November Nine 2015: Thomas Cannuli - najmladší člen FT je chránencom Jeffa Grossa

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

November Nine 2015: Thomas Cannuli - najmladší člen FT je chránencom Jeffa Grossa

Odoslaťod admin 20 Okt 2015 12:29

Diskusia k článku: November Nine 2015: Thomas Cannuli - najmladší člen FT je chránencom Jeffa Grossa

"Som tu a urobím všetko preto, aby som bol šampión." Aj to boli slová najmladšieho účastníka November Nine 2015. Pred štartom finálového stola je na 6. mieste no s najhlasnejším fanklubom sa chce pobiť o víťazstvo. Thomas Cannuli hráva síce poker už dlho, no prevažne sa venuje cash game.

Meno: Thomas Cannuli
Vek: 23 rokov
Národnosť: Americká
Doterajšie výhry v live turnajoch: $53,255
Najväčší úspech v live turnajoch: 691. miesto v main evente WSOP 2014

Najmladším členom finálového stola main eventu WSOP 2015 je Thomas Cannuli. Ako sám hovorí, doteraz o ňom veľa ľudí nepočulo, nakoľko o to sám nestál a nehrával veľa live turnajov. Respektíve, aj pri online hre sa venuje v drvivej väčšine cash game.

S pokrom začínal už pred šiestimi rokmi, kedy sa učil rozvíjať svoj potenciál pri nižších cash game. Postupne prešiel na väčšie cash game, či už online alebo live. Následne ho bolo čoraz častejšie vidieť v Turning Stone a Borgate, kde ho jeho kamarát Jeff Gross zoznámil s ďalšími svetovými hráčmi ako Brian Rast, Sorel Mizzi, či Antonio Esfandiari. Gross sa k Cannulimu vyjadril "Je to ako môj malý brat, taký chránenec."

Posledné obdobie však mladý Američan strávil skôr hraním online pokru v New Jersey v licencovaných herniach,...

Celý článok => November Nine 2015: Thomas Cannuli - najmladší člen FT je chránencom Jeffa Grossa
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!