Obrovskú petíciu proti zmenám P****Stars podpísalo už takmer

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Obrovskú petíciu proti zmenám P****Stars podpísalo už takmer

Odoslaťod admin 26 Nov 2015 12:00

Diskusia k článku: Obrovskú petíciu proti zmenám P****Stars podpísalo už takmer tisíc hráčov sveta!

"We are all in!" top hráči pokru si povedali dosť proti zmenám, ktoré zaviedol nový vlastník Amaya najväčšieho pokrového online gigantu sveta a nikto nevie kde a kedy sa tieto zmeny zastavia. Otvorený list hráčskej komunity ako aj to kto sa už pod tento list podpísal nájdete tu...

Svetoví hráči fenomenálnej kartovej hry zvanej poker si povedali jedno veľké DOSŤ. Po postupnom uniknutí informácii zmien pre rok 2016 na verejnosť už nemohli ďalej len tak mlčať a rozhodli sa konať. Skupina high stakes hráčov na čele so slovenským top hráčom Masuronikem sa rozhodla vytvoriť petíciu resp. otvorený list pre Amayu, pod ktorý sa môže podpísať ktokoľvek, kto je nespokojný s povedzme likvidačným konaním vlastníkov tejto spoločnosti. Petíciu resp. otvorený list už podpísalo takmer tisíc hráčov a svoj súhlas resp. nesúhlas so zmenami môžete učiniť aj vy prostredníctvom tohto linku "We are all in!"

Milá Amaya,
Keď si kúpila P****Stars, myslela si, že sme iba skupina gamblerov, ktorých je potrebné obrať o všetky peniaze. Po ohlásení zmien na rok 2016 máme k tomu jasný dôkaz. Zmeny typu: zrušenie Supernovy Elite, zrušenie rakebacku pre hráčov high stakes cash game (od $5/$10 a...

Celý článok => Obrovskú petíciu proti zmenám P****Stars podpísalo už takmer tisíc hráčov sveta!
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Obrovskú petíciu proti zmenám P****Stars podpísalo už takmer

Odoslaťod hrac1001 26 Nov 2015 19:29

Nie je normálne obrať hráčov o to čo im patrí. Na druhej strane by bolo super, keby úplne zakázali akýkoľvek pomocný program hud a to nie len na ps, ale vo všetkých herniach.

Za tento príspevok od hrac1001 poďakovali :
tiger111
hrac1001

Založený: Sep 2013
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod Brejcinho 26 Nov 2015 19:43

No ale tisic hracov je skoro nic...Akoze keby to podpisalo 40% supernova elite hracov, to by bolo lepsie...kazdopadne drzim palce
Obrázok používateľa
Brejcinho

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 66 krát/41 krát

Odoslaťod Luhar 26 Nov 2015 23:38

Kolko profesionalov sa pod to nepodpisalo?
Luhar

Založený: Júl 2014
Poďakoval/li: 48 krát/0 krát

Odoslaťod Xaress 27 Nov 2015 10:14

Je možné, že to nepodpísali pretože o tom ani netušia. Asi by bolo veľmi naivné si myslieť, že im to nevadí :)
Xaress

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 41 krát/19 krát

Odoslaťod Xaress 27 Nov 2015 10:16

Sám som o tom nevedel, až pokiaľ som sa nerozprával s PlayeromSVK na túto tému a až on mi ukázal čo sa deje vo svete.
Xaress

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 41 krát/19 krát

Odoslaťod Luhar 27 Nov 2015 11:11

Osobne na starsoch nehravam, a tak mi to nejako momentalne neprekaza....To, ze im znizili peniaze z BONUSOV je vec firmy, ale je pravda, ze im to mohli dat pol roka dopredu vediet. Napriklad taky iPoker ten znizil o polovicu rake back (rake v sieti iPoker je podstatne vyssi ako na starsoch) len tak zo dna na den a bolo. A ak sa ti nepacilo, tak si mohol ist inam a ziadne peticie sa nepodpisovali. A stale je tam dostatok ludi, co to hravaju a stale sa to tam oplati hrat.

Rozumiem, ze su hraci nahnevani, lebo im idu zobrat nejake percento z penazi z BONUSU (nie z hry)

BONUS je ale nieco, co ti firma dava navyse podla mna.

Pamatam si, ked tu bola peticia za zrusenie "Spin and Go"....To bola este len fraska :) ....Vypocty, ktore boli pouzite, ako sa to nebude dat porazat a ako to znici cely poker a podobne. Realita teraz je taka, ze to donieslo novych hracov do herne a vela profesionalov to zacalo dokonca hravat a vydavaju rozne videa a clanky a knihy, ako sa to da porazat. Myslim si, ze problem je v tom, ze PRO si uz zvykli na iste pohodlie a brania sa akejkolvek zmene, i ked tato je pre nich samozrejme negativna, lebo im zobere nejake peniaze. Ale tak isto sa burili zakazdym, ked prichadzali nove formy pokru, ci uz hyper turbo a tak dalej.

