Septembrová PokerPortal liga na DOXXbete o $1,150 a vecné ceny

Diskusia k herni DOXXbet poker

Re: Septembrová PokerPortal liga na DOXXbete až o $1,150 a vecné

Odoslaťod nooormalis 16 Sep 2015 20:06

aNdr3Jo napísal:
murded napísal:inak nemate niekto info kedy asi obnovia moznost hrat aj na Enete a ci vobec bude este mozne hrat na tejto herni cez Doxxbet?

Dobrý deň,

hrať poker na Enete prostredníctvom herne DOXXbet.com nebude možné z dôvodu ukončenia spolupráce medzi týmito dvoma spoločnosťami

Za pochopenie ďakujeme

Váš DOXXbet

Takže predpokladam že učet vytvorený cez doxxbet bude zrušený tiež ? :shock:
Obrázok používateľa
nooormalis

Založený: Jan 2015
Poďakoval/li: 12 krát/0 krát

Odoslaťod aNdr3Jo 17 Sep 2015 09:58

nooormalis napísal:
aNdr3Jo napísal:
murded napísal:inak nemate niekto info kedy asi obnovia moznost hrat aj na Enete a ci vobec bude este mozne hrat na tejto herni cez Doxxbet?

Dobrý deň,

hrať poker na Enete prostredníctvom herne DOXXbet.com nebude možné z dôvodu ukončenia spolupráce medzi týmito dvoma spoločnosťami

Za pochopenie ďakujeme

Váš DOXXbet

Takže predpokladam že učet vytvorený cez doxxbet bude zrušený tiež ? :shock:

Hráčske zostatky na ENET pokri boli presunuté našim hráčom na DOXXbet účty a ich účty ako píšete budú zrušené.

Za tento príspevok od aNdr3Jo poďakovali :
nooormalis
aNdr3Jo

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 113 krát/39 krát

Odoslaťod sslater 17 Sep 2015 19:06

dnesny turnaj bol tiež zrušený ?? či sa len nenazbieralo dosť hračov ?
sslater

Založený: Dec 2011
Poďakoval/li: 1 krát/3 krát

Odoslaťod refreshing 17 Sep 2015 19:10

Pekny podvecer prajem,

Vzhladom k tomu, ze dnes sa opat nekonala pokerportal liga, z dovodu nedostatocneho poctu hracov a to 8, mal by som dotaz.
Vcera sa konala kvalifikacia, z ktorej si odnieslo 10 vyhercov vstupenku do dnesneho turnaja, preto nevidim dovod aby sa turnaj nekonal.
Preto navrhujem adminom(kompetentym, ktory maju na to dosah)jednu malu upravu, a to,, aby vyhercovia vstupeniek z kvalifikacii nemali moznost registracie do hlavneho turnaja, ale aby boli do tohto turnaja registrovani automaticky, ihned po ukonceni kvalifikacie.
Predpokladam, ze hraci, ktori hrali a nasledne vyhrali kvalifikaciu, maju zaujem hrat main turnaj.

Vela stastia pri stoloch :fish: :fish: :fish:
refreshing

Založený: Jan 2012
Poďakoval/li: 1 krát/2 krát

Odoslaťod sslater 17 Sep 2015 19:22

tak nemyslim si že je to dobry napad, staci to iba spravne nastavit bez minimalnych počtov, napr. ja som bol tiež jeden s tych vyhercov vstupeniek, ale chcel som sa zaregistrovat až neskor (klasicky v neskorej registracii) a nejako som nekontroloval nastavenia turnaja :D
sslater

Odoslaťod Mister 17 Sep 2015 19:32

Ja si myslím, že by sa mala zrušiť neskorá registrácia a bolo by jasné kto chce hrať

Za tento príspevok od Mister poďakovali :
6vamp6
Mister

Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod refreshing 17 Sep 2015 19:37

ja si naopak myslim ze je to dobry napad :D neviem preco by mali mat vyhercovia kvalifikacie moznost late regu ak nie je dostatocny pocet hracov na jeho zacatie :D
Min pocet hracov je tam z dovodu ze ak by o 20 00 boli regnuti 2ja hraci a o 20 01 by bol vitaz a koniec turnaja, asi by to lige velmi neprospelo
refreshing

Poďakoval/li: 1 krát/2 krát

Odoslaťod haman 17 Sep 2015 19:39

dohram kvaldu, trafim ticket a regnem sa do turnaja. to je take zlozite?

resp. nehram kvaldu ked neviem ze zajtra nemam cas na turnaj...
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod Miyako 17 Sep 2015 19:55

refreshing napísal:Pekny podvecer prajem,

Vzhladom k tomu, ze dnes sa opat nekonala pokerportal liga, z dovodu nedostatocneho poctu hracov a to 8, mal by som dotaz.
Vcera sa konala kvalifikacia, z ktorej si odnieslo 10 vyhercov vstupenku do dnesneho turnaja, preto nevidim dovod aby sa turnaj nekonal.
Preto navrhujem adminom(kompetentym, ktory maju na to dosah)jednu malu upravu, a to,, aby vyhercovia vstupeniek z kvalifikacii nemali moznost registracie do hlavneho turnaja, ale aby boli do tohto turnaja registrovani automaticky, ihned po ukonceni kvalifikacie.
Predpokladam, ze hraci, ktori hrali a nasledne vyhrali kvalifikaciu, maju zaujem hrat main turnaj.

Vela stastia pri stoloch :fish: :fish: :fish:

S týmto návrhom súhlasím. Bolo by to určite lepšie z hľadiska plynulosti ligy, ak by sa hráči so vstupenkami neregistrovali sami, ale boli by registrovaní automaticky. Dnešné nenaplnenie stavu ma sklamalo, bohužiaľ som nemohol byť online už pred 20:00, ale stihol by som late reg. v prípade, Že by turnaj prebehol ako mal...Kvalifikácie nehrávam, ale ak by sa to nejak dalo vybaviť, tak som za to, aby boli výhercovia vstupeniek automaticky zaregistrovaní do turnaja a predišlo by sa tak nespusteniu turnaja z dôvodu nízkeho počtu hráčov.

Za tento príspevok od Miyako poďakovali - 2:
Giulietta, refreshing
Miyako

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod sslater 17 Sep 2015 20:10

tak ja som mal v plane hrat ten turnaj či by som tu vstupenku mal alebo nemal, ale zasadne sa uz neregistrujem do turnajov hned na zaciatku (šetri to vyerazne čas hrania). a vobec nerozumiem preco by mali byť ludia s kvalifikacie diskriminovaný že tam musia hrat od 20:00 ked ostatní si môžu dojisť kedy chce, ak tak dajte to bez neskorej registracie a mate vyrovnané šance :poklona:

Za tento príspevok od sslater poďakovali :
murded
sslater

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na DOXXbet poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!