V Monte Carlo Košice cez sviatky Štefanský Špeciál s garanci

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

V Monte Carlo Košice cez sviatky Štefanský Špeciál s garanci

Odoslaťod admin 22 Dec 2015 11:10

Diskusia k článku: V Monte Carlo Košice cez sviatky Štefanský Špeciál s garanciou €5,000

Monte Carlo Košice si už tradične pre hráčov pripravilo zaujímavý Štefanský turnaj. Tentokrát sa bude hrať s peknou garanciou až €5,000. Na turnaj sa môžete aj kvalifikovať. Všetky potrebné info nájdete v článku.

Monte Carlo Košice si na sobotu 26.12. pripravilo pre hráčov Štefanský Špeciál s garanciou €5,000 a buy-inom €45+€5 2x re-entry. Začiatok je naplánovaný na 18:00. Dve hodiny pred jeho štartom budú mať hráči k dispozícii aj kvalifikáciu, vďaka ktorej sa na turnaj môžu dostať iba za €4+€1. Kvalda je re-entry a na postup sú garantované 3 tickety v celkovej hodnote €150.

Počiatočný stack v Štefanskom Špeciál turnaji s garanciou €5,000 GTD je 12,000 chipov. Za využitie re-entry dostanete 16,000 chipov. Dĺžka levelov je 30 minút a so štruktúrou Monte Carlo Masters tak ponúkajú komfortný priestor na hru. Začína sa pri blindoch 50/100, ďalej sa pokračuje: 75/150, 100/200, 150/300, 150/300/25, 200/400/50, 300/600/75, 400/800/100, 500/1,000/100, atď.. Celú štruktúru nájdete na stránkach Monte Carla tu. Registráciu je možné využiť do konca 8. levelu. Za €5 majú hráči možnosť zakúpenia dealer add-onu (3,000 chipov).

Turnaj patrí do série turnajov, v ktorých môžete získať body do rebríčka ligy hráčov a zabojovať o...

Celý článok => V Monte Carlo Košice cez sviatky Štefanský Špeciál s garanciou €5,000
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: V Monte Carlo Košice cez sviatky Štefanský Špeciál s garanci

Odoslaťod nahodicka111 22 Dec 2015 12:22

Dealer add on je pri tomto turnaji totalny nezmysel.to radsej bolo treba dat 50+5 a 15000 chipov.a to uz je normal.aky je v tom rozdiel ? Alebo tym,ze buy in je 45 sa robi vyhoda pre socialne slabsich? Aby si ho mohli zahrat aj ti,ktori uz nenaskrabu 55 ?alebo sa nedajboze obavame pri byu ine 45,ze sa nevyzbiera garancia ? Zbytocna komplikacia pri konkretne tomto turnaji pre pokladnu a registraciu.Vy tam niekedy aj logicky uvazujete,pokermasters ? a taky turnaj sa 26.12. ma pre komfort hracov zacinat o 16.00,aby pri spomenutej hratelnej strukture sa pri cca 110 ludoch nehral az do rana bieleho. :shock:
P.S.Ze 2×re entry to ani nekomentujem.
nahodicka111

Založený: Nov 2015
Poďakoval/li: 0 krát/7 krát

Odoslaťod nahodicka111 22 Dec 2015 12:56

A este nieco zaujimave som si v detailoch turnaja vsimol.STEFANOVIA NEPLATIA FEE.Neviem preco je prave toto meno zvyhodnene pocas tohto turnaja ?Lebo sa hra na Stefana? Niekto by sa mohol aj urazit,predsa Marian,Marek,Zaneta,Vendelin ci ine nie su menej hodnotne. Alebo mate pre kazde meno pocas roka pripraveny bonus 5 eur v podobe turnajoveho fee zadarmo?
nahodicka111

Odoslaťod Princezna72 22 Dec 2015 14:57

Ja som si tiež všimla jednu zaujímavú vec... Ľudia ktorí sú zahalení rúškom anonymity sú neskutoční hrdinovia.
Jediné čo mi je divné je, že ešte nemáte svoje pokrové kluby kde by ste všetkým hráčom vyhoveli, pretože teoreticky to všetci zvládate: ako sa má čo robiť aj organizovať, kedy a prečo. Tak je pre mňa nepochopiteľné, prečo by sa tento talent nemal preniesť aj do reálu, kde by ste slovenskej pokrovej scéne predviedli dokonalosť v pravom slovazmysle.

