od FIproSH 20 Dec 2015 02:43
Ako som tento podnik chválil, tak ho po pár skúsenostiach doslova a do písmena môžem osrať.
V prvom rade tá "smotánka turbo-kokotov" čo tam chodí, to je niečo neskutočné, Bancu sa podarilo jedno úplne dokonale, stiahnúť dementov z celého šíreho okolia (cez Golden, CCC, Žilinu až po ďaleký východ), ktorí sa tvária, že zožrali strašnú múdrosť sveta a myslia si, že keď na mňa bude civieť pol hodiny a potom mi zahodí so slovami "ale bol som lepší", tak sa z nich poseriem..
Znoška dementov a nič viac.
Ale čo je podstatné pre podnik ako taký, tiež som to FEE prvýkrát platil s otvorenou hubou, pretože neviem, v ktorom vesmíre je toto normálne a môžem sa im vysrať na celé kvalifikácie a podobné chujoviny, keďže aj tak platím za 200e turnaj 50e, nerátajúc, že kvaldy si nastavíte na nezmyselné unl.rebuy, re-entry, re-ste kokoti a pod.
A dealeri? Hneď na začiatok, česť tým, ktorí to robia už pár rôčkov a sú na úrovni, že je ich škoda na SVK, ale ten odpad, čo tam máte skrytý medzi tými dobrými.. jeden sa tvári, že hovorí do vzduchu, filozofuje nad tým, prečo má chrúst krámy a dážďovka nie a pritom uráža hráčov pri stole alebo turbo-jebo, ktorý vykúzli "sako" (za ktoré síce nemôže..) a zasmeje sa hráčovi do tváre atď atď..
Vy sa potom čudujete, že takýmto dementom človek nadáva? Veď keď je j****** a myslí si, že môže všetko, tak sa k nemu treba správať tak, ako sa správa on ku mne, povedal som, nesedíš celý deň len za pokrovým stolom, ale musíš sa do toho kasína aj nejako dostať a kanálmi chodiť isto nebudeš, tak opatrne s výrokmi a správaním sa, keď máš raz "mundúr" a tváriš sa, že si špička v tom čo robíš, tak si odpusti svoje emočné výkyvy, pretože potom si ich neodpustia ani hráči.
Takže jedno sa podarilo naozaj, stiahli ste ľudí z iných klubov, namotali ich na "nový poker" a postupne sa meníte na také isté "exkluzívne podniky" ako sú po celej BA a Slovenskom naprieč.
Nech žije gambling, smrť pokru.