Poznáme termín MBA €50,000 GTD
Počet príspevkov: 23 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Poznáme termín MBA €50,000 GTD
GTD je čarovná formulka, ktorá pripomína ceny cestovných kancelárií typu Egypt letecky od 99 EUR. Ak idete na turnaj, nikde sa nedozviete, koľko percent z GTD dá herňa dole, zistíte to až po skončení registrácie. NIKTO a NIKDE neuvádza, či je to 5, 10, 15 ale 20% z "GTD". A robia to všetci, úplne všetci - Concord, Vegas, Banco, Kajot. Nechápem, prečo Vás rozčuľuje len tento prípad vo Vegas, ostatní to robia denne, je pravda, že pri menších sumách, ale robia. Je to zavedený systém, a my všetci to ako ovce akceptujeme. BTW, koľko z Vás pozná štruktúru a výšku rake-ov keď si sadne na cashku? Pokiaľ to je 10% hráčov, tak je to veľa. Sú to poplatky z Vašich peňazí a NIKTO a NIKDE neuvádza, koľko to je.
- malacan
- Založený: Aug 2015
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
malacan napísal:GTD je čarovná formulka, ktorá pripomína ceny cestovných kancelárií typu Egypt letecky od 99 EUR. Ak idete na turnaj, nikde sa nedozviete, koľko percent z GTD dá herňa dole, zistíte to až po skončení registrácie. NIKTO a NIKDE neuvádza, či je to 5, 10, 15 ale 20% z "GTD". A robia to všetci, úplne všetci - Concord, Vegas, Banco, Kajot. Nechápem, prečo Vás rozčuľuje len tento prípad vo Vegas, ostatní to robia denne, je pravda, že pri menších sumách, ale robia. Je to zavedený systém, a my všetci to ako ovce akceptujeme. BTW, koľko z Vás pozná štruktúru a výšku rake-ov keď si sadne na cashku? Pokiaľ to je 10% hráčov, tak je to veľa. Sú to poplatky z Vašich peňazí a NIKTO a NIKDE neuvádza, koľko to je.
teraz taras. v doublestare napr je vzdy pokial viem dodrzana garancia, a ztrhavaju az z toho co je nad garant 3%
na cashke som nemal nikdy problem s odpovedou kolko % je rake a aky je cap..
-
Stryko drzgros - Príspevky: 110
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 35 krát/9 krát
yegon napísal:cize cely pruser dopadol klasicky ako som ocakaval, vegas sa vyhovoril a zda sa ze následky neponesie lebo im na dalsi turnaj aj tak vsetci pridu
a potom ze neklam a nekradni ked sa ti nic nemoze stat - wp
je pekne ze teraz uz vsetko uvadzaju vopred a spravne tak ako by sme si to predstavovali, ale ak ich verejnost nepotresta neucastou na ich dalsich turnajoch tak takymi preslapmi ako bolo SKPS vlastne nic neriskuju - cisty freeroll
Ja by som s týmito hodnoteniami ešte počkal, nahrabať 333 entries nebude len tak a v prípade, že sa tak nestane, bude zaujímavé sledovať, či z toho niečo vykúzlia či nie teraz sa ukáže, nakoľko hráči GV ešte veria.
- amaterik
- Založený: Aug 2012
- Poďakoval/li: 10 krát/18 krát
Mily Yegon,kazdy ma narok na preslap-ved sme ludia.Alebo Ty si jeden z tych z 24 karatoveho zlata ? Neviem preco si voci Golden Vegas taky nabruseny.Co si si myslel,ze tam uz nikto nepride ????
Kolko korupcnych a podvodnych afer bolo odhalenych v sporte a ludia tipuju dalej ako najati !!!!
Kolko korupcnych a podvodnych afer bolo odhalenych v sporte a ludia tipuju dalej ako najati !!!!
- pincoil
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
je rozdiel preslap a niekoho ojebat
- kubo251
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/28 krát
pincoil napísal:Mily Yegon,kazdy ma narok na preslap-ved sme ludia.Alebo Ty si jeden z tych z 24 karatoveho zlata ? Neviem preco si voci Golden Vegas taky nabruseny.Co si si myslel,ze tam uz nikto nepride ????
- Magnus
- Založený: Okt 2011
- Poďakoval/li: 4 krát/75 krát
kazdy ma narok na preslap? bez trestu? bez priznania chyby a ospravedlnenia sa? zaujimava myslienka
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Pan Yegon ! Ale vsak pan doktor Mikus sa ospravedlnil,priznal pochybenia managementu a slubil polepsenie a vacsi doraz.Vsak aj na sude je vacsinou prvy trest podmienecny !!!! Nech Ta ta negativita bratku neznici.
- pincoil
Typicka slovenska mentalita,akokeby sa s tym uz pocita ze ta vsade ojebu,vsak ja si to zas vynahradim inde...
Teraz staci ospravedlnenie majitela a za 10 ci kolko rokov klamania a zavadzania hracov sa spravi hruba ciara a sme cisti ako lalie a ovce nam budu chodit dalej ako predtym
Uz musime len vymysliet nejaky iny sofistikovanejsi sposob ako ich podojit...
Teraz staci ospravedlnenie majitela a za 10 ci kolko rokov klamania a zavadzania hracov sa spravi hruba ciara a sme cisti ako lalie a ovce nam budu chodit dalej ako predtym
Uz musime len vymysliet nejaky iny sofistikovanejsi sposob ako ich podojit...
- Za tento príspevok od palo1973 poďakovali - 2:
- Luhar, Stryko drzgros
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Palko,
ak by platilo to co pises.tak Slovensko by sme mali uplne vymazat z mapy Europy.
ak by platilo to co pises.tak Slovensko by sme mali uplne vymazat z mapy Europy.
- pincoil
Počet príspevkov: 23 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 18 hostí.