla mna by bolo najrozumnejsie, aby uz slovenske pokrove kluby prestali pouzivat vyhovorku/vyraz moneypool, vymenili to za Gtd PP alebo Etd PP a zacali sa podla toho spravat. Existuje jednoduche riesenie (robit veci maximalne transparentne a nezavadzat) ako si najst k hracom opat cestu, tak som naozaj zvedavy ako to dopadne...
theproksa

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod trgy 28 Júl 2015 14:37

27. Turnaje v GoldenVegas majú garantovaný moneypool (z vyzbieraných peňazí sa odvádza 10% fee klubu + 5% turnajová liga)
Tak podla tohto mali dat este menej- kedze sa vyzbieralo okolo 81k, mali z toho zobrat 15%.. Mozu byt radi, ze im chceli dat 86666 :D
trgy

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 21 krát/35 krát

Odoslaťod spooky 28 Júl 2015 15:01

trgy napísal:27. Turnaje v GoldenVegas majú garantovaný moneypool (z vyzbieraných peňazí sa odvádza 10% fee klubu + 5% turnajová liga)
Tak podla tohto mali dat este menej- kedze sa vyzbieralo okolo 81k, mali z toho zobrat 15%.. Mozu byt radi, ze im chceli dat 86666 :D

LENZE, toto plati pre denne turnaje kde nie je "jasne" kolko % z BI je Fee, si myslim. Takisto 5% liga, to su veci ktore platia pre denne hrane turnaje.

VELKE turnaje zvyknu mat to fee extra alebo rozpisane tak ako tento "nestastny" turnaj
spooky

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 8 krát/8 krát

Odoslaťod sudden 28 Júl 2015 15:04

theproksa napísal:Fwiw toto som nasiel ked som hladal zmienku o moneypoole na ich stranke.
Obrázok

V nedelu to tam este nebolo, museli to tam pridat teraz niekedy. Som si tym isty pretoze som prave hladal na ich stranke ci je tam aspon nejaka zmienka o moneypoole niekde a tieto houserules som cital (ked som dal vyhladat na stranke "pool" cez ctr+f tak mi tam naslo len to pravidlo 23. a teraz uz je tam aj toto).

Takze predpokladam, ze to tam transparetne pridali neskor aby sa potom mohli vyhovorit, ze to bolo v pravidlach :D Skoda, ze som si nespravil screenshot tych houserules ked som to hladal.

Za tento príspevok od sudden poďakovali :
Volod777ja
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod Stryko drzgros 28 Júl 2015 15:19

sudden napísal:V nedelu to tam este nebolo, museli to tam pridat teraz niekedy. Som si tym isty pretoze som prave hladal na ich stranke ci je tam aspon nejaka zmienka o moneypoole niekde a tieto houserules som cital (ked som dal vyhladat na stranke "pool" cez ctr+f tak mi tam naslo len to pravidlo 23. a teraz uz je tam aj toto).

Takze predpokladam, ze to tam transparetne pridali neskor aby sa potom mohli vyhovorit, ze to bolo v pravidlach :D Skoda, ze som si nespravil screenshot tych houserules ked som to hladal.

potvrdzujem, v nedelu to tam 100% nebolo ! cital som tie house rules min 3x
Naposledy upravil Stryko drzgros dňa 28 Júl 2015 15:23, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
Stryko drzgros

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 35 krát/9 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!