Ben Tollerene: „Isildur1 je môj vysávač“

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Ben Tollerene: „Isildur1 je môj vysávač“

Odoslaťod admin 13 Okt 2015 12:06

Diskusia k článku: Ben Tollerene: „Isildur1 je môj vysávač“

V najnovšom podcaste od obľúbeného JoeIngram1 sa po druhýkrát objavil jeden z TOP predátorov na online high stakes PLO, ktorý je na vrchole potravinového reťazca už dlhé roky - Ben Tollerene a.k.a. Ben86 a.k.a. Bttech86 a.k.a. Hacker Ben a.k.a. End Boss.

Počas dlhého trojhodinového rozhovoru bol Ben viac uvoľnený ako v predošlom podcaste a odpovedal na množstvo pokrových otázok, ktoré nám dali opäť možnosť nazrieť do mysle hráča, ktorý je v najvyššom leveli.

Tollerene tiež rozoberal úspech na premiérovom $51,000 WCOOP High Roller evente, na ktorom dokázal zvíťaziť a odniesol si $616,500. Highlightom rozhovoru boli jednoznačne jeho názory na miláčika nosebleeds Viktor "Isildur1" Bloma. Ben uviedol, že je Viktor jeho vysávačom, ktorý pozbiera všetky peniaze na online high stakes, keď má upswing. A keď všetkých vyčistí, tak Ben čaká v rade, aby mu ich všetky zobral.

To však neznamená, že Tollerene pochybuje o talente Bloma: „Je to úžasný pokrový hráč. Keby sa staval k pokru rovnakým spôsobom ako ja, tak by mal všetky peniaze. Veci, ktoré robí intuíciou, čírym objemom rúk a súťaživosťou sú neskutočné. Prišiel na toľko vecí sám, pričom som si myslel, že len rozhadzuje peniaze alebo čo, ale nakoniec som pochopil tú teóriu aj ja. Proste...

Celý článok => Ben Tollerene: „Isildur1 je môj vysávač“
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!