Live report: Concord Deepstack €17,000 GTD finále

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Live report: Concord Deepstack €17,000 GTD finále

Odoslaťod Komedia 21 Aug 2015 07:40

Ved obv bol gtd prizepool 17k ...A strhli nejaké staf fee, čo je Std aj V iných turnajoch okolo sveta ;)
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod Magnus 21 Aug 2015 09:26

Kluby ziju z raku z cashky a nie z turnajov :-) ja za 3 hodiny na 1/2 necham viac klubu a dealerom(tips) ako podrbane fee. Takze klub by mal co najviac prilakat hracov na turnaj,neojebavat na formulaciach a cim viac ludi na turnaji, tym viac na cashke. Bude aj klub cely, aj hraci syti :-)
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod bapoker2010 21 Aug 2015 11:34

Mne išlo o to, že sa tu všetci odbavovali na GV a keď to isté spraví Concord, tak sú všetci ticho.
V mojom príspevku ku GV som písal presne to, čo ty, Komedia t.j. že nikto nemyslí na staff, jedlo,...takže sa do mňa nenavážaj...

Ja netvrdím, že mali vyplatiť 18.391 € (316*60-3%). Mali to spraviť štandardne t.j. 55+5 t.j. prizepool 55*316 je 17.380 € a zvyšok je pre klub.
Takto by to bolo úplne v poriadku a nikto by nemohol nič namietať.

Ale oni strhnú sumu, ktorú nikde nevysvetlili a najmä, aj keď turnaj pekne prezbierali, tak nedodržali garantovaný prizepool.
Majiteľ GV mal aspoň odvahu sa ospravedlniť a hľadal riešenie. Concord strká hlavu do piesku a hráči sú ticho.
bapoker2010

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod Komedia 21 Aug 2015 13:33

Magnus napísal:Kluby ziju z raku z cashky a nie z turnajov :-) ja za 3 hodiny na 1/2 necham viac klubu a dealerom(tips) ako podrbane fee. Takze klub by mal co najviac prilakat hracov na turnaj,neojebavat na formulaciach a cim viac ludi na turnaji, tym viac na cashke. Bude aj klub cely, aj hraci syti :-)

Tak to je jasné že žijú z rake a nie z turnajov, to ale neznamená dotovať turnaje a dobiehať to náhodne na CGs rake.
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod Magnus 21 Aug 2015 15:27

Komedia napísal:
Magnus napísal:Kluby ziju z raku z cashky a nie z turnajov :-) ja za 3 hodiny na 1/2 necham viac klubu a dealerom(tips) ako podrbane fee. Takze klub by mal co najviac prilakat hracov na turnaj,neojebavat na formulaciach a cim viac ludi na turnaji, tym viac na cashke. Bude aj klub cely, aj hraci syti :-)

Tak to je jasné že žijú z rake a nie z turnajov, to ale neznamená dotovať turnaje a dobiehať to náhodne na CGs rake.

Nikde netvrdim, ze ma klub turnaj dotovat, jasne pisem, ze ma hracov prilakat a to jednoznacnymi pravidlami, slusnostou a ustretovostou. Zabilo by klub uvadzat jasne, kolko kam ide? Ak bude klub ferovy v pravidlach, pride dostatok hracov a bude aj na dealerov, casnikov aj jedlo ci pitie a nemusia sa bat o overlay. Na turnaji stratovi nebudu a na cash zarobia. Co je na tom nepochopitelne?
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod obok 21 Aug 2015 18:46

osobne budem stále považovať kluby, ktoré udávajú buy-in vcelku (bez jasneho fee) za neseriózne ... čo je zlé napísať normálne napr. 50 + 8 ... a viem na čom som, príde nás 20 ľudí a hráme o 1000 a to, ako si to fee 8 rozdelí klub medzi ligu, dealerov a pod. ma nezaujíma ... chápem, že pri menších buy-inoch to fee v rozmedzí 12-17% nepokrýva náklady, ale napr. u našich západnych susedov som zažil "fun" turnaje 300 + 100 Kč, resp. fee bolo do buy-in 500 stále 100. Samozrejme, že enormne vysoké, ale bolo to dané vopred a buď s tým súhlasíš alebo tam nejdeš.
O pojme moneypool, resp. jasnom význame slova "garantované" je aj zbytočné niečo ešte viac písať.

Za tento príspevok od obok poďakovali - 2:
A_Rimmer, WNT
obok

Založený: Sep 2010
Poďakoval/li: 4 krát/8 krát

Odoslaťod WNT 21 Aug 2015 20:38

obok napísal:osobne budem stále považovať kluby, ktoré udávajú buy-in vcelku (bez jasneho fee) za neseriózne ... čo je zlé napísať normálne napr. 50 + 8 ... a viem na čom som, príde nás 20 ľudí a hráme o 1000 a to, ako si to fee 8 rozdelí klub medzi ligu, dealerov a pod. ma nezaujíma ... chápem, že pri menších buy-inoch to fee v rozmedzí 12-17% nepokrýva náklady, ale napr. u našich západnych susedov som zažil "fun" turnaje 300 + 100 Kč, resp. fee bolo do buy-in 500 stále 100. Samozrejme, že enormne vysoké, ale bolo to dané vopred a buď s tým súhlasíš alebo tam nejdeš.
O pojme moneypool, resp. jasnom význame slova "garantované" je aj zbytočné niečo ešte viac písať.

problem je ale že to robia všetky kluby na svk a mimo rozvadova to vyzera že fakt nič nema uroven.... :bad: ak je niekto seriozny dopredu sa ospravedlnujem ale velmi silno pochybujem su to proste budkove kasina to je vsetko.
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!