November Nine 2015: Pierre Neuville - Podarí sa mu prekonať 41-ročný Mossov rekord?

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

November Nine 2015: Pierre Neuville - Podarí sa mu prekonať

Odoslaťod admin 02 Nov 2015 19:00

Diskusia k článku: November Nine 2015: Pierre Neuville - Podarí sa mu prekonať 41-ročný Mossov rekord?

Pierre Neuville dokázal, že aj v staršom veku sa dajú robiť krásne výsledky. A to stále nie je koniec. Na dosah má historický rekord. 72-ročný Pierre Neuville už ale jeden prekonal. Je najstarším účastníkom November Nine v hostórii. Ako sa mu počas main eventu darilo, ale tiež ako prebiehal jeho nielen pokrový život sa dozviete v článku.

Meno: Pierre Neuville
Vek: 72 rokov
Národnosť: Belgická
Doterajšie výhry v live turnajoch: $2,174,187
Najväčší úspech v live turnajoch: 2. miesto na WSOP 2014 v $5,000 No Limit Hold'em - Six Handed evente za ktoré zinkasoval $385,041

Medzi účastníkmi finálového stola main eventu WSOP je aj ikona svetového pokru, 72-ročný Pierre Neuville. Belgičana asi netreba moc predstavovať, má už za sebou nejeden pekný výsledok. No víťazstvo na WSOP ešte nemá napriek tomu, že až 19-krát skončil ITM. No o to väčšía výzva to pre neho je, že ak sa mu podarí náramok pre víťaza ukoristiť práve teraz, stal by sa najstarším víťazom main eventu WSOP a predbehol by tak aj legendárneho Johnny Mossa, ktorému sa to podarilo ako 67-ročnému v roku 1974.

Pierre Neuville vo svetovom pokri známy ako pozitívne mysliaci gentleman sa k svojmu postupu vyjadril nasledovne "Zlomil som rekord a som najstarší účastník November Nine. To znamená,...

Celý článok => November Nine 2015: Pierre Neuville - Podarí sa mu prekonať 41-ročný Mossov rekord?
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!