Tiež mám pre Teba tip, ja Ti to Fee zaplatím len aby som si mohla povedať že zbierku dokonálych mám pre rok 2015 kompletnú.
Prajem pekné sviatky ;)
Obrázok používateľa
Princezna72

Založený: Okt 2015
Poďakoval/li: 11 krát/5 krát

Odoslaťod ferok 22 Dec 2015 15:38

odkedy nepijes,celkom mudro pises :P
ferok

Založený: Dec 2014
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Princezna72 22 Dec 2015 15:42

Feri nevtieraj sa, Ty si budeš musieť počkať na fee free do októbra :D :D
Obrázok používateľa
Princezna72

Založený: Okt 2015
Poďakoval/li: 11 krát/5 krát

Odoslaťod pokermasters 22 Dec 2015 15:45

nahodicka111 napísal:Dealer add on je pri tomto turnaji totalny nezmysel.to radsej bolo treba dat 50+5 a 15000 chipov.a to uz je normal.aky je v tom rozdiel ? Alebo tym,ze buy in je 45 sa robi vyhoda pre socialne slabsich? Aby si ho mohli zahrat aj ti,ktori uz nenaskrabu 55 ?alebo sa nedajboze obavame pri byu ine 45,ze sa nevyzbiera garancia ? Zbytocna komplikacia pri konkretne tomto turnaji pre pokladnu a registraciu.Vy tam niekedy aj logicky uvazujete,pokermasters ? a taky turnaj sa 26.12. ma pre komfort hracov zacinat o 16.00,aby pri spomenutej hratelnej strukture sa pri cca 110 ludoch nehral az do rana bieleho. :shock:
P.S.Ze 2×re entry to ani nekomentujem.

Dobrý deň.
Tento turnaj je takto nastavený preto, lebo sme vychádzali z konceptu Summer Special turnaja, ktorý bol s 8.000 GTD a čipy na ňom boli nastavené na 10.000/15.000.
Kvôli lepšej hrateľnosti boli stacky hráčom navýšené na 12.000/16.000 a taktiež umožnený Dealer Add-on, ktorý aj pri neskoršom príchode v 7./8. lvl stále umožňuje začať turnaj s pohodlným stackom. Na tomto turnaji, ani na žiadnom inom, nie je problém s evidenciou Dealer Add-onov.
Summer Special sa hral od 17:00 do 6:50 pri 222 entries a Štefanský špeciál by sa mal pri očakávaných 120 entries dohrať okolo cca. 5-tej hodinny rannej, pri začiatku o 18:00. Začiatok turnaja v inom období by bol o 17:00, ale vzhľadom na to že sú vianočné sviatky a hrá sa nám predtým aj kvalifikácia je začiatok o 18:00 rozumným kompromisom.

nahodicka111 napísal:A este nieco zaujimave som si v detailoch turnaja vsimol.STEFANOVIA NEPLATIA FEE.Neviem preco je prave toto meno zvyhodnene pocas tohto turnaja ?Lebo sa hra na Stefana? Niekto by sa mohol aj urazit,predsa Marian,Marek,Zaneta,Vendelin ci ine nie su menej hodnotne. Alebo mate pre kazde meno pocas roka pripraveny bonus 5 eur v podobe turnajoveho fee zadarmo?

Na štefanskom turnaji je to už tradícia. V septembri sme mali turnaj, v ktorom mali Márie prvý buy-in zadarmo.
Naposledy upravil pokermasters dňa 22 Dec 2015 16:04, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
pokermasters

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 2 krát/2 krát

Odoslaťod ferok 22 Dec 2015 15:56

vychadza to na utorok.smola :(
ferok

Založený: Dec 2014
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod nahodicka111 22 Dec 2015 16:10

Mila princeznicka,anonym som mozno tak pre Teba.Nehnevaj sa,ale toto nie su argumenty.Podla Teba ak budem kritizovat pokerportal,mal by som byt majitelom podobneho portalu alebo ho minimalne vlastnit.Zaujimava to myslienka.A preco by si mal niekto od TEBA nechat platit fee ?Tiez smiesne.
A co sa tyka tej zbierky neverim,lebo sa drzim Sokratovho vyroku-KRASNA A NEDOSAZITELNA-DOKONALOST CLOVEKA.
Chcela si podrzat kosicke Monte Carlo,mozno Ti sem tam aj hodia za sluzbicku nejaky ten zeton,ale v tomto pripade tu chyba tzv.Common sense.papa
Stastne a vesele aj Tebe.
nahodicka111

Odoslaťod nahodicka111 22 Dec 2015 16:14

Mily pokermasters,dakujem za fundovanu odpoved,uplne presne ste zodpovedali na moje dotazy.Islo o to ci moze nastat problem s evidenciou add on-ov.Teraz ste ma uistili,ze sa to nemoze stat.Este raz dik. :good:
Stastne a vesele aj Vam.
nahodicka111

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!