Niekedy mam taky pocit, ze tito PRO si mozno myslia, ze STARS patria im, ze je to ich podnik, ze ho oni riadia, a preto privitaju len zmenu smerom knim. Napriklad uplne znizenie poplatkov, zvysenie odmien a podobne. No bohuzial STARS nie je ich podnik, a ked sa STARS rozhodnu drbnut ruletu do stredu pokroveho stola, aby prilakali dalsich gamblerov, tak to spravia a pocas turnu si este stihne clovek stavit na "cervenu" ci "ciernu".

Prepacte, ak som bol moc utocny. Ak som nieco zle napisal a nie je to tak, kludne ma opravte. Ja velice rad zmenim svoj nazor na tieto veci. Nemam s tym najmensi problem. Je to len moj subjektivny pohlad na situaciu.
Luhar

Odoslaťod AlfaZz 27 Nov 2015 15:10

Luhar napísal:Osobne na starsoch nehravam, a tak mi to nejako momentalne neprekaza....To, ze im znizili peniaze z BONUSOV je vec firmy, ale je pravda, ze im to mohli dat pol roka dopredu vediet. Napriklad taky iPoker ten znizil o polovicu rake back (rake v sieti iPoker je podstatne vyssi ako na starsoch) len tak zo dna na den a bolo. A ak sa ti nepacilo, tak si mohol ist inam a ziadne peticie sa nepodpisovali. A stale je tam dostatok ludi, co to hravaju a stale sa to tam oplati hrat.

Rozumiem, ze su hraci nahnevani, lebo im idu zobrat nejake percento z penazi z BONUSU (nie z hry)

Pamatam si, ked tu bola peticia za zrusenie "Spin and Go"....To bola este len fraska :) ....Vypocty, ktore boli pouzite, ako sa to nebude dat porazat a ako to znici cely poker a podobne. Realita teraz je taka, ze to donieslo novych hracov do herne a vela profesionalov to zacalo dokonca hravat a vydavaju rozne videa a clanky a knihy, ako sa to da porazat. Myslim si, ze problem je v tom, ze PRO si uz zvykli na iste pohodlie a brania sa akejkolvek zmene, i ked tato je pre nich samozrejme negativna, lebo im zobere nejake peniaze. Ale tak isto sa burili zakazdym, ked prichadzali nove formy pokru, ci uz hyper turbo a tak dalej.

Niekedy mam taky pocit, ze tito PRO si mozno myslia, ze STARS patria im, ze je to ich podnik, ze ho oni riadia, a preto privitaju len zmenu smerom knim. Napriklad uplne znizenie poplatkov, zvysenie odmien a podobne. No bohuzial STARS nie je ich podnik, a ked sa STARS rozhodnu drbnut ruletu do stredu pokroveho stola, aby prilakali dalsich gamblerov, tak to spravia a pocas turnu si este stihne clovek stavit na "cervenu" ci "ciernu".

Prepacte, ak som bol moc utocny. Ak som nieco zle napisal a nie je to tak, kludne ma opravte. Ja velice rad zmenim svoj nazor na tieto veci. Nemam s tym najmensi problem. Je to len moj subjektivny pohlad na situaciu.

V podstate máš vo veľa veciach pravdu, ale problém je trochu niekde inde. Ide o to, že keby prišli s týmito zmenami od roku 2017, určite by to takúto vlnu nevôle nespustilo. TOP regovia tvrdo počos roku 2015 dreli, narejkovali nezmyse penazi na to, aby im pár týždňov pred koncom roku oznámili, že vlastne všetko s čím počítali a s čím vlastne do toho išli, už od roku 2016 neplatí a tu nejde o malé peniaze. Väčšina z nich investovala do SnG-čiek miliony dolárov. Nedá sa porovnávať s rekreačnými hráčmi a low stack regmi. Celkovo si P****Stars dosť podkopáva nohy trapnými promo akciami, kde za 100 usd dostanú hráči bonus 1usd!!!
Obrázok používateľa
AlfaZz

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 200 krát/51 krát

Odoslaťod Luhar 27 Nov 2015 16:16

AlfaZz napísal:
Luhar napísal:Osobne na starsoch nehravam, a tak mi to nejako momentalne neprekaza....To, ze im znizili peniaze z BONUSOV je vec firmy, ale je pravda, ze im to mohli dat pol roka dopredu vediet. Napriklad taky iPoker ten znizil o polovicu rake back (rake v sieti iPoker je podstatne vyssi ako na starsoch) len tak zo dna na den a bolo. A ak sa ti nepacilo, tak si mohol ist inam a ziadne peticie sa nepodpisovali. A stale je tam dostatok ludi, co to hravaju a stale sa to tam oplati hrat.

