FR/6max grind - magorko
Re: FR/6max grind - magorko
nejaky update?
- Name368
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 12 krát/2 krát
poprosil by som kazdeho, komu zalezi na buducnosti pokru aby sa zucasntil strajku ktory zacina za 7 hodin (polnoc prveho decembra ET cas) a bude trvat 72 hodin (3 dni) viac info https://www.youtube.com/watch?v=ntncu_LfT3g
co sa tyka updatov tak neni co updatovat, vysledky uz postovat nechcem a tento blog bol hlavne o tom ako sa mi dari, mozno v buducnosti sem dam nejaku ruku alebo graf ak bude fakt nejaky rekordny den, ale mesacne vysledky ani by stakes uz postovat nebudem
co sa tyka updatov tak neni co updatovat, vysledky uz postovat nechcem a tento blog bol hlavne o tom ako sa mi dari, mozno v buducnosti sem dam nejaku ruku alebo graf ak bude fakt nejaky rekordny den, ale mesacne vysledky ani by stakes uz postovat nebudem
- magorko
- Poďakoval/li: 17 krát/209 krát
Kedže sa diskusia k štrajku na PS rozbehla viac, presunul som ju do osobitnej témy, aby sme tým nespamovali magorkov blog.
Ak sa chce niekto vyjadriť k štrajku, tak prosím pokračujte v téme tu:
poker-novinky/diskusia-k-strajku-hracov-na-ps-presunuta-z-magorkovho-blogu-t19564.html#p212900
Ak sa chce niekto vyjadriť k štrajku, tak prosím pokračujte v téme tu:
poker-novinky/diskusia-k-strajku-hracov-na-ps-presunuta-z-magorkovho-blogu-t19564.html#p212900
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
- allsam
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
marec bol moj najlepsi mesiac, tak ho postnem
k tomu mtt bink +20k a pekny rakeback, celkovo cca +80k
k tomu mtt bink +20k a pekny rakeback, celkovo cca +80k
- Za tento príspevok od magorko poďakovali - 6:
- Brejcinho, DevilMayCry, haman, Hendo999, Stanley VII, WolfiKxx
- magorko
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
jul pre mna konci a je tu dalsi najlepsi mesiac , profit uz komentovat nebudem, ale postnem sem graf v bb, pomaly budem uz hrat aj nejake 2k hry, tak dufam ze to neskonci katastrofalne
- Za tento príspevok od magorko poďakovali - 3:
- nabokow, nakedandfamous, Stanley VII
- magorko
Koľko hodín zvykneš dávať každý mesiac ?
- vlk25
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 35 krát/5 krát
Sick grafy tak predsa mozno budeme o tebe citat ako duelis proti isildurovi myslim ze s takymto skillom uz asi aj mas na porazanie hs stolov...
Inak coachujes este svoju skupinu kamosov? Tiez sa im dari?
Inak coachujes este svoju skupinu kamosov? Tiez sa im dari?
- Name368
- Poďakoval/li: 12 krát/2 krát
cca 120 hodin mesacne odohram, urcite mam dostatocny skill na porazanie high stakes stolov s rekreacnym hracom, len roll na to nemam, 2k shot nevysiel podla predstav takze zase davam rebuild a potom budem skusat znova snad uz sa druhy krat chytnem, proti top hracom sa nechystam v buducnosti vobec hrat myslim ze to nema zmysel vzhladom k tomu akym smerom sa poker ubera, momentalne sa snazim len zarobit co najviac penazi nez to cele skonci , uz som porazil svoj najlepsi rok v profite takze idem spravnym smerom, dufam ze bude este par super mesiacov a ak sa chytnem na 2k tak buduci rok bude este lepsi
- magorko
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.