Brejciho blog
Re: Brejciho blog
November challenge
Hands 46795/50000
VPP 6710/7500
Videa 29/30
Chcel som odohrat viac, ale dost ma to sekalo posledne session, takze to radsej vypnem skor a zajtra poobede odohram viac...ajtak mi tie hry pridu najlepsie poobede a v decembri sa zameram hlavne na tie casy...
GL all & grindu zdar !
Hands 46795/50000
VPP 6710/7500
Videa 29/30
Chcel som odohrat viac, ale dost ma to sekalo posledne session, takze to radsej vypnem skor a zajtra poobede odohram viac...ajtak mi tie hry pridu najlepsie poobede a v decembri sa zameram hlavne na tie casy...
GL all & grindu zdar !
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
November challenge
Hands 48504/50000
VPP 7016/7500
Videa 30/30
November som zacal 20 BI downswingom na NL20, potom som to re-buildoval na NL10 a postupne na NL20 az som sa dostal do profitu a teraz zas za dva dni 10 BI downswing na NL20 Akoby vzdy, ked uz to vyzera dobre, ze to ide podla predstav musi prist preventivne rana pod pas
Na najblizsiu session zapnem iba 4 stoly. Asi este zahram dnes, mozno aj dvakrat, uvidim podla toho, ako to pojde...
GL all & grindu zdar !
Hands 48504/50000
VPP 7016/7500
Videa 30/30
November som zacal 20 BI downswingom na NL20, potom som to re-buildoval na NL10 a postupne na NL20 az som sa dostal do profitu a teraz zas za dva dni 10 BI downswing na NL20 Akoby vzdy, ked uz to vyzera dobre, ze to ide podla predstav musi prist preventivne rana pod pas
Na najblizsiu session zapnem iba 4 stoly. Asi este zahram dnes, mozno aj dvakrat, uvidim podla toho, ako to pojde...
GL all & grindu zdar !
-
Kokos, ja chcem hrat poker a tu mam hlavu v smutku z 10 BI swingu
Asi mi uz sibe no
Nevadi, ideme zabrat...ved sme na konci
Asi mi uz sibe no
Nevadi, ideme zabrat...ved sme na konci
-
November challenge
Hands 49261/50000
VPP 7132/7500
Videa 30/30
No dnes som zistil, ze moj "autopilot" ktoremu sa snazim co najviac vyhybaj obv., ma brutalny sizing tell, ktory zacalo targetovat vela regov, za co im aj v podstate dakujem, ze ma na to upozornili
GL all & grindu zdar !
Hands 49261/50000
VPP 7132/7500
Videa 30/30
No dnes som zistil, ze moj "autopilot" ktoremu sa snazim co najviac vyhybaj obv., ma brutalny sizing tell, ktory zacalo targetovat vela regov, za co im aj v podstate dakujem, ze ma na to upozornili
GL all & grindu zdar !
-
November challenge
Hands 51367/50000
VPP 7512/7500
Videa 31/30
112,5 hodin hrania a cca 40 hodin studia...Po dlhej dobe som sa posunul o stupienok vyssie, na NL20. Zo zaciatku sa mi vobec nedarilo, ale potom som poriadne studoval a slo to lepsie. Teraz na konci mesiaca slabsi downswing + run pod EV, ale to sa spravi...
Neviem, kolko budem hrat v decembri, ale pravdepodobne platinu neobhajim...No vyhodou vsak bude to, ze budem moct hrat kedy budem chciet a budem sa maximalne zameriavat na table selection.
Ale konecne som splnil svoju mesacnu challengeee
A jeden vtipny rozhovor na zaver Nanonoko & Trueteller
GL all & grindu zdar !
Hands 51367/50000
VPP 7512/7500
Videa 31/30
112,5 hodin hrania a cca 40 hodin studia...Po dlhej dobe som sa posunul o stupienok vyssie, na NL20. Zo zaciatku sa mi vobec nedarilo, ale potom som poriadne studoval a slo to lepsie. Teraz na konci mesiaca slabsi downswing + run pod EV, ale to sa spravi...
Neviem, kolko budem hrat v decembri, ale pravdepodobne platinu neobhajim...No vyhodou vsak bude to, ze budem moct hrat kedy budem chciet a budem sa maximalne zameriavat na table selection.
Ale konecne som splnil svoju mesacnu challengeee
A jeden vtipny rozhovor na zaver Nanonoko & Trueteller
Spoiler:
GL all & grindu zdar !
-
Wee, dnes dosiahnuta dalsia meta v podobe trojciferneho stacku
Inac natacal som dnes video na leakfinder, ktory som vyhral u Katrisoneho a stiahol som si trial verziu camtasie, takze mozno natocim este par videi...Ak by mal niekto zaujem a chut mi spravit leakfinder, budem viac nez rad
Zatial prajem pevne nervy a pamatajte, ze tableselection je dolezita
GL all & grindu zdar !
Inac natacal som dnes video na leakfinder, ktory som vyhral u Katrisoneho a stiahol som si trial verziu camtasie, takze mozno natocim este par videi...Ak by mal niekto zaujem a chut mi spravit leakfinder, budem viac nez rad
Zatial prajem pevne nervy a pamatajte, ze tableselection je dolezita
GL all & grindu zdar !
-
No vidim ze to tu riadne zije v blog sekcii
Ja si pomalicky pinkam NL20, davam doraz na table selection a s vysledkami som spokojny, akurat volume troska vyssie by nezaskodilo. Kedze som troska zanedbaval studium poslednu dobu, idem si pozriet red line rampage, na co som pocul velmi dobre ohlasy
GL all & grindu zdar !
Ja si pomalicky pinkam NL20, davam doraz na table selection a s vysledkami som spokojny, akurat volume troska vyssie by nezaskodilo. Kedze som troska zanedbaval studium poslednu dobu, idem si pozriet red line rampage, na co som pocul velmi dobre ohlasy
GL all & grindu zdar !
-
Narazil som na velmi dobry clanok od w34z3l-a tykajuci sa shotovania vyssieho limitu, ak by niekoho zaujimal,nech sa paci...
Cez vikend planujem odohrat...no proste co najviac, lebo je to moj posledny volny vikend tohto roka
GL all & grindu zdar !
Cez vikend planujem odohrat...no proste co najviac, lebo je to moj posledny volny vikend tohto roka
GL all & grindu zdar !
-
Siiiiick
-
Brejcinho napísal:Siiiiick
chalan dal viac live & timing tells ako dam ja za 2 mesiace dokopy imo
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.