V podstate máš vo veľa veciach pravdu, ale problém je trochu niekde inde. Ide o to, že keby prišli s týmito zmenami od roku 2017, určite by to takúto vlnu nevôle nespustilo. TOP regovia tvrdo počos roku 2015 dreli, narejkovali nezmyse penazi na to, aby im pár týždňov pred koncom roku oznámili, že vlastne všetko s čím počítali a s čím vlastne do toho išli, už od roku 2016 neplatí a tu nejde o malé peniaze. Väčšina z nich investovala do SnG-čiek miliony dolárov. Nedá sa porovnávať s rekreačnými hráčmi a low stack regmi. Celkovo si P****Stars dosť podkopáva nohy trapnými promo akciami, kde za 100 usd dostanú hráči bonus 1usd!!!

Jasne Alfa, ved to som aj spominal, ze jedine, na co sa mozu hnevat je, ze im to aspon pol roka nedali dopredu vediet, alebo kludne aj rok...Toto jedine s nimi suhlasim a je to nefer, ak vstupuju do hry hraju za urcitych podmienok a na onci roka im to zmenia....Ale ostatne, co tam spominaju v peticii (ze si pchaju STARS vacky peniazmi) je celkom mimo....Kazda firma a kazy podnikatel chce mat stale viac a viac ziskov. O tom je podnikanie.

A este dalsia vec, neviem ko to je pocet alebo percento podielu rekreacnych + low stakes hracov a profesionalov....kto im kolko penazi zaraba a komu kolko davaju....predpokladam, ze to maju celkom dobre vyratane vsetko....Ja osobne si myslim (nemam to samozrejme nicim podlozene, a preto to neberte ako fakt), ze ovela viac hracov im tam zaraba co su prave rekreacni hraci ako PRO....Myslim si, ze to maju nastavene cely system na tom, cim viac hracov, tym viac penazi a treba nejako prave spodne vrstvy podporit....Samozrejme potrebuju aj par PRO. Ich potrebuju na nieco ako reklamu, aby videli zaciatocnici, ze sa da zbohatnut a podobne.

Ked tak pozeram na tu peticiu, tak je tam neuveritelne malo hracov podpisanych a predpokladam, ze nie vsetko su dokonca PRO, ze len nejake percento z nich. Ked by som dal len do pomeru, kolko hracov tam je teraz v herni, co to prave hra a ludi z peticie, tak je to nieco okolo 1% stazovatelov...Co zvysok?....nemyslim si, ze nevedia ludia (PRO) o tejto akcii, a ze nevedia o peticii, ze by sa tam podpisali.

Samozrejme im ale drzim palce a budem len rad, ak sa im podari dosiahnut svoj ciel, a tak pomoct dlhodobo a dobre hrajucim hracom ci grinderom, kt. do toho investuju neuveritelne usilie a cas.
Luhar

Odoslaťod TomMolivan 29 Nov 2015 10:46

Luhar napísal:Rozumiem, ze su hraci nahnevani, lebo im idu zobrat nejake percento z penazi z BONUSU (nie z hry)

Toto je medzi rekreačnými hráčmi dosť mylná a bohužiaľ veľmi rozšírená predstava o nových VIP podmienkach. Skuśim na príklade:

Herňa má taký rake, kde mesačne za X volume
a) odovzdáš 1000$ na poplatkoch a herňa ti 30% vráti ako "bonus" = platíš 700$ fees
b) odovzdáš 700$ na poplatkoch a herňa ti 0% vráti ako "bonus" = platíš 700$ fees

Nemôžeš predsa povedať "tých $300 čo si dostal ako bonus, to ti firma dala navyše, nemusel si dostať nič, tak neplač," keď tieto peniaze pochádzajú z $1,000, ktorý ti herňa predtým vzala na poplatkoch. To, že sa to volá bonus alebo rewards je úplne jedno - v konečnom dôsledku je to len marketingové narábanie s tým, koľko hráči herni platia na poplatkoch (ktoré podľa príspevkov podobných tomu, ktorý citujem, očovidne funguje). Kľudne nech P****Stars zruší aj úplne všetky rewards - pokiaľ zároveň zníži rake. Faktom ostáva, že týmito zmenami P****Stars poplatky zvyšuje a zvyšuje ich úplne pre všetkých.

Luhar napísal:Myslim si, ze problem je v tom, ze PRO si uz zvykli na iste pohodlie a brania sa akejkolvek zmene, i ked tato je pre nich samozrejme negativna, lebo im zobere nejake peniaze. Ale tak isto sa burili zakazdym, ked prichadzali nove formy pokru, ci uz hyper turbo a tak dalej.

Niekedy mam taky pocit, ze tito PRO si mozno myslia, ze STARS patria im, ze je to ich podnik, ze ho oni riadia, a preto privitaju len zmenu smerom knim.

Len ešte raz zopakujem, že P****Stars týmito zmenami berie peniaze všetkým. Každý hráč bude od nového roku zarábať menej a prehrávať viac. Ok, ChromeStars dostanú mesačne o 30 centov (!!) viac.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 39 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!