1. ročník OPT
rebricek
prve tri miesta celkom slusne zarobili, taketo cisla (ROI) su bezne aj u profesionalnych internetovych hracov. Je pravda ze oni maju odohratu vacsiu vzorku turnajov s vyssim poctov ucastnikov a kvalitnejsou konkurenciou ale ako som povedal cisla su velmi podobne.
Mozno bude zaujimave spravit taku statistiku na konci roka ked bude vzorka vacsia.
Softver mam pripraveny takze nebude problem.
Ak mate niekto napad co by sa oplatilo z vysledkov este vytiahnut pripadne podla coho by som mal hracov skusit zoradit dajte vediet.
Moje napady
- money winners
- ROI pre hracov s viac ako 8 odohratymi turnajmi
- in the money
- priemerne umiestnenie
Mozno bude zaujimave spravit taku statistiku na konci roka ked bude vzorka vacsia.
Softver mam pripraveny takze nebude problem.
Ak mate niekto napad co by sa oplatilo z vysledkov este vytiahnut pripadne podla coho by som mal hracov skusit zoradit dajte vediet.
Moje napady
- money winners
- ROI pre hracov s viac ako 8 odohratymi turnajmi
- in the money
- priemerne umiestnenie
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: tabulka vysledkov
hehe, skoro navlas rovnaku tabulku z OPT, ale len seba sameho, si vediem doma v exceli nadupanu vzorcami :-D ..ale to len tak skor zo zvedavosti, ako sa mi v OPT dari :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
prizemoney
do klobasky som dopocitaval 25$ dotaciu vzdy
ale pre istotu to vecer skontrolujem
ale pre istotu to vecer skontrolujem
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: prizemoney
ok, tak je chyba na mem prijimaci :-P
- HohoMan
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: tabulka vysledkov
teraz ma napadlo, predsa len je tam chybicka, pretoze ja som hral aj 1. klobasu a naozaj som ako uplne 1. vypadol pocas OPT! Len Vlado ma asi kvoli tomu nedal na vysledkovu listinu, ale ja som hral. Takze zisk a ROI budu o cosi nizsie. Vlado spomen si: ty a este jeden ste mali postupku s esom a ja som mal AA QQ a jak debil som dolozil do All inn
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: tabulka vysledkov
No vida, takze chybicka se vloudila, resil bych to jako Tour de France - vyloucit vedouciho muze! Nemam v tom zadny bocni zajem a sam tim asi ani nic moc neziskam :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Re: Re: Re: tabulka vysledkov
ja bych to resil vylocenim toho, kdo to nezapsal ;-) a byl bych na bedne :-D :-D :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: Re: tabulka vysledkov
AC, AP mate super napady, uz sa tesim na dalsi rocnik*IN LOVE*
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
to Zart
Tak to vis, kdyz to neslo vyhrat u pokeroveho stolu, tak to zkusime vyhrat od tzv. zeleneho stolu :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.