1. ročník OPT

Príspevky zo starej diskusie

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: No comment

Odoslaťod vlade 30 Júl 2007 07:45

No ja musim hrat tak, aby som ta vyradil co najskor, to znamena musim proti tebe ist allin aj s 7 2, inak nemam sancu.

Uvidime ako budeme sediet a ci budeme spolu pri stole ;)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: No comment

Odoslaťod acvonmilan 30 Júl 2007 07:50

No ano, je to rozdane docela jasne. Abys byl druhy, tak musis zitrejsi Klobasku vyhrat, to je prvni podminka. I kdybych nebodoval, tak Ti zadne jine umisteni nestaci. A zaroven musis doufat, ze neskoncim lip nez 9. - ale to bych musel dostat do ruky A A snad a byt ojeban, jinak si nedovedu predstavit co by mne nahnalo do allinu proti Tobe :-) A to jeste je moznost, ze na Klobasku nebudu - ale regnu se urcite, treba bych se i jako sitouter dostal na potrebne bodiky!
Obrázok používateľa
acvonmilan

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
OPT1 - 2. miesto (2)

No, myslim

Odoslaťod vlade 30 Júl 2007 08:24

ze ako sitout to mas v suchu, to je jasne, urcite pride hrat aj cstrike a ked hra on, tak mam tremu a nedari sa mi :-D. Vyhral som len turnaje kde on nehral. Podla mna to mas iste a ten tvoj kurz 1.15 sa mi velmi paci, mozem si ho u teba vsadit? ;-)
vlade

Re: No, myslim

Odoslaťod acvonmilan 30 Júl 2007 08:35

Vlado, muzes si vsadit, ale nemysli si, ze Te necham vsadit 1000usd a pak na tom prodelam kdyz druhy fakt skoncim :-D Vis co mne mrzi, ze jsem nevypsal kurz na to, ze Keso26 nakonec skonci pred Triomenem - to jsem absolutne cekal, ale po vcerejsku uz je zase pred nim, takze ted uz je to ocekavane. Ale nejaky kurz na tuhle dvojicku jeste vypisu, at je zabava a muzete si u mne par babek vsadit :-D Hmmm a kolik si chces na mne vsadit 40usd treba? At mas pripadne 6usd cista ruka? :-)
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

Re: Re: No, myslim

Odoslaťod vlade 30 Júl 2007 08:44

Povedz kolko je maximum, tolko vsadim, tam neni co riesit, to mas iste, navyse ked ten druhy ktory moze zariadit aby to nevyslo som ja (tym ze nevyhram turnaj to mas v suchu) :))))
vlade

Re: Re: Re: No, myslim

Odoslaťod acvonmilan 30 Júl 2007 08:55

Jsou tam urcite pro a proti na Tvoje druhe misto. Shrnul bych to asi takhle:
PROTI
- zatim jsi nikdy nevyhral dva turnaje po sobe
- v poslednich tydnech jsem nikdy neskoncil hur nez 9.
Navic by se museli sejit obe tyto podminky, abys to dokazal, logicky tedy neni co resit, ALE!!!
PRO
- je to moje proklata Klobaska a tam se muze stat cokoliv :-D

Tak jo Vlado, at mas pak alespon na nejakou krabicku cigaret na uklidneni nervu, prijimam od Tebe sazku ve vysi 50usd v kurzu 1,15 :-) Kdyz se nahodou neskutecne stane skutecnosti, tak budu mit alespon takovou naplasticku v podobne Tve propadle sazky :-D
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

AC

Odoslaťod keso26 30 Júl 2007 09:36

..jj, ja viem, ze sme boli all-in uz pre flop, ale nechcel som aby sa ten moj prispevok skoncil smutne :-D
..hehe a ake teda vypisujes kurzy na mna s Triomanom ? :) ..zaujimavostou je, ze vlastne vsetci (ak neratam Teba s vladom) mate svoje umiestnenie uz iste a v hre som uz ostal iba ja s Triomanom, kde paradoxne tiez uz o nic nejde :) ..kedze som ale sutazny tip, idem az do konca a chcem si svoju poziciu za kazdu cenu udrzat ;)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Tabulky

Odoslaťod acvonmilan 30 Júl 2007 15:21

Yegone, myslis ze bys mohl z tech dat udelat tabulky uspesnosti v jednotlivych hernach? Ve dvou uz je dohrano, tak postupne to nejak naskladat na web? :-)
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

Re: Tabulky

Odoslaťod APminer 30 Júl 2007 15:23

ty te statistice nedas pokoj, co ??? :-D :-D :-D
Obrázok používateľa
APminer

Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Re: AC

Odoslaťod acvonmilan 30 Júl 2007 15:23

To je jasne, mezi sestym a sedmym mistem uz neni v bonusu az takovy rozdil, takze tam jde opravdu spis o prestiz!
Ten kurz to je slozite, protoze sice vedes jen o dva body ale tak nejak si myslim ze uspejes, takze bych musel dat hodne maly kurz :-)
Navic uz si u mne vsadil 50usd Vlado, tak abych nakonec jeste neprisel na buben :-D